• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl güzelleşebilirim

ilkemmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2025
5
0
1
19
Selamlar ben 19 yaşındayım boyum 154 kilom 49 50 yüzümü beğenmiyorum nasıl guzellestirebilirim fotoğraflarda çok çirkin çıkıyorum kendim çektiğim zaman çok kötü hatta bu fotoğrafı kendim çektim

Sizce nasıl guzellesebilirim
Kaşlarımı inceltirsem guzel olur mu

Eklentiler

• 20250123_175737.jpg
    20250123_175737.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 33
Gayet güzel bir genç kızsın niye beğenmiyorsun kendini önce kendini sevip beğenerek işe başla gerisi halledilir 🌺

Cirkin falan degilsiniz cok tatlisiniz. Yanlis acidan fotograf cekmissiniz sadece. Ha illa daha iyi goruneyim diyorsaniz gozleri daha buyuk Ve cekik gostermek icin eye liner kullanbilirsiniz. Dudak kalemiyle duduklarinizin disindan cerceveleyebilirsiniz ustunede ruj birazda allik oldu bitti zaten cildiniz cok guzel baska birseye ihtiyaciniz yok.

Selamlar ben 19 yaşındayım boyum 154 kilom 49 50 yüzümü beğenmiyorum nasıl guzellestirebilirim fotoğraflarda çok çirkin çıkıyorum kendim çektiğim zaman çok kötü hatta bu fotoğrafı kendim çektim

Zaten güzelsin kuzum , sağlıklı beslen, bol su iç, cildini temiz tut yeter 😊

Cirkin falan degilsiniz cok tatlisiniz. Yanlis acidan fotograf cekmissiniz sadece. Ha illa daha iyi goruneyim diyorsaniz gozleri daha buyuk Ve cekik gostermek icin eye liner kullanbilirsiniz. Dudak kalemiyle duduklarinizin disindan cerceveleyebilirsiniz ustunede ruj birazda allik oldu bitti zaten cildiniz cok guzel baska birseye ihtiyaciniz yok.
Çok teşekkür ederim

Daha yaşın genç iyi yönden bakarsan senin yasitlarin gibi sivilce problemin yok.Hafif makyaj cilt bakımı senin için ideal.

Back