Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telefon götüremem, sınava gidiyorum. ayrıca o programdan da anlamıyorum.moovit uygulaması indir bak, ya da google haritadan
telefon götüremem, sınava gidiyorum. ayrıca o programdan da anlamıyorum.
teşekkür ederim bir bakayım.evden de bakabilirsin.akıllı telefonun varsa google harita da vardır.gideceğin yeri giriorsun, başlangıç konumu olarak da kızılayı seçiyorsun.yaya, toplu taşıma hepsi çıkıyor. hangi duraktan hangi araç hangi saatte geçiyor yzıyor.
halil sezai erkut caddesi 150 sokak imiş. keçiören yazıyor. şu anterasın oralardaki üniversite mi acaba?Bati kampusu nerede soylersen yardimci olurum
anladım çok teşekkür ederim.İvediğe git metroyla 208 bin antaresde in
Ordan 10 dk yürüyerek
peki güvenparktan binsem 279 veya 281 yine kolay bulur muyum?İvediğe git metroyla 208 bin antaresde in
Ordan 10 dk yürüyerek
Antarese giden otobüslere binmeden sorabilirsin bilmediğin biryer 1 saat önce orda olpeki güvenparktan binsem 279 veya 281 yine kolay bulur muyum?
Internet sitesi uzerinden yerleske secerseniz size bineceginiz araclari soyluyor.yıldırım bayezit üniversitesi batı kampüsü
kızılaydan yola çıkıp nasıl giderim? hangi otobüs veya dolmuş ile. bilenler yardımcı olsun lütfen.
evet az önce yorum yazan arkadaşın önerdiği programı indirip baktım ben de. aynen dediğiniz gibi. teşekkür ederim.Internet sitesi uzerinden yerleske secerseniz size bineceginiz araclari soyluyor.
Mesela,
„Kızılay’dan 261, 265, 279 numaralı otobüsler ile, Sıhhiye’den ise 278,277 numaralı otobüsler ile ulaşım yapabilirsiniz. Ulus’tan otobüslerin tamamı geçmektedir.
Metro ile İvedik metro istasyonunda inip 208 nolu otobüs ile aktarma yaparak da ulaşabilirsiniz.“ seklinde yaziyor.
aynen hatta 7 de çıkmayı düşünüyorum. ne olur ne olmaz bi aksilik olursa diye.Antarese giden otobüslere binmeden sorabilirsin bilmediğin biryer 1 saat önce orda ol
Tam nerde biliyomusun bizim burdada hava limanı yolunda var yıldırım beyazıt üniversitesi ana 'ne kampüsü bilmiyorum onu acabayıldırım bayezit üniversitesi batı kampüsü
kızılaydan yola çıkıp nasıl giderim? hangi otobüs veya dolmuş ile. bilenler yardımcı olsun lütfen.