nasıl gidilir? yardım edin.

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
yıldırım bayezit üniversitesi batı kampüsü
kızılaydan yola çıkıp nasıl giderim? hangi otobüs veya dolmuş ile. bilenler yardımcı olsun lütfen.

telefon götüremem, sınava gidiyorum. ayrıca o programdan da anlamıyorum.

evden de bakabilirsin.akıllı telefonun varsa google harita da vardır.gideceğin yeri giriorsun, başlangıç konumu olarak da kızılayı seçiyorsun.yaya, toplu taşıma hepsi çıkıyor. hangi duraktan hangi araç hangi saatte geçiyor, nasıl gidileceği falan yazıyor.

evden de bakabilirsin.akıllı telefonun varsa google harita da vardır.gideceğin yeri giriorsun, başlangıç konumu olarak da kızılayı seçiyorsun.yaya, toplu taşıma hepsi çıkıyor. hangi duraktan hangi araç hangi saatte geçiyor yzıyor.
teşekkür ederim bir bakayım.

Bati kampusu nerede soylersen yardimci olurum

kızılaydan yola çıkıp nasıl giderim? hangi otobüs veya dolmuş ile. bilenler yardımcı olsun lütfen.
Internet sitesi uzerinden yerleske secerseniz size bineceginiz araclari soyluyor.

Mesela,
„Kızılay’dan 261, 265, 279 numaralı otobüsler ile, Sıhhiye’den ise 278,277 numaralı otobüsler ile ulaşım yapabilirsiniz. Ulus’tan otobüslerin tamamı geçmektedir.

Metro ile İvedik metro istasyonunda inip 208 nolu otobüs ile aktarma yaparak da ulaşabilirsiniz.“ seklinde yaziyor.

Internet sitesi uzerinden yerleske secerseniz size bineceginiz araclari soyluyor.

Mesela,
„Kızılay’dan 261, 265, 279 numaralı otobüsler ile, Sıhhiye’den ise 278,277 numaralı otobüsler ile ulaşım yapabilirsiniz. Ulus’tan otobüslerin tamamı geçmektedir.

Metro ile İvedik metro istasyonunda inip 208 nolu otobüs ile aktarma yaparak da ulaşabilirsiniz.“ seklinde yaziyor.
evet az önce yorum yazan arkadaşın önerdiği programı indirip baktım ben de. aynen dediğiniz gibi. teşekkür ederim.

Tam nerde biliyomusun bizim burdada hava limanı yolunda var yıldırım beyazıt üniversitesi ana 'ne kampüsü bilmiyorum onu acaba

Back
X