• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl giderim??Sincan??

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
26
Merhaba yarın sabah sincan nafiz körel hastahanesinde esabil bey e randevum var.Ama hastahaneye nasıl giderim bilmiyorum internete baktım net bir bilgi yok ben metro kullanmayı tercih ederim ama nasıl ulaşabilirim bilenler varsa yardımcı olsun

Nafiz korezin 4yerde hastanesi var siz 12.caddeye mi, fatihe mi ,organizeye mi ,ayasta mı gideceksiniz?

Metroya bin batıkent durağında in torekent yönüne giden metroya bin fatih duraginda in duraktan çıkınca görürsün hemen karşısında ama biraz sürer en az bir saat öncesinden çık

Yani batikent metro durağında torekente giden metroya aktarma yapacaksın zaten anons ediyorlar oraya varınca

Evet batıkent aktarmalı fatih durağı
Batikente gelince zaten duraktan çıkmadan torekent yönüne gidene biniyorsunuz fatih duragindan çıkınca hastane orda dogru anlamışsınız aktarma kizilaydaki gibi yer degistirmeden yön değiştiriyorsunuz zaten hep anons ediyorlar

Merhaba yarın sabah sincan nafiz körel hastahanesinde esabil bey e randevum var.Ama hastahaneye nasıl giderim bilmiyorum internete baktım net bir bilgi yok ben metro kullanmayı tercih ederim ama nasıl ulaşabilirim bilenler varsa yardımcı olsun
Google haritalara gir konumu aç gideceğin adresi aç en altta otobüs işaretine bas direk binmen gereken vasıtalar saatlere kadar var

Back