Nasıl geçer bu kızarıklıklar ?

Geçmiş olsun , bende agda yaptığımda böyle olabiliyor.. Kıl kökleri ile alakali olabilir..bacaklarımin üst kısmı tombul ve yumuşak biraz o bölgede deriyi gerginlestirmwyince ve ters yönden alınca böyle oluyor. Ama nasıl geçer bişey diyemiyorum ..
Çok teşekkür ederim, gerginleştirmiştim yaparken ama demekki bazı kısımlar olmadı.. :(

bence sürekli yeni bişeyler deneyim süreyim dersen daha kötü olabilir, yarın nöbetçi eczacıya sor derim, illaki uygun bişey önerir

bence sürekli yeni bişeyler deneyim süreyim dersen daha kötü olabilir, yarın nöbetçi eczacıya sor derim, illaki uygun bişey önerir
Hafiflemezse yarın eczaneye gideceğim :( bepanthol ile decam etmeye karar verdim haklısınız yeni şeyler sürmek de zarar veriyor olabilir

Wildfire, philips lumea lazer kullanıyordunuz diye hatırlıyorum, memnnun kalmayıp ağdaya mı döndünüz?

Haklısınız dudak üstü daha kötü, sürekli görünen bir yer, ben de tatile gitmeyecek olsam hiç dert etmem ama bikini giyeceğim diye rahatsız oluyorum :KK43: aslında ağda yapmayacaktım tüyüm de yoktu fazla neden yaptım bilmiyorum :KK43: diğer bölgelerime bir şey olmadı karın hassas oldugundan heralde böyle oldu.. inşallah geçer dediğiniz gibi.. çok sağolun
üzülme geçer ,birde sen yüksek koruma faktörlü kremler sür ,öğlen sıcağında denize girme çok beyazsın çabuk etkilenirsin güneşten ,tatilin burnundan gelir dikkat et

üzülme geçer ,birde sen yüksek koruma faktörlü kremler sür ,öğlen sıcağında denize girme çok beyazsın çabuk etkilenirsin güneşten ,tatilin burnundan gelir dikkat et
Çok sağolun..
50+ aldım kremler zaten şapka falan da, sürekli şemsiye altında oturacağım güneşlenmek bana haram yoksa haşlanıyorum :(
Uyarınız için tekrardan teşekkürler

Back