BENCE GÜZELYaklaşık 2 hafta sonra bir düğün var.
Eşimin kuzeni (teyzesinin oğlu) evleniyor. Sade ama uzun bir elbise arıyordum https://www.trendyol.com/trendyolmilla/mor-choker-detayli-abiye-elbise-p-2459630?boutiqueId=181343
bunu buldum.
Aldım demin. Elbise nasıl sizce? bu fiyata daha iyisini bulabilir miydim bilmiyorum
kararsız kaldım
iade hakkım var
sizce nasıl
eşimin kuzeni.Güle güle giyin öncelikle. Bence beli hareketlendirin. Taşlı ya da abiye kemerler var onlardan bakın. bu hali fazla düz. Kolye takılmaz bu elbiseye o nedenle uzun sallanan küpe olmalı, bileklik vs. ama bel kısmı hareketlenmeli bence...
Yok sadeliği hoş, o konuda bi sıkıntı yok. Rengi de ayrıca hoş ama benim şahsi fiktim bel kısmı fazla düz. zarif bi kemerle hareketlendirilebilir, abiye elbise için kemerler var. Abartılı da durmaz...eşimin kuzeni.
çok yakın bir akrabam değil benim.
o yüzden sade bişey seçtim ama biraz abartı bişey mi olmalıydı çok mu sade durmuş
bordomor diyor ama bordo değil mi bu?
Çok daha iyisini bulurdun benim gözümde 160 tllik bir şey değilYaklaşık 2 hafta sonra bir düğün var.
Eşimin kuzeni (teyzesinin oğlu) evleniyor. Sade ama uzun bir elbise arıyordum https://www.trendyol.com/trendyolmilla/mor-choker-detayli-abiye-elbise-p-2459630?boutiqueId=181343
bunu buldum.
Aldım demin. Elbise nasıl sizce? bu fiyata daha iyisini bulabilir miydim bilmiyorum
kararsız kaldım
iade hakkım var
sizce nasıl
Başka bir şey çıkmasın da sonra...bordo
trendyol arada böyle yapıyor
mesela elbise bakarken gördüm bildiğin laciverte saks demiş
sarı saçlı beyaz tenliyim. tenime yakışır diye düşünüyorum rengini.Bence;
Model gayet güzel, zarif, yerinde.
Bu rengin (Mor değil bu), bu ve daha koyuya doğru giden tonlarını pek genç işi göremiyorum ama modelinden kurtarıyor diyeyim. (Tabi teniniz de önemli)
Fiyat ederinin fiyatı çünkü elbise polyester, hep aynı kumaştan modeller bulursunuz yani bu fiyata.
Kumaşı sıkıntı işte biraz ama düğünlük idare eder.
yok 34 bedenim benBaşka bir şey çıkmasın da sonra...
Ben de beğendim elbiseyi ancak kumaş bütün hataları gösterecek ve teri belli edecek türde. Sırtınızda falan fazlalıklar varsa saklayamaz.
teşekkür ederimBence güzel..
Sade olması daha iyi.. Kardeş olsa sade derdim de eşinin kuzeniymiş..
Bu iyidir..
sarı saçlı beyaz tenliyim. tenime yakışır diye düşünüyorum rengini.
sadece çok sade mi sizce
siz olsanız eşinizin kuzeninin düğününde balık model mi giyerdiniz (bana balık model fazla abartı geldi sanki düğün sahibi modunda) yoksa böyle bi model mi tercih ederdniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?