- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi bayanpukina
-
şu yorum yüzünden banlanacaksınız umarım.
rezillik cehalet ve zihniyet mi?cidden bekareti savunurum ama şu yaptığınız neyin nesi,sizinle aynı tarafta olmakta benim için rezillik oldu şimdi!Onu bu haltlari karistiriken dusunecektin guzelim, basinda babn yok, akrabanin yardimiyla gecinip okul okuyorsun ama aklin maasallah sevgilide yatmada kalkmada. Hayir birde bunu yaptigin duzgun adam gibi biri olsa yine sorun degil adam serefsizin teki cikmis. bu yasta okulumu bitirp bir baltaya sap olayim isimi gucumu elime alayim anneme kardesime kendime yardimim dokunsun elaleme muhtac kalmaktan kurtulalim gibi fikirli dusuncelerle dertlerle ugrasmak yerine sevgiliyle erkeklerle yatmakla kalkmakla ugrasirsan elbet birgun elinde patlar.
Ayrica ne tur bir adamla birlikte oliyorsun ki sen senin konusmani birlikte olduguna dair kanitlari var elinde boyle birseyi elinde tuttugunu falan biliyorsun ???
Bu nasil cehalet bu nasil bir zihniyettir anlamis degilim. Biriyle yatmis olman belki hayatin sonu degil ama inan bana su yasadigin rezillik senin ve aileni cok derinden etkileyecek, dua ette akrabalariniz vicdanli affedici anlayisli kisiler olsunlar, yoksa senin su ettiklerin ve ustune soyledigin yalanlar namus cinayetine kadar gider..
Ailesinde illa korktugu cekindigi biri vardir. Eger yoksa ve denedikleri halde engel olamiyorlarsa bu bildigin psikopata baglamis. Ailenle sorun yasamamak icin bekaret meselesini sonuna kadar inkar et. Resitsen mahkeme senden kizlik raporu isteyecek kadar sacmalamaz merak etme. Ailene ve mahkemeye ayrilmami yediremedi gibi birsey soyleyebilirsin..ailesi bılıyor engel olamadılar ama
amcamın avukatı davayı acacak ben sımdı ayrıyetten gıdıp acamam bu yuzden ıste hersey cıkacak galıba yapacak bırseyım kalamdı artık of ofiş mahkemeye taşınınca bence karşındaki adam pısacak.
ama sana dişli bi avukat lazım. çünkü hatırladğım kadarı ile okulun ortak gruplarına vs de yazmıştı bu adam. tüm delillere mahkeme gitseniz aslında kurtulamaz diye düşünüyorum.
kadın dernekleri ile iletişime geçmeyi düşünmez misin? avukat konusunda yardımcı olabilirler.
ailesi bılıyor engel olamadılar ama
Hayda nası bi pisliğe bulaştın canım sen ya. Ailesi engel olamıyosa kanunlar engel olur ona. Bak korkmadan boyun eğmeden hayır demeyi başarmışsın sakın olaki vazgeçme pes etme. Milletin yüzüne nası bakarım falan da diye düşünme çabuk unutur bizim millet.ailesi bılıyor engel olamadılar ama
Babaniza allah rahmet eylesin.duurmumuz ıyıydı aıle ısımız vardı babam oldu 247 bın tl borç çıktı ımza falan attırmışlar babama evı sattık kardesım yıllardır ozeldeydı amcamlar almadı okuldan onlar odedı evımız kıra bır senede boyle olduk yanı
evet oyle aılesı bunu dovdu bıle sehır dıısna yolaldı falan paardını kestı arabasını altından aldı fayda etmedıAilesinde illa korktugu cekindigi biri vardir. Eger yoksa ve denedikleri halde engel olamiyorlarsa bu bildigin psikopata baglamis. Ailenle sorun yasamamak icin bekaret meselesini sonuna kadar inkar et. Resitsen mahkeme senden kizlik raporu isteyecek kadar sacmalamaz merak etme. Ailene ve mahkemeye ayrilmami yediremedi gibi birsey soyleyebilirsin..
Dilerim senin kiz cocugun yada kiz kardesin yoktur.. Eger bu yazdigin onlardan cikarsa, cok yazik olu...
allah razı oldun umarım tek amacım bu zatenBabaniza allah rahmet eylesin.
Olan olmus zamani geri alamazsiniz su saaten sonra adami dava edin mahkemede inkar etmeyin ciktiginizi muhtemelen ispatlar.cikmis olmaniz sucunu hafifletmez.amcanlarda soracaktir isin aslini onlarada ciktigini soyle daha sonra yalanci cikarsin cunku bir daha boyle bir hataya dusmeuecegini soyle ki bundan sonra gercekten dikkatli ol.
Umarim okulun biter is guc sahibi olup annene kardesine kol kanat gerersin.
duurmumuz ıyıydı aıle ısımız vardı babam oldu 247 bın tl borç çıktı ımza falan attırmışlar babama evı sattık kardesım yıllardır ozeldeydı amcamlar almadı okuldan onlar odedı evımız kıra bır senede boyle olduk yanı
Hayatım mahvoldu... Bir senedir yasadıklarımızı aıleme anlatmakla tehtıd eden erkek arkadasım dun gece herseyı anlatmış... Ben hep korktum, aslında başka carem yoktu, babam hayatta değil bize amcamlar bakıyor, kardeşimi onlar okutuyor, annem kalp hastası 50 yasında çalışamaz, ben ailemin yanında üni okuyorum bıtırmeme 2.5 sene var yaklaşık. amcamlar dun gece sehır dısındayken olayı öğrendi aradı savcılıga verelım dedıler telefonları kapattılar o sureklı onları yazıp aradıgı ıcın.(amcamlar sadece beni sureklı arayan bırı gıbı bılıyordu sevgılı oldugumu yattıgımızı bılmıyordu dun gece hersyeı öğrendiler) bır ıkı gune adanada gelırler. annemse söyledıklerıne ınanmam dedı gectı kenara ne olmussa olmuş dedi ama onada birlikte oldugumuzu inkar ettım of of... ailem bunu savcılıga verecek ama bana ınandıkları ıcın... bu pisliğin elinde konuşmalarımız var bırlıkte oldugumuzu kanıtlar, üstüne bana bende senden sikayetci olacagım dedi durdu( hakaretler etmiştim geçen gunde beni birlikteliğe zorladı zorla evıne cagırdı dıye evını dagıttım falan) su dakkadan sonra aılemın yuzune nasıl bakacagım amcam halam kımse maddi manevı yardımda bulanmayacak bize. kardeşim daha küçük. insanların yuzune nasıl bakacagım dun geceden beri kendime zarar vermemek için kendimi banyoya bile kitledim, evde kimse suratıma bakmıyor böyle birsey nasıl unutulur, ben artık nasıl yasarım nasıl gulerım nasıl yemek yerim inanin o kadar çaresizim ki bitmiş haldeyim....
Valla senle ayni tarafta oldugumu veya olmak istedigimi kim soyledi !!??? Kendi kendine aklin sira yorumumdan pay cikariyorsunda benim orda bekareti falan savundugum yazmiyor, istersen tekrar bir oku dicem ama pek emin degilim yinede.....rezillik cehalet ve zihniyet mi?cidden bekareti savunurum ama şu yaptığınız neyin nesi,sizinle aynı tarafta olmakta benim için rezillik oldu şimdi!
evet maalesef oyle sızınde basınız sagolsun ben bunu burda aılen bu durumdayken aklın neden yataktaydı dıyenler isin aslını bılsın dıye yazdım hayatım zaten guzeldı bır anda bu duurma geldık bu ınsanda benım bu careszılıgımden faydalandı ınanın yanı hayatım mahvoldu esyalarımızın bıle çoğunu spotcuya sattık katdeşim çok agladı ettı okuldan alacagız dıye daha 7. sınıf ve suan oturudgumuz evden bıle utanıyor arkadaslarını çağırmaya bırde okuldan alınamsın sabredıım lıseye gecene kadar dıyordum ama artık canıma yak etmıştıseni anlayabiliyorum. benzer şeyleri yaşadım yaşamaya da devam ediyorum. hatta şu an reddi miras davam devam ediyor. ama napacaksın hayat bir şekilde devam ediyor. Allah babana , babama ve tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. fakat hayattayız ve çabalamamız gerek. annen bir anne olarak dik durup çocuklarına bakacak. zira hayatlarımızı iyi günde kötü günde diye birleştirip, çoluk çocuğa karışıyoruz. madem sizi dünyaya getirdi sorumluluğu alacak üstüne. kardeşin de gerekirse devlet okulunda okusun. işte o zaman kimse üzerinizde söz hakkına sahip olmaz, olamaz.
bazen hepimizin yapması gereken fedakarlıklar oluyor. oturup ah vah etmek hiçbirimizi çözüme ulaştırmaz.
Kabalik olsun diye yazmadim.. Eger öyle anlasildiysa cok özür dilerim.. Ben insanlarin bu benin basima gelmez diyenleri de cok gördüm ( kendim dahil)..AZ von hayat tecrübem var.. Allah büyük lag söyletmesin hic kimseye, cikiyor.. Inan cikiyor..çok kaba bir yaklaşım bu yazdığınız,
Benim demek istediğim herkes herşeyi yaşayabilir özgürdür, ama tercihlerine yaşadıklarına sahip çıkmalı insanlar.
zorla bir şeyler yaşamak zorunda olan insanları tenzih ediyorum.
bile isteye yaşanan şeylerin arkasında durmakta bize düşen değil mi.
amcamın avukatı davayı acacak ben sımdı ayrıyetten gıdıp acamam bu yuzden ıste hersey cıkacak galıba yapacak bırseyım kalamdı artık of of
Iyice hirs yapti o zaman mnykevet oyle aılesı bunu dovdu bıle sehır dıısna yolaldı falan paardını kestı arabasını altından aldı fayda etmedı
Kabalik olsun diye yazmadim.. Eger öyle anlasildiysa cok özür dilerim.. Ben insanlarin bu benin basima gelmez diyenleri de cok gördüm ( kendim dahil)..AZ von hayat tecrübem var.. Allah büyük lag söyletmesin hic kimseye, cikiyor.. Inan cikiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?