- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 741
- 398
- 29
- Konu Sahibi bayanpukina
-
inanın ben sonucuna razıydım ama bekaretımın gıtmesı sonucuna aıleme anlatmakla tehtıd edecegını ben nasıl görebilirdim beni yargılayanlar bunu anlamıyor ben kızlıgım gıttı dıye degıl boyle iğrenc biri hayatımla oynuyor dıye aileme znlattı dıye mahvoldum
22ye yenı gırdım hayır calışmıyorum okuyorum bıtmesıne ıkı bucuk uc senem varsen kaç yaşındasın?
şu saatten sonra yapacak pek bişey yok.
şikayetinizi yapın savcılığa.
amcanlara da doğruyu anlat diyecem ama nasıl davranacakları meçhul gibi.
sen de toparla kendini.
çalışıyor musun?
bende bilmiyorumki isterse diye dedim sadece inkar etmeye devam ederse istenebilir belki bilemedim.ayh mahkeme neden kızlık raporu istesin. var mı böyle bişey. kız reşit. ayrıca mahkeme adam bunu herkese söylemiş, hmmm doğru mu acaba diye araştırmayacak ki. tehdit, şantaj vs vs başka konular yüzünden açılacak. kızın bekaretinin bi önemi yok.
inşallah ya annem hasta olmasa kardeşim kuçuk olmasa kendime kım bılır neler yapardım belkı hayatta bıle degıldım suan neye katlanıyorsam onlar içinBen sizin neye üzüldüğünüzü çok iyi anlıyorum. Suan uyuyup 1 sene sonra uyanmak istemek nasıl bi çaresizlik onu da biliyorum ama dışardan bi göz olarak şunu söylemek istiyorum emin olun bunlar geçecek. Çok zor olacak ama sakin olup mantıklı adımlar atmaya çalışın.
bende bilmiyorumki isterse diye dedim sadece inkar etmeye devam ederse istenebilir belki bilemedim.
işte hatan bu başak.22ye yenı gırdım hayır calışmıyorum okuyorum bıtmesıne ıkı bucuk uc senem var
gercekten o kadar gercek yazmışşınız kı ben ınsanla ben orta okulda aynı dersanede lisede aynı lısedeydım 7 sene arkadasımdı sonra bırbıırmızden hoslandık sınav senemdı 1 sene bekledı benı yanı dogrusu 7 ay falan diyeyim sonra yapmadığı jest kalmadı anlatsam ınanmazsını bıle belkı ama bır gun uyandım ve bana artık kapan dedı dıger gun makyajlarını at dedı sonrakı gun sosyal hesaplarını kapat bendne baskasıyla dısarı cıkma dedı aılemle tehtıd ettı ınanın cogu kısı anlamıyor beni...Boyle adamlari nerden buluyorsunuz diyenler olmus.
Siz saniyor musunuz ki bu serefsizler ilk basta kendini belli ediyor.
Beni cok seven el ustunde tutan melek gibi bir adam vardi. Ben istememe ragmen benim icin neler yapti. Hastalandim 1 hafta kapimda nobet tuttu. Vefa borcumdan kirmamak icin insan gibi konustum olmayacak ama bak uzulme sen soyle iyisin sen boyle iyisin diye diye.
Cevremdeki herkes bana baski yapti. Tavsan bu adam resmen bir melek kacirma bak diye. Noldu peki?
Reddedilince dunyanin en buyuk serefsizi oldu.
Tehditler hakaretler iftiralar evin onunde nobet tutmalar tacizler...
Anlasilmiyor hanimlar kimin ne b.k oldugu anlasilmiyor.
İnsallah basiniza gelmez de anlamazsiniz bi insanin gercek yuzunu nasil guzel saklayabildigini.
amcamlar koyde ve sabah hattını degıs bız bu ser....... avukatıma verıcem sabah dedı ama yattıgımza ınanmıyorlar ınanırlarsa benı mahvedecekelrişte hatan bu başak.
sen daha ayakarının üzerinde durmadan karşındaki insanı tanımadan etmeden birliktelik yaşamışssın.
henüz öğrencisin.
hiçbir güvencen yok hayata akrşı.
herneyse.
mevzu bu değil şu an.
üzerine gelmek te istemiyorum açıkcası.
bundan sonrası için akıllı ol.
dik dur.
amcanlar telefonda filan ne tepki verdiler sana.
bir hata yaptığını anlayıp hoşgörebilecek düşüncede olsalar keşke.
annen ve kardeşin için bundan sonrasında dik dur,hata yapmaktan kaçın.
evet dogruanlamıssınız ama aılem işte dırek yargılayan destek olmayacak ınsnalarAdam seni tehdit ediyor. Ailene söylemiş sen inkar ettin ailen inanmadı ama adamın elinde kanıtlar var. Ailen de seni korumak için adamı savcılığa verecek ama adam diyor ki kanıtları kullanırım. Doğru mu? O zaman senin yapman gereken bu şantajı da savcılığa bildirmek ve durumun hassasiyetini onlara da söylemek. Bir kere dava şantaj davası yani hakim orada şantaja bakar. Amcalarına da söyle numaraları değiştirsinler sende değiştir numaranı. Yada öyle güvendiğin bir aile büyüğü varsa erkek o biraz çocuğun gözünü korkutsun ve ne olursa olsun başağın arkasındayız desin ancak öyle o çocuktan kurtulursun.
Jessey - CrazyMother amcaları bu cocugu savcılığa verse ve bu kız mahkemede inkar etse Hayır olmadi öyle bir sey diye. Bekaret raporu istenir mi?
Siz bi bakabilir misiniz konuya?
çok sağolun+1
Kaldi ki kesinlikle bekaret raporu anayasaya aykırıdır..
Verilmesi de bir suçtur.
Konu sahibi lüten daha fazla üzülme.
En kısa sürede koş savcılığa git.
Derdini anlat.
Onlar yardımcı olacaklardır.
Hayatım mahvoldu... Bir senedir yasadıklarımızı aıleme anlatmakla tehtıd eden erkek arkadasım dun gece herseyı anlatmış... Ben hep korktum, aslında başka carem yoktu, babam hayatta değil bize amcamlar bakıyor, kardeşimi onlar okutuyor, annem kalp hastası 50 yasında çalışamaz, ben ailemin yanında üni okuyorum bıtırmeme 2.5 sene var yaklaşık. amcamlar dun gece sehır dısındayken olayı öğrendi aradı savcılıga verelım dedıler telefonları kapattılar o sureklı onları yazıp aradıgı ıcın.(amcamlar sadece beni sureklı arayan bırı gıbı bılıyordu sevgılı oldugumu yattıgımızı bılmıyordu dun gece hersyeı öğrendiler) bır ıkı gune adanada gelırler. annemse söyledıklerıne ınanmam dedı gectı kenara ne olmussa olmuş dedi ama onada birlikte oldugumuzu inkar ettım of of... ailem bunu savcılıga verecek ama bana ınandıkları ıcın... bu pisliğin elinde konuşmalarımız var bırlıkte oldugumuzu kanıtlar, üstüne bana bende senden sikayetci olacagım dedi durdu( hakaretler etmiştim geçen gunde beni birlikteliğe zorladı zorla evıne cagırdı dıye evını dagıttım falan) su dakkadan sonra aılemın yuzune nasıl bakacagım amcam halam kımse maddi manevı yardımda bulanmayacak bize. kardeşim daha küçük. insanların yuzune nasıl bakacagım dun geceden beri kendime zarar vermemek için kendimi banyoya bile kitledim, evde kimse suratıma bakmıyor böyle birsey nasıl unutulur, ben artık nasıl yasarım nasıl gulerım nasıl yemek yerim inanin o kadar çaresizim ki bitmiş haldeyim....
Bu mesajlarınızı silmeyin. Şikayet dilekçenize ekleyin. Hemen gidin şikayettte bulunun lütfen vakit kaybetmeyin. Savcıyla bizzat görüşürseniz size yardımcı da olacaktır.beni bir anda kapatmaya kısıtlamaya çalıştı istemedim ayrıldım arkadaşlarıma anlattı takıp ertı durdu barıstım hergun kavga ettık en son bırkaç ay önce arabayı son gaz surdum çarpacaktım agladı tamam ayrılabılırsın dedı Ama geçen hafta yine hayatıma gırdı dunse ya evıme gel yada olacakları izle o.... dedi ve olanlar oldu işte
amcamlar koyde ve sabah hattını degıs bız bu ser....... avukatıma verıcem sabah dedı ama yattıgımza ınanmıyorlar ınanırlarsa benı mahvedecekelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?