- 13 Ocak 2022
- 259
- 202
- 33
- 33
- Konu Sahibi Elalaleelele
-
Evet sadece kalp kırmak istemedim ama üzerime geldikçe mecbur bırakıldım, düşünceli olsa zaten bunu dememe fırsat vermezSiz üstünüze duseni fazlasıyla yapmışsınız.Evde 2 küçük cocuk var hamilesiniz bu sicaklarda evinizde rahat etmelisiniz.Zaten yeterince suistimal edilmiş iyi niyetiniz e artık yetmez mi?
Çok fazla açıklamaya girmeden sağlık sebebiyle misafir ağırlamaya uygun olmadığınızı planlamayi size göre yapıp zor durumda kalmamalarini söyleyip gecin bemce
Allah affetsin çok doğru,işte zamanında hayır demeyi öğrenseydim bugün böyle dertlerim olmazdıCanım taviz verme. Taviz vere vere günaha da giriyoruz
Pardon ben anlayamadım eşin yada sen arayıp kabul etmiyoruz gelme diyeceksiniz ama o dinlemeyip gelecek öyle mi?Kesinlikle kabul etmez o kadar eminim ki buna gerekirse eşi ile kavga çıkartıp anneme gidiyorum der,eşim üniversite öğrencisi kuzenlerimi alıp bi talk showa götürdü ve ben bebeğim ateşli diye gitmedim yoksa çok istiyordum 3 kuzen eşim gitti ben evde çocuğa baktım beni arayıp onu niye davet etmemişim onu sordu bende kızım hasta ve yatacak yer yok hepsi bi odada kalıyor dedim,vay efendim o neden gitmemiş talk showa da ben davet etmemişim de bnde evdeyim diyorum ama anlatamadım sonra umursamadım zaten
açmayın telefonlarını mesafe koyulmaz tabi her aradığında konuşursanız.Burda işi bitmeden küsmüyor bi kaç kez aslında mesafe koymak istedim ama mümkün olmadı sürekli aradı
Hayır arkadaş doğumunu onun bulunduğun yerde yapacağını ve çocuklara bakmasını ve seninle ilgilenmesini istesen kabul eder mi dedi ona istinaden yazdım o kabul etmezdi diye,zaten sezeryan sonrası normal doğum yaptığım için kendi dr'um hariç bi yerde yapmam da mümkün değilPardon ben anlayamadım eşin yada sen arayıp kabul etmiyoruz gelme diyeceksiniz ama o dinlemeyip gelecek öyle mi?
Arkadaşım bu ev kimin? Kim oluyor bu kuzen senin evine zorla girecek?
Ben gerçekten orada yap demedim zaten, bir kere de senin işin ona düşsün de gör kuzenliği demek istedimHayır arkadaş doğumunu onun bulunduğun yerde yapacağını ve çocuklara bakmasını ve seninle ilgilenmesini istesen kabul eder mi dedi ona istinaden yazdım o kabul etmezdi diye,zaten sezeryan sonrası normal doğum yaptığım için kendi dr'um hariç bi yerde yapmam da mümkün değil
Zaten bi aydınlanma geldi, ben çok zor insan silerim ama sonra geri dönüşü olmaz o raddeye gelmezsem iyiBen gerçekten orada yap demedim zaten, bir kere de senin işin ona düşsün de gör kuzenliği demek istedim
Allah sana bu gereksizleri düşünmemen için 3 tane melek vermiş canına yazık arkadaşım
Aslında tedavi için geldiklerinden bi şey demek istemiyorum, o yüzdn parlak bi fikire ihtiyacım var yada burda yazılan yorumlardan yola çıkarak hiç müsait olmadığımı söylicem, misafir ağırlıcak gücü kendinde bulamıyorm üstelik her türlü hizmetini yapamıcam malesef
Ayy diyecek bir sey bulamiyorum boyle insanlara prim vermeyin akrabaniz olmalarini siz secmediniz. Herkesin evladi kendine en kiymetlidir kimse kolay bulmuyor nasil geciyor o 9 ay en iyi yasayan bilir. Allah herkesin kalbine gore versin. Hic üzülmeyin siz hamileliginizin tadini cikarin.Çünkü o zor bulmuş olucak ben kolay düşüncesinin bu şekilde olduğuna eminim çünkü plansız bi gebelik oldu benim ki,zaten en başından beri çok yıprandım bu hamileliğim de başta boş dendi sonra sağlıksız,en son plesenta aşağıda idi şükür ki yolu açmış, bunları da biliyor,bende ilk gebeliğim öncesinde aşılama oldum ama yatmadım annemin tedavisi için tabiri caizse at gibi koştum ve ikisi de tutmadı sonra Rabbim verdi annemin vefatının ertesi günü hamileliğimi öğrendim hem sevindim hem içim paramparça oldu ve ben kimseden bi şey saklamadığım halde ela'nın kendiliğinden değildir tüp bebek yaptırmıştır demiş Allahım biliyor ki ben annem görsün diye Dr'un karşısında ağladım ama 6 ay'ı geçer çok prosedür ve araştırma gerekli dedi yani ben daha başlamadan gebe kalmışım ve o tüp bebek yaptırıp herkesten gizlediğimi düşünmüş,şimdi yazdıkça aklıma geliyor ve iyice irrite oluyorm,evet herkesin çocuğu kendine kıymetli ve kabul edemem bu kez
Sizde fazla tevazu gösteriyorsunuz2 gebeliğimde de geldi zaten problem etmedim çok kötü geçmedi en çok bunda iyi değilim ve bebek için arayıp sormadı çocuklar hasta nasıl oldular diye sormadı hep aradığında tedavisini anlattı ve ben şey anlatmaya kalkınca bahane bulup teli kapadı,eşim de iyi olmasına iyi ama çocukları sormadıklarını görünce acaip bozulur
Çok teşekkür ederim vermeyi düşünmüyorum artık zaten çok sık boğaz ederse cevabını verip geçicemAyy diyecek bir sey bulamiyorum boyle insanlara prim vermeyin akrabaniz olmalarini siz secmediniz. Herkesin evladi kendine en kiymetlidir kimse kolay bulmuyor nasil geciyor o 9 ay en iyi yasayan bilir. Allah herkesin kalbine gore versin. Hic üzülmeyin siz hamileliginizin tadini cikarin.
Çok hastalıklarla uğraştım bu yüzden çok alttan aldım ama iş öyle değilmiş malesef karakter meselesi olduğunu geç farkettimSizde fazla tevazu gösteriyorsunuz
Kimseden yardım almicamı bilir ki doğum yapıp hiç oturmadan işe güce koşarım,teyzeme söylemiş o söyledi bana da şuan ona da bozuk laf taşıdı konumuna düşmek istemiyorum,yüz vermeyi düşünmüyorumBöyle insanlara acik acik söylemek en doğrusu aslında ama eğer yine de acik konuşamiyorsanız kv'de kaldığınızı, size kv 'nin baktığını,müsait olmadığınızı söyleyin.Bir de evinizi açtığınız insanin gidip başka yerde sizin dedikodunuzu yapması çok çirkin.Ben olsam bunu söyleyen kişi arada kalmayacaksa, hakkımda konuştuğunu duydugumu bir daha onunla görüşmek istemediğimi acik acik söyler görüşmezdim.
Bu defa diğer hamilelikleriniz gibi olmadığını ağır geçtiğini o yüzden yardim aldığınızı söyleyebilirsiniz veya anlasin daha iyi.Ona göre bir dahakine yüzü olmaz.Kimseden yardım almicamı bilir ki doğum yapıp hiç oturmadan işe güce koşarım,teyzeme söylemiş o söyledi bana da şuan ona da bozuk laf taşıdı konumuna düşmek istemiyorum,yüz vermeyi düşünmüyorum
Kabul etme deki riskli bir hamilelik geçiriyorum bu yüzden eşimve ben bu sefer yardımcı olamayacağız, bizi mazur görün deyip geçistirin ...Selam arkadaşlar önce kendi durumundan bahsetmek istiyorum 6 aylık hamileyim bu 3. hamileliğim ve diğerlerine göre biraz daha yorucu ve zor geçiyor 1. sınıfa giden kızım 21 aylık oğlum var, her işimi kendim görüyorum yine de eşim de yardımcı oluyor çocuk ve ev konusunda gece çok sık uyandığım için h.sonları küçük oğlumla ilgileniyor evimde bi büyük oturma odam yatak odam ve çocuk odam var,şimdi sorum şu 10 yıldır bebek sahibi olmamış kuzenim var (erkek) sürekli her geldiklerinde bnde kalırlar tedavi olsun gezmek için olsun bugüne kadar hiç sorun etmedim kendilerinin bulunduğu şehir küçük olduğu için burada tedavi görüyorlar,ve sık sık gelirler zaten ama bu kez 15 20 gün kalmalı gelmeleri gerekli daha geçen gün geldiler ön görüşme için,konuya gelicek olursam bu kez kabul etmek istemiyorum nedenine gelirsek biraz kullanıyor gibi hissetmeye başladm ve eşi bende olan biteni bile başkalarına anlatıyor, üstüne benim şuan görüşmediğim kimsenin fotosunu eşi ile paylaşmış bizzat beni rencide etmek için yaptığını düşünüyorum,çünkü ben onlarla iyi iken hep arkalarından sallayan biri idi,bnde kaldığını onlara söylemedi mesela telde konuşurken başka odaya geçiyor kuzenim,eşi pek yardımcı olmaz mesela hep hizmet bekler ayağına ama artık çocuklarıma bile zor yetiyorm eksik hissediyorum kendimi, daha burda iken tedavim zor geçiyor yatmam gerek v,s diyor ama onun kalıcağı oda da biz yemek yiyoruz TV izliyoruz başka bi odam yok biraz da vicdan yapıyrm ama en az 5-6 kişi daha var kalabileceği bugüne kadar bnde kaldığı için onlara sadece gezmeye gider,bu kez eşimde olumlu bakmadı açıkçası biz yeterince yardımcı olduk şuan hamilesin ve madden de zor bir dönem den geçiyoruz harcamalar maksimum seviyede ve ay sonuna bile karttan para çekiyor,buraya gelirken bana güveniyor en son geldiğinde boya yaptırıyodum ve kalmam öyleyse seni görürüm dediği halde kaldı ve ben bunu bildiğim çabuk toparlamaya çalıştım ve ağrılarım arttı,üstelik havalar sıcak ben açık giyinmiyorum dışarıda aöa evde askılı şort geziyorum eşimde öyle onların yanında hep bi tedirgin olucam ama onlar bnde çok rahat davranıyorlar,uzun uzun anlattım ki herşeyi anlayıp yorum yapın diye direkt gelmeyin diyemem kafasına takarsa tedavisi etkilenir belki bilemiyorum ayrıca memlekete gittiğimde biz onlara gidip kalmıyorz eşim daha evlerini bile bilmez
Bence zaten sizi de kolayca reddedebilen geldiklerinde iki yardım etmeyip hiç bir jest yapmayan hizmet bekleyen kişiler ki şu an sizin ihtiyacınız da var küçük 2 cocuk üstüne hamilelik fazla iyi niyet elçiliği yapmaya gerek yok kendinizi göz ardı etmemeniz lazım bu hafta çok ağrılarım oldu yatacağım gelince çocuklarla ilgilenip evde yardım etsen olabilir ama sana da zor gelecekse gelme bi yakinimi çağıracağınız yatmam dinlenmem lazımmış de gitsin hem de denemiş olursun bakalim ne diyecekSelam arkadaşlar önce kendi durumundan bahsetmek istiyorum 6 aylık hamileyim bu 3. hamileliğim ve diğerlerine göre biraz daha yorucu ve zor geçiyor 1. sınıfa giden kızım 21 aylık oğlum var, her işimi kendim görüyorum yine de eşim de yardımcı oluyor çocuk ve ev konusunda gece çok sık uyandığım için h.sonları küçük oğlumla ilgileniyor evimde bi büyük oturma odam yatak odam ve çocuk odam var,şimdi sorum şu 10 yıldır bebek sahibi olmamış kuzenim var (erkek) sürekli her geldiklerinde bnde kalırlar tedavi olsun gezmek için olsun bugüne kadar hiç sorun etmedim kendilerinin bulunduğu şehir küçük olduğu için burada tedavi görüyorlar,ve sık sık gelirler zaten ama bu kez 15 20 gün kalmalı gelmeleri gerekli daha geçen gün geldiler ön görüşme için,konuya gelicek olursam bu kez kabul etmek istemiyorum nedenine gelirsek biraz kullanıyor gibi hissetmeye başladm ve eşi bende olan biteni bile başkalarına anlatıyor, üstüne benim şuan görüşmediğim kimsenin fotosunu eşi ile paylaşmış bizzat beni rencide etmek için yaptığını düşünüyorum,çünkü ben onlarla iyi iken hep arkalarından sallayan biri idi,bnde kaldığını onlara söylemedi mesela telde konuşurken başka odaya geçiyor kuzenim,eşi pek yardımcı olmaz mesela hep hizmet bekler ayağına ama artık çocuklarıma bile zor yetiyorm eksik hissediyorum kendimi, daha burda iken tedavim zor geçiyor yatmam gerek v,s diyor ama onun kalıcağı oda da biz yemek yiyoruz TV izliyoruz başka bi odam yok biraz da vicdan yapıyrm ama en az 5-6 kişi daha var kalabileceği bugüne kadar bnde kaldığı için onlara sadece gezmeye gider,bu kez eşimde olumlu bakmadı açıkçası biz yeterince yardımcı olduk şuan hamilesin ve madden de zor bir dönem den geçiyoruz harcamalar maksimum seviyede ve ay sonuna bile karttan para çekiyor,buraya gelirken bana güveniyor en son geldiğinde boya yaptırıyodum ve kalmam öyleyse seni görürüm dediği halde kaldı ve ben bunu bildiğim çabuk toparlamaya çalıştım ve ağrılarım arttı,üstelik havalar sıcak ben açık giyinmiyorum dışarıda aöa evde askılı şort geziyorum eşimde öyle onların yanında hep bi tedirgin olucam ama onlar bnde çok rahat davranıyorlar,uzun uzun anlattım ki herşeyi anlayıp yorum yapın diye direkt gelmeyin diyemem kafasına takarsa tedavisi etkilenir belki bilemiyorum ayrıca memlekete gittiğimde biz onlara gidip kalmıyorz eşim daha evlerini bile bilmez
Ayakta işiyor galiba. Müsait değilim diyebilirsiniz açıklama yapmak zorunda değilsiniz , hani orası sizin eviniz ya şimdi giren çıkan sizden sorulur nokta.Kuzenim değil eşi anlatmış hemde teyzeme yinede bi şey demedim gelip kaldılar,kuzenimde çok rahat davranır,takıntılarım var mesela temizlik konusunda eşim bile yapamaz ama açık yazmıyorum o yapmaktan çekinmiyor kuzenim
Zaten sürekli oluyor hayatımın her alanını etkiliyor küçük bebeğim var peşinden koşarken yoruluyorum,ne diyeceğini biliyorum yardımcı olurum der kesinlikle kıpırdamaz yerinden o yüzden gerek yokBence zaten sizi de kolayca reddedebilen geldiklerinde iki yardım etmeyip hiç bir jest yapmayan hizmet bekleyen kişiler ki şu an sizin ihtiyacınız da var küçük 2 cocuk üstüne hamilelik fazla iyi niyet elçiliği yapmaya gerek yok kendinizi göz ardı etmemeniz lazım bu hafta çok ağrılarım oldu yatacağım gelince çocuklarla ilgilenip evde yardım etsen olabilir ama sana da zor gelecekse gelme bi yakinimi çağıracağınız yatmam dinlenmem lazımmış de gitsin hem de denemiş olursun bakalim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?