Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum 🤔

Evet sadece kalp kırmak istemedim ama üzerime geldikçe mecbur bırakıldım, düşünceli olsa zaten bunu dememe fırsat vermez

Pardon ben anlayamadım eşin yada sen arayıp kabul etmiyoruz gelme diyeceksiniz ama o dinlemeyip gelecek öyle mi?
Arkadaşım bu ev kimin? Kim oluyor bu kuzen senin evine zorla girecek?

Pardon ben anlayamadım eşin yada sen arayıp kabul etmiyoruz gelme diyeceksiniz ama o dinlemeyip gelecek öyle mi?
Arkadaşım bu ev kimin? Kim oluyor bu kuzen senin evine zorla girecek?
Hayır arkadaş doğumunu onun bulunduğun yerde yapacağını ve çocuklara bakmasını ve seninle ilgilenmesini istesen kabul eder mi dedi ona istinaden yazdım o kabul etmezdi diye,zaten sezeryan sonrası normal doğum yaptığım için kendi dr'um hariç bi yerde yapmam da mümkün değil

Ben gerçekten orada yap demedim zaten, bir kere de senin işin ona düşsün de gör kuzenliği demek istedim
Allah sana bu gereksizleri düşünmemen için 3 tane melek vermiş canına yazık arkadaşım

Ben gerçekten orada yap demedim zaten, bir kere de senin işin ona düşsün de gör kuzenliği demek istedim
Allah sana bu gereksizleri düşünmemen için 3 tane melek vermiş canına yazık arkadaşım
Zaten bi aydınlanma geldi, ben çok zor insan silerim ama sonra geri dönüşü olmaz o raddeye gelmezsem iyi

Eşime toplu taşımadan uyuz bulaşmış deyin.

Ayy diyecek bir sey bulamiyorum boyle insanlara prim vermeyin akrabaniz olmalarini siz secmediniz. Herkesin evladi kendine en kiymetlidir kimse kolay bulmuyor nasil geciyor o 9 ay en iyi yasayan bilir. Allah herkesin kalbine gore versin. Hic üzülmeyin siz hamileliginizin tadini cikarin.

Sizde fazla tevazu gösteriyorsunuz

Böyle insanlara acik acik söylemek en doğrusu aslında ama eğer yine de acik konuşamiyorsanız kv'de kaldığınızı, size kv 'nin baktığını,müsait olmadığınızı söyleyin.Bir de evinizi açtığınız insanin gidip başka yerde sizin dedikodunuzu yapması çok çirkin.Ben olsam bunu söyleyen kişi arada kalmayacaksa, hakkımda konuştuğunu duydugumu bir daha onunla görüşmek istemediğimi acik acik söyler görüşmezdim.

Çok teşekkür ederim vermeyi düşünmüyorum artık zaten çok sık boğaz ederse cevabını verip geçicem

Kimseden yardım almicamı bilir ki doğum yapıp hiç oturmadan işe güce koşarım,teyzeme söylemiş o söyledi bana da şuan ona da bozuk laf taşıdı konumuna düşmek istemiyorum,yüz vermeyi düşünmüyorum

Bu defa diğer hamilelikleriniz gibi olmadığını ağır geçtiğini o yüzden yardim aldığınızı söyleyebilirsiniz veya anlasin daha iyi.Ona göre bir dahakine yüzü olmaz.

Kabul etme deki riskli bir hamilelik geçiriyorum bu yüzden eşimve ben bu sefer yardımcı olamayacağız, bizi mazur görün deyip geçistirin ...

Bence zaten sizi de kolayca reddedebilen geldiklerinde iki yardım etmeyip hiç bir jest yapmayan hizmet bekleyen kişiler ki şu an sizin ihtiyacınız da var küçük 2 cocuk üstüne hamilelik fazla iyi niyet elçiliği yapmaya gerek yok kendinizi göz ardı etmemeniz lazım bu hafta çok ağrılarım oldu yatacağım gelince çocuklarla ilgilenip evde yardım etsen olabilir ama sana da zor gelecekse gelme bi yakinimi çağıracağınız yatmam dinlenmem lazımmış de gitsin hem de denemiş olursun bakalim ne diyecek

Ayakta işiyor galiba. Müsait değilim diyebilirsiniz açıklama yapmak zorunda değilsiniz , hani orası sizin eviniz ya şimdi giren çıkan sizden sorulur nokta.

Zaten sürekli oluyor hayatımın her alanını etkiliyor küçük bebeğim var peşinden koşarken yoruluyorum,ne diyeceğini biliyorum yardımcı olurum der kesinlikle kıpırdamaz yerinden o yüzden gerek yok

Kırmadan olmuyor maalesef.
Bir dahaki sefere gelirsiniz diyin cok yoruluyorum hamilelik ve cocuklar diyip doğuruu soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…