- 13 Ocak 2022
- 259
- 202
- 33
- 33
- Konu Sahibi Elalaleelele
Selam arkadaşlar önce kendi durumundan bahsetmek istiyorum 6 aylık hamileyim bu 3. hamileliğim ve diğerlerine göre biraz daha yorucu ve zor geçiyor 1. sınıfa giden kızım 21 aylık oğlum var, her işimi kendim görüyorum yine de eşim de yardımcı oluyor çocuk ve ev konusunda gece çok sık uyandığım için h.sonları küçük oğlumla ilgileniyor evimde bi büyük oturma odam yatak odam ve çocuk odam var,şimdi sorum şu 10 yıldır bebek sahibi olmamış kuzenim var (erkek) sürekli her geldiklerinde bnde kalırlar tedavi olsun gezmek için olsun bugüne kadar hiç sorun etmedim kendilerinin bulunduğu şehir küçük olduğu için burada tedavi görüyorlar,ve sık sık gelirler zaten ama bu kez 15 20 gün kalmalı gelmeleri gerekli daha geçen gün geldiler ön görüşme için,konuya gelicek olursam bu kez kabul etmek istemiyorum nedenine gelirsek biraz kullanıyor gibi hissetmeye başladm ve eşi bende olan biteni bile başkalarına anlatıyor, üstüne benim şuan görüşmediğim kimsenin fotosunu eşi ile paylaşmış bizzat beni rencide etmek için yaptığını düşünüyorum,çünkü ben onlarla iyi iken hep arkalarından sallayan biri idi,bnde kaldığını onlara söylemedi mesela telde konuşurken başka odaya geçiyor kuzenim,eşi pek yardımcı olmaz mesela hep hizmet bekler ayağına ama artık çocuklarıma bile zor yetiyorm eksik hissediyorum kendimi, daha burda iken tedavim zor geçiyor yatmam gerek v,s diyor ama onun kalıcağı oda da biz yemek yiyoruz TV izliyoruz başka bi odam yok biraz da vicdan yapıyrm ama en az 5-6 kişi daha var kalabileceği bugüne kadar bnde kaldığı için onlara sadece gezmeye gider,bu kez eşimde olumlu bakmadı açıkçası biz yeterince yardımcı olduk şuan hamilesin ve madden de zor bir dönem den geçiyoruz harcamalar maksimum seviyede ve ay sonuna bile karttan para çekiyor,buraya gelirken bana güveniyor en son geldiğinde boya yaptırıyodum ve kalmam öyleyse seni görürüm dediği halde kaldı ve ben bunu bildiğim çabuk toparlamaya çalıştım ve ağrılarım arttı,üstelik havalar sıcak ben açık giyinmiyorum dışarıda aöa evde askılı şort geziyorum eşimde öyle onların yanında hep bi tedirgin olucam ama onlar bnde çok rahat davranıyorlar,uzun uzun anlattım ki herşeyi anlayıp yorum yapın diye direkt gelmeyin diyemem kafasına takarsa tedavisi etkilenir belki bilemiyorum ayrıca memlekete gittiğimde biz onlara gidip kalmıyorz eşim daha evlerini bile bilmez