U uzgun_kisi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Şubat 2022 173 224 7 Aralık 2023 Konu Sahibi uzgun_kisi #101 Merhaba, konu çözümlendi admin arkadaşlar silmem konusunda yardımcı olabilir mi :) Çok teşekkür ediyorum
Merhaba, konu çözümlendi admin arkadaşlar silmem konusunda yardımcı olabilir mi :) Çok teşekkür ediyorum
S sasifelekcikmazi Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2023 3.371 9.920 7 Aralık 2023 Konu Sahibi uzgun_kisi #102 Mune konusunun kapanmasını istiyor üye. Bu arada son yazdiklarinizdaki detayları okudum. Bu adamla olmayacak gibi geldi bana da.
Mune konusunun kapanmasını istiyor üye. Bu arada son yazdiklarinizdaki detayları okudum. Bu adamla olmayacak gibi geldi bana da.
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 55.818 214.470 52 7 Aralık 2023 Konu Sahibi uzgun_kisi #103 uzgun_kisi .!.: Merhaba, konu çözümlendi admin arkadaşlar silmem konusunda yardımcı olabilir mi :) Çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... Konunuz yorumlara kapatıldı, içerik silinmez yasaktır.
uzgun_kisi .!.: Merhaba, konu çözümlendi admin arkadaşlar silmem konusunda yardımcı olabilir mi :) Çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... Konunuz yorumlara kapatıldı, içerik silinmez yasaktır.