• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Davranmalıyım

burjuva1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
56
3
1
Herkese merhaba. Sevgilimle ayrıldık o ayrılmak istedi daha doğrusu uzağa gideceğim için. Ayrılık konuşmasını görüşüp yaptı gelirken de hediye almış. Ayrıldığımızı bile anlamadım. Aslında ben ayrılmak istemiyorum ama uzak mesafe ilişkisi zor olur vs dedi.2 ay hiç yazmadi ben de yazmadım. Şimdi ara ara yazıyor ortadan kayboluyor özledim, değerlisin vs. Seviyorum hâlâ umursamaz da davranamıyorum. Tamamen dönmesi için nasil davranmaliyim? Tecrübeli olanlar tavsiye versin lütfen

Herkese merhaba. Sevgilimle ayrıldık o ayrılmak istedi daha doğrusu uzağa gideceğim için. Ayrılık konuşmasını görüşüp yaptı gelirken de hediye almış. Ayrıldığımızı bile anlamadım. Aslında ben ayrılmak istemiyorum ama uzak mesafe ilişkisi zor olur vs dedi.2 ay hiç yazmadi ben de yazmadım. Şimdi ara ara yazıyor ortadan kayboluyor özledim, değerlisin vs. Seviyorum hâlâ umursamaz da davranamıyorum. Tamamen dönmesi için nasil davranmaliyim? Tecrübeli olanlar tavsiye versin lütfen
Gidene yol ver, muhattap olma. Hiç kafanı karıştırıp yorduğuna değmez. Boşlukta kalmış veya yeni biri olmayınca sana sarmış. Birini bulunca ortadan kaybolur

Ne alaka Uzak mesafe diye ayrılmak zorunda mı benim sevgilim le aramda 18 saat mesafe olmasına rağmen hiç bir zaman ayrılmadık böyle Ufak tefek sorunları bahane edip ayrılan insanla ömür geçmez canım unutma aşk sevdiğin insanın bedeniyle değil varlığıyla huzur bulabilmektir

Birinin dönesi varda it muamelesi de yapsan döner, dönesi yoksa köle de olsan dönmez. Sizi bir kez yarı yolda bırakmış şimdi isteğiyle dönse bile max. bir ay sonra olmuyor deyip yine gidecek. En iyisi hiç bulaşmamak

Dönmez,boşta kaldıkları yazıyor sen de saf saf bekliyorsun.

Hiç bir şey yapma. yeni bir hayat yeni bir sevgili hayaliyle kelebekler gibi gitmiş. Umduğu gibi olmamış demek yalnızlık yabancılık falan elinin altında sen varsın, gönlünü eğlendiriyor. Kendi isteğiyle giden sevilmez. Sevme onu.

Tamamen dönmesi için nasil davranmaliyim? Tecrübeli olanlar tavsiye versin lütfen

Şuna ona karşı sergilediğiniz davranışlar yanlış, bu hareketler onu boşluğa düşmeden ayrılığa hazırlar, zaten hazırlamışta. Adamın içinde size karşı ufak his kırıntıları kalmış, ama siz onları da yok etmek için elimizden geleni yapıyorsunuz.

Birde yaşlar kaç?

Adam dürüst davranmış, takdir ettim.
İki seçenek var , ya gerçekten duyguları ağır bastı ve sizi özledi uzak mesafeye rağmen denemek istiyor, ya da şu an boşlukta, konuşacak birilerini arıyor. Sizin yerinizde olsam ikinci seçeneği aklımdan çıkarmazdım, ayrıca en başında uzak mesafe yapamayacağını söyleyen biri ile de uzak mesafe denemezdim. Belki sizin için problem olmayacak ama onun için olacak, duyguları bugün yoğun olsa bile ileride aynı kalacağının garantisi yok. Ben insanları güzel hatırlamak isterim, ne güzel medeni şekilde ayrılmışsınız, bırakın o hatıra ile kalsın aklınızda.

Back