nasıl davrancağımı bilmiyorummm alınganlıkta üstüme yok

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
biz daha sevgiliyken görümcem beni pek istemydu beni tanımadan sonra beni ailesyle tanıştırdı sevgilim ve görümcem çok sevdi beni daha sonra görümcem biz yine sevgiliyken sevgilimn facede msjlarını okumuş k.bkamayın açıkca söylüyorum biraz aypca snra sevgilime msj falan attı sevgilim evi terkedip benm yanıma geldi görmcem beni aradı özür diledi kaynanam allah razı olsun ii insandır o bile aradı onun adına özür diliyorum kızım dedi sen benim kızımsın dedi ona laf düşmez o dış kapının dış mandali sen bizim evin kızı olcan dedi herneyse biz nişan yaptık aa saç yaptrmaya giderken her yere giderken görmcemi çağıryrum gelmiyo misafirim var falan dio kendi süslenip geliyo benim nişanlım onların kredisini ödüyodu ozamanlar bana gelmş evme kapı pencere yaptrdım dio benm nişanlımda ablasınn kredisini ödüyo her neyse sustum biz nişanlımla büyük kavga edp nişan attık büyük olay oldu o akşam annem nişanlımı aradı yandan ablası bağrymuş ablam yanımda ablam burda de die biz görümcemle çok iyidik ben bi gün nişanlıma ablanmı nişanlı kız benmi belli değil dedim hergün geziyo denizlere gidyo bizde evde oturyrz para gtmesin die sende kredisini öde dedim nişanlımla kvga etmştk büyük sinrlnp bu dedğimi ablasına dediği gün bizim görmcemle armz bzuldu ben küçüklk bende kalsın die aradm bişey istemstm bi katalog onun için satş yapcktm bana sogkça knuştu snra ses çıkmadı bzm nişamlımla o aralar armz bozuk ben aradım ablasını ne istysun benden dedim naptm dedm ay bi laflar bi laflar yok işte evli çiftler anlaşıyomş biz daha nişalıymşz anlaşamıyomşz ben kardeşiyle kavga ednce üzülymş falan herneyse nişan attık dedm ya 2 ay ben dönmedim nişanlıma aileler devreye grdi biz nişan attık snçta nişanlım bana durmadan msjlar atyodu ayrı olduğumz zamada kaçırıcam seni falan filan biz 2 ay snra knuşmaya başladık ve bu uykuluyken bi sabah annesine biz leayla kaçıcaz demiş benm annm ben okuldayken beni aradı babanı gnderyorum seni kaçırckmş bende nişanlımı aradım çnkü knuşyoduk ve çok sevydum işten çıktı geldi aldı beni biz kaçtk resmen ablası annesi aradı ablasına sayndm ben baya falan neyse annm ikna ettk vercz seni dedi döndük geri nişanlım ablasına baya bi sayındı yanımda bu kıza bi laf demyceksiniz derseniz silerim sizi falan ama şimdi görümcem nişanlıma kaçrdn o kızı alıcaz ii anlaşn demiş ben dış kapının dş mandalıyım düğüne gelir misfir gbi oturr gderm benim kmseyle zorum yok kmseye küs deilm demiş beni soruyomş napyo die ya bende nişanlımın başnn etni yiyorum sabah akşm ablna ablan napıcam ben ???

baya karmaşık yazmışınız

şuan nişanlınla tekrar nişanlısınız... ablasıda karışmıo sanırım
eee dhaa ne o zaman

Özür dilerim. Yazdıklarından hiç bir şey anlamadım

kısaca şöyle diyim ozaman derdim görümcemle bana ağır knuştu ve bunun üstnden aylar geçti biz nişan attık görüşmydk büyük olaylar oldu nişanlımla şimdi barıştık ama ben hep nişanlıma durmadan ablasın eskiden yaptıklarını anlatyrum ve çocuk bıkıyo görümcemle ne yapıcağımı zaten hiç bilmiyorum

Al takke ver külah :) nişan atmalar laf sokmalar

Madem kacacaktınız ne diye nişan attınız, anne babanıza yazık

o sinirle hızlı yazmşmdır k.bkma yani

Acele yazıldığı belli zaten,insanlar bazen o hızla yazınca anlaşılmayabiliyor böyle.Derdinize daha iyi öneriler istiyorsanız azıcık daha düzenli, özenli yazmak lazım.

Altta sağ köşede düzenleme seçeneği var, oradan ufak düzenlemeler yapabilirsiniz.

düzenledim

işte bir anlık öfke babamın kaçtığımızdan haberi bile yok durumlar okdar karışıkki

O zaman o kaçma sayılmaz :)

Allah askına dön git evine, ne kaçması ya. Annene babana yazık.

yüzüne vurunca rahatlıcan... eee sonra...
nişanlınla belki kötü olucan. tekrar nişan atıcaksınız.. tekrar kacıcaksınız

Nisanlin kavga edince ablasi hakkinda konustuklarini anlatiyor..
Gorumce ozel msjlari okuyor bi de utanmadan okudugunu belli edip ustune olay cikariyor.
Nisan atip birbirinze kaciyorsunuz.
Sen 7/24 gorumcenin arkasindan konusup abla kardesin arasina giriyorsun.
Hic normal seyler değil bunlar.

Anladığım kadarıyla sen ve nişanlın çok sık kavga ediyordunuz. Ailen bile bıkmış artık sizin kavgalarınızdan. Nişanlılıkta, flörtte bunca kavga eden çiftler evlenince daha da kötüye gidiyor. Bunu söylemek istedim.

Ablası belli ki kıskanıyor, belki eşinden senin nişanlından gördüğü desteği göremiyor. Hadi o kaprisli kıskanç ama sen de az değilsin, bayağı laçkalaşmış görümceyle ilişkileriniz. Sen arayıp saydırıyorsun, o ayrı arayıp saydırıyor. Sen böyle ona ağız vermesen o da sizi bu kadar yıpratamazdı.

Zavallı nişanlına dır dır edip onu da kaçtığına kaçacağına pişman edecek gibisin. Çünkü adam senin yanında durmuş, daha ne yapsın. Sen hala hıncını alma peşindesin. Eğer bu yaşananlara rağmen bu adamın yanında olmuşsan, demek ki tertemiz bir sayfa açıp, eski dırdırları bırakıp mutluluğuna bakacaksın.

Şimdi okudum babanın kaçtığından haberi bile yok.

Yazmayayım diyordum ama bu işin sonunda sanki pişmanlıklar,mutsuzluklar, huzursuzluklardan başka bir şey görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…