eşim iki gecedir salonda yatıyor sebepse o kadar anlamsıkisenağlama yatağımızın nevresimini değiştirdik bigüzel beraberce buraya kadarherşey güzeldi birden benmki huysuzlandı bu nevrsim daha önce misafire kullandığın nevresim deilmi diye sordu bende evet dedim . birden celallendi neden misafire kullandığını seriosun diye bende her misafirimin ardından yıkarım kaldırırım temiz mis gibide yumuşatıcı kokuyor bak kokla dedimsede dinletemedim o inat etti yenisini ser diye ben inat ettim sermiycem diye deiştirmedim çünki anlamsız neden. temiz olmasa hak veriyim oda aldı yastıklarını gitti salona orda uyudu bütün gün hiç bunu düşünmedim sorun olucak bişi diyil diye akşam geldi benle hala konuşmuyor gece oldu aynen tekrar salona gitti ve yattı ve ben bu gün ne yapıcağımı şaşırdım geri adımda atmak istemiyorum karasız kaldım acaba nevresimi deiştirip bi davranışının ne olacağını görsemmi diye :çok üzgünüm: arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum buda sorunmu demeyin lütfen ben bütün gece uyuyamadım ağlamaktan evi terketmeyi bile düşündümsenağlama