Bizimkisi aslında çoktan bitmiş bi evlilik ama ben yine de kendimi hırpalıyorum düzelsin diye, kocalık sorumluluklarını yapmıyor defalarca kez konuştum düzelmedi , sürekli borca girip lüks araba alma derdinde , eve gelir yemek yer pc oyun oynar uyur konuşmaz sarılmaz sevmez dokunmaz ben yaklaşırsam cinsellik var yoksa bi ay kadın mısın demez , zaten cinsel sorunları da var hepsini düzelsin diye terapiste götürdüm zorla o kadar umursamaz ki boşanacağız umrunda değil , iki çocuklu kadınım elimde 100 lira Yok ama her ay sadece 4 bin lira araba kredisine yatırıyor(benden gizli aldı onu da ) en son küpemi bozdurdum Ona da dedim alyansımı bozdurmak zorunda kaldığım gün benim için bu evlilik bitmiştir dedim ister bitir ister devam et sana kalmış birşey bu dedi, Paracıymışım para yoksa yüzüm gülmüyormuş şu lafı gram haketmediğimi düşünüyorum ilgin sevgin Yok kötü günümde yanımda değilsin diyorum o sanıyor ki derdim para , evime dört dörtlük kadınlık yapıyorum kendime çocuklarıma , eksiğim kusurum ne dedim hiçbirşey dedi , bu nereye kadar böyle devam edebilir ,net ol bitir madem kavga da edemiyoruz çünkü hiç konuşmuyor ....