- 28 Temmuz 2012
- 677
- 144
-
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
Konu çalışmadan soruları anlamam kiMatematikten konu dinleyerek gitmek biraz zaman kaybi. Farkli farkli kaynaklardan farkli farkli soru tipleri gormelisin. Baska türlü olmaz.
Şenol hoca mı demek istediniz ? AnlayamadımIlyas hocayı bende dinledi hepsini ama beni matematik orta karar 15 net ten 25 e yumseltmaya calisiyorum
Bana yararı oldu mu pek bilemiyorum
Sen o, hocayı deneyin bir de
Evet eksik yazmisimŞenol hoca mı demek istediniz ? Anlayamadım
Evet başladım. Hala bi düzen oturtamadım ama bölük pörçükte olsa hergün birşeyler yapmaya çalışıyorum. Hiç bişey yapmamaktan iyidir.Ne yaptın? çalışmaya başladın mıpembesalyangoz2
Ben de ilyas güneşi dinlemek istiyorum ama daha başlamadım tanıtım videosunu izledim sadece sempatik pozitif bir hocaya benziyor anlatımı sıkmaz ve belki sayesinde matematige pozitif açıdan bakabilirim :) sen hangi bölümden giriyorsun sınavaEvet başladım. Hala bi düzen oturtamadım ama bölük pörçükte olsa hergün birşeyler yapmaya çalışıyorum. Hiç bişey yapmamaktan iyidir.
Matematikten İlyas Güneş e döndüm tekrardan. Çalışan arkadaşların bazıları YGS matematikte daha farklı soru tipleri var boşuna uğraşırsın dediler.
Bakalım hayırlısı artık.
İlyas hoca dersi güzel ve akıcı anlatıyor. Matematiğin iyi olmasa bile anlarsın. En basit şeyleri bile açıklayarak anlatıyor.Ben de ilyas güneşi dinlemek istiyorum ama daha başlamadım tanıtım videosunu izledim sadece sempatik pozitif bir hocaya benziyor anlatımı sıkmaz ve belki sayesinde matematige pozitifse açıdan bakabilirim :) sen hangi bölümden giriyorsun sınava
Ben de öğretmenlik mezunuyum, normalde matematik o kadar etkilemiyor ama sözel bölümden gireceğim için bizim bölüm genelde matematik yapamıyor; bu yüzden matin standart sapması yüksek oluyorİlyas hoca dersi güzel ve akıcı anlatıyor. Matematiğin iyi olmasa bile anlarsın. En basit şeyleri bile açıklayarak anlatıyor.
Ben İİBF mezunuyum. Sadece B sınavına gireceğim. Sen ?
Sende ben gibi yeni mi başladın Kpss çalışmayaBen de öğretmenlik mezunuyum, normalde matematik o kadar etkilemiyor ama sözel bölümden gireceğim için bizim bölüm genelde matematik yapamıyor; bu yüzden matin standart sapması yüksek oluyor
Evet yeni başladım.hepimize kolay gelsin :)Sende ben gibi yeni mi başladın Kpss çalışmaya
Demek ki yalnız değilmişiz :) sen hangi bölümden gireceksin? Videolardan konu çalışıp dediğin yöntemi deneyeceğim matematiği sona bıraktım iyice üstüne eğilip en son da tüm derslerin tekrarlarını yaparım diyorumKendime KPSS ye çalışmaya yeni başlayan birilerini ararken burda buldum matematikte konu çalıştıktan sonra çözümlü soru bankasıyla başla bence ve ilk başta kendin kağıda çözmeye çalış daha sonra çözümlerini incele. Sonra tekrar çöz soruları faydalı olabilir
Bende aynen bu şekilde çalışıyorum. Biraz ağır ilerliyorum ama. Gerçi tek matematiğe özgü değil bütün derslerde çok yavaşım.Kendime KPSS ye çalışmaya yeni başlayan birilerini ararken burda buldum matematikte konu çalıştıktan sonra çözümlü soru bankasıyla başla bence ve ilk başta kendin kağıda çözmeye çalış daha sonra çözümlerini incele. Sonra tekrar çöz soruları faydalı olabilir
Tek matematik kaldıysa sıkıntı etme bence .daha zaman var.Demek ki yalnız değilmişiz :) sen hangi bölümden gireceksin? Videolardan konu çalışıp dediğin yöntemi deneyeceğim matematiği sona bıraktım iyice üstüne eğilip en son da tüm derslerin tekrarlarını yaparım diyorum
Ben iibf mezunuyum B grubundan gireceğim. Diğer dersleri bitirip sadece matematik kaldıysa eğer çok iyi çünkü ben hepsine daha yeni başladım :)Demek ki yalnız değilmişiz :) sen hangi bölümden gireceksin? Videolardan konu çalışıp dediğin yöntemi deneyeceğim matematiği sona bıraktım iyice üstüne eğilip en son da tüm derslerin tekrarlarını yaparım diyorum
Çok sıkı bir şekilde çalışırsam yetişir diye düşünüyorum. Nisan sonuna kadar tüm konuları bitirmeyi hedefliyorum. Sonra sürekli soru çözmeyi daha sonrada denemelere geçmeyi düşünüyorum.Bende aynen bu şekilde çalışıyorum. Biraz ağır ilerliyorum ama. Gerçi tek matematiğe özgü değil bütün derslerde çok yavaşım.
Sence yetişecek mi konular
Nişana kadar ful konu mu çalışacaksın yoksa konu+ şu kadar soru şeklinde mi.Çok sıkı bir şekilde çalışırsam yetişir diye düşünüyorum. Nisan sonuna kadar tüm konuları bitirmeyi hedefliyorum. Sonra sürekli soru çözmeyi daha sonrada denemelere geçmeyi düşünüyorum.