Nasıl çalışacağıma karar veremiyorum

Tek matematik kaldıysa sıkıntı etme bence .daha zaman var.
Tekrarları nasıl yapıyorsun sözel derslerden. Mesela tarihten her tekrardan en baştan mı başlıyorsun
Yazdığım yanlış anlaşılmış konuları daha bitirmedim nisan gibi biter ama.çünkü şimdilik sadece konu çalışıyorum, soruları tekrar yaparken çözeceğim

Kızlar konularda nerelerdesiniz
Tarihten osmanlı kültür medeniyete yeni başlayacağım.
Coğrafya türkiyenin iklimi
Vatandaşlık anayasaya giriş
Matematik mutlak değer
Türkçe daha dil bilgisine hiç bakmadım paragraf falan çözüyorum.
Geometiride yetişmeyecrği için hiç çalışmicam.
Kısaca daha herşeyin en başlarındayım:KK43:
Sen hangi konulardasın?

Bende hepsinde aynı yerdeyim :) sadece osmanlı kültür medeniyette 4, 5 Video izledim. Vatandaşlığa hiç başlamadım

Evet bende :) biraz zorlarsak nisanın sonuna konular biter inşallah
Zorluyorum aslında ama ben yavaş ilerliyorum maalesef. Konu çalış soru çöz çok vaktini alıyor. Önce büyün konuları bitirsem sonra soru mu çözsem diyorum bu seferde konu pekiştirmemiş oluyorum unutuyorum çalıştıklarımı. Ne yapacağını şaşırdım valla

Zorluyorum aslında ama ben yavaş ilerliyorum maalesef. Konu çalış soru çöz çok vaktini alıyor. Önce büyün konuları bitirsem sonra soru mu çözsem diyorum bu seferde konu pekiştirmemiş oluyorum unutuyorum çalıştıklarımı. Ne yapacağını şaşırdım valla
Soru çözmeden konular oturmuyor. Ben konu bitince bi kaç kitaptan hemen soru çözüyorum. Tüm konuları bitirince konuya hemen bi göz atıp kısa tekrarının ardından sorulara yönelcem.

Kızlar konularda nerelerdesiniz
Eğitim bilimleri bitti
tarih bitti
Ama daha tekrar yapmadım
Bu hafta coğrafya ve vatandaşlığa başlayacağım, bir tek matematik kalacak
Onu da en son videolardan halledecegim
Bir de türkçe öğretmenlik alan bilgisi ilk konulardayim
Her şey bitince de genel tekrar yaparım artık. Sen ne alemdesin

Eğitim bilimleri bitti
tarih bitti
Ama daha tekrar yapmadım
Bu hafta coğrafya ve vatandaşlığa başlayacağım, bir tek matematik kalacak
Onu da en son videolardan halledecegim
Bir de türkçe öğretmenlik alan bilgisi ilk konulardayim
Her şey bitince de genel tekrar yaparım artık. Sen ne alemdesin
Bende tarihte osmanlı kültür ve medeniyeti bitirdim.
Coğrafyada göllerdeyim
Matematikte üslü sayılar bitti.
Türkçede dil bilgisindeyim.
Vatandaşlığa hiç başlamadım.

Coğrafyada göllerdeyim
İyi konuların ortasındasın, mayıs gibi bitse sınava kadar da sırf soru çözsen yetişir bence

Coğrafyada göllerdeyim
Osmanlı kültür medeniyet çok uzun .ya . ben o konuyu bitirsem tarihi bitti saycam

İyi konuların ortasındasın, mayıs gibi bitse sınava kadar da sırf soru çözsen yetişir bence
İnşallah biter. Ben Nisan sonuna kadar konuları bitirmeyi planlıyorum sonra soru çözümlerinden önce her konuyu tekrar okuyup öyle soru çözerim. Konular soru çözmeden oturmuyor.2016 kpss de o hataya düştüm. Hep konu çalıştım, düzgünce soru çözemedim.

İnşallah biter. Ben Nisan sonuna kadar konuları bitirmeyi planlıyorum sonra soru çözümlerinden önce her konuyu tekrar okuyup öyle soru çözerim. Konular soru çözmeden oturmuyor.2016 kpss de o hataya düştüm. Hep konu çalıştım, düzgünce soru çözemedim.
Ben de yaptım o hatayı. 2014 te konu çalışarak girdim, doğru düzgün soru çözmedim, olmadı

Canım matematiği ne yaptın? İnformal yayınlarının matematiğin kara kutusu kitabında çıkmış sınav soruları var onlara bi bak istersen. ÖSYM'nin sorduğu aynı tip soruları alt alta verdiği için soruları çözmen daha kolay olur.

X