- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Toz mu gösteriyor aklımda olsun sagolun
Arkadasim son sorun bana sanırım. Silte de kullansak visco ped falan da alsak nasıl desem yokuş gibi oluyor yatak. Eğimli yani. İnsanın beli aciyor. 1 gün yatılır da devamlı yatmak için pek uygun olmuyor
Sagolasin not aldım bu modelleri de bugün bir ara gidip bakacağım 3 modeledeevet ben yorum yapan arkadasla karistirmisim
o zaman enza home dan köşe falan alabilirsin :) vivensenin ürünleri de güzel. kanepe alcaksan da bellona istikbal mondi güzel :)
ben evlenirken öyleydi yani
bide çok vakit yoksa siparişle calisany yerden almasan daha iyi olur genelde 21 gün sonra teslim oluyo onlar. fabrikasyon stoklu çalışan yerlere bak :)
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederimBen evlenirken kelebek koltuklar çok modaydı. Ev küçük olduğu için bu model takım almıştık. Koltuğu kanepesi tamamen açılıyor. Çok fonksiyonel ve rahat. Modelin adı kelebek marka değil. Markasızdi. İnternette aratıp bir yere yaptırmıştık.
Evet baktım ama kullanışlı mıdır emin olamamistimİkea'nın divan modellerine de bakabilirsiniz. Bir arkadaşım kullanıyordu çok memnundu.
Cnm netten baktım ama kelebek mobilya çıktı genelde nasıl birsey acaba tarif edebilir misinBen evlenirken kelebek koltuklar çok modaydı. Ev küçük olduğu için bu model takım almıştık. Koltuğu kanepesi tamamen açılıyor. Çok fonksiyonel ve rahat. Modelin adı kelebek marka değil. Markasızdi. İnternette aratıp bir yere yaptırmıştık.
Cnm netten baktım ama kelebek mobilya çıktı genelde nasıl birsey acaba tarif edebilir misin
Canım zahmet oldu bende şimdi bu mu diye atıyordum
Odanın metrekaresine göre değişir ama istikbal köşe takımı ve kanepeye baktım ben. Kanepesini aldım her yatan memnun kaldı sert, uygun fiyatlı ve renk alternatifi çok. Köşe takımlarının rahatlığını bilmiyorum ama fiyatı uygun ve renk alt. çoktu yine. Tabi ben KDV enflasyon indirimi ikisi bir aradayken almıştım şimdi bi bakmak lazımAynen sert olması daha iyi biz fazla yumuşak yerde yatmaya alışık değiliz zaten sağlık açısındanda sert olması daha iyi
Ben koltuk takımımı da ordan almıştım ama rengi konusunda sonradan çok pişman oldum mor aldık komple kırletleri bile mor koyu renk olduğu için çok toz topluyor bide odayı iyice karanlık gösteriyo şimdiki aklım olsa öyle yapmazdım yüzlerini değiştirmeye kalksam bi sürü para istiyolar o yüzden kaldı öyle
Ama köşe koltuğumun rengi gri iyiki bu renk almışım
Evet canım bu tarz. Yaylı olmadığı için çok rahat.
Odanın metrekaresine göre değişir ama istikbal köşe takımı ve kanepeye baktım ben. Kanepesini aldım her yatan memnun kaldı sert, uygun fiyatlı ve renk alternatifi çok. Köşe takımlarının rahatlığını bilmiyorum ama fiyatı uygun ve renk alt. çoktu yine. Tabi ben KDV enflasyon indirimi ikisi bir aradayken almıştım şimdi bi bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?