- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- Konu Sahibi Nutellasever0
Günümüz şartlarında birikim yapabileni alkışlıyorum.Zira tasarruf moduna geçmiş olsak bile ay sonu cebimizde 50 TL kalmıyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kistan herseyini hazirla.Hazir konu acilmisken bende ayda 500 lira ile mutfak masrafini sinirlamak istiyorum. Nasil yetiyor banada ogretin
Ayin 1inde memur açİki memur maaşıyla sadece bireysel emeklilik birikimi yapabiliyoruz.
Hesap kitap yapınca yeter gibi geliyor ama ayın 15'inde elimizde para kalmıyor. Biz de anlamadık nereye gidiyor bu paralar...
En uyduruk pazar alışverişi 50 TL tutar nasıl yetişiyor o para 200 TL de artıyorÖzellikle evli asgari ücretle çalısan 2 kişilik ailelere soruyorum. Eşim asgari ücret alıyor aylık 500 TL alısverese gidiyor, 500 borca, geri kalanını bitiyoruz artık eşimden habersiz birikim yapmaya basladım ama aylık en fazla 200 TL atabiliyorum geri kalanı nereye gidiyor anlamıyorum alıs veris yapsak bile 1 hafta sonra evde hic bisey kalmamıs oluyor bereketi yok sanırım. Ne cimriyim nede savurgan öyle marka takıntım da yok ama asgari ücretle büyük aile gecinderelere şaşıyorum. Sizler nasıl ssglıyorsunuz geciminizi