• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bıraktınız bu sigarayı???

bayankirpikk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
167
134
23
herkese günaydın.​
kızlar benim derdim sigaraya olan bağımlılığım. yaklaşık 8 senedir içiyorum ve artık bırakmak istiyorum bunun için denemediğim ilaç almadığım akıl kalmadı. normal bi insan ilaçla bırakabilyorumuş ben ilaca başladığımda inanın daha çok içtim. akşamları kendi kendime yatarken yarın sigara içmeyeceğim diyorum. sabah kalkıyorum ilk işim kendime bi kahve yapmak hemen iki bisküvi yiyip arkasından sigraya yakmak oluyor. günde 1 pakete yakın içiyorum. sizler sigarayı bırakabildiniz mi nasıl bıraktınız lütfen bana akıl verim. şimdiden çok teşekkür ediyorum belki bende sizlere imrenerek sigarayı bırakabilirim:kahve::kahve::KK14::KK14::KK14:

Bnde 3 yil belki daha fazladir ictim sigarayi gunde 1 paket. birakiyorum dedim aniden ve biraktim simdi binde bir cnm isterse bi arkadasimdan yakarim ama 2 ayda 1 tane o da belki. Keyfine yani bence beyinde bitiyo ilaca gerek yok arkadasim

Hic birakmaz artik dedigim yillarin icicileri bir gun aniden biraktilar. Yillardir icmiyorlar. Herhangi bir urun kullanmadilar. Gune kahve ve biskuvi ile baslamak da iyi degil bence ya. Zencefil yesil cay falan icsen.

Hic birakmaz artik dedigim yillarin icicileri bir gun aniden biraktilar. Yillardir icmiyorlar. Herhangi bir urun kullanmadilar. Gune kahve ve biskuvi ile baslamak da iyi degil bence ya. Zencefil yesil cay falan icsen.
uyandığım gibi sigara istiyor canım aç karna içemiyorum e yanınada en yakışan kahve hoş belki sigaranın yanında zencefil içsem tiksinirim ama benimkide böyle bi sağlıksız yaşam arkadaşım :(

herkese günaydın.​
kızlar benim derdim sigaraya olan bağımlılığım. yaklaşık 8 senedir içiyorum ve artık bırakmak istiyorum bunun için denemediğim ilaç almadığım akıl kalmadı. normal bi insan ilaçla bırakabilyorumuş ben ilaca başladığımda inanın daha çok içtim. akşamları kendi kendime yatarken yarın sigara içmeyeceğim diyorum. sabah kalkıyorum ilk işim kendime bi kahve yapmak hemen iki bisküvi yiyip arkasından sigraya yakmak oluyor. günde 1 pakete yakın içiyorum. sizler sigarayı bırakabildiniz mi nasıl bıraktınız lütfen bana akıl verim. şimdiden çok teşekkür ediyorum belki bende sizlere imrenerek sigarayı bırakabilirim:kahve::kahve::KK14::KK14::KK14:
canim yemin etmekten korkuyirsan bozmasindan falan sukadar gun icmicem de benim koca oyle yapiyir 21 gun falan icmiyir sonra yine basliyir :D birkerede bozdu sanirim yemini ni

uyandığım gibi sigara istiyor canım aç karna içemiyorum e yanınada en yakışan kahve hoş belki sigaranın yanında zencefil içsem tiksinirim ama benimkide böyle bi sağlıksız yaşam arkadaşım :KK43:
Sigaranin yanina yakisani hayatindan cikarmak yardimci olabilir belki. 30 gun kuralin bir dene istersen.

Back
X