Nasıl bir yorgan almalıyım?

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar merhaba. Ben şimdi de yorgan almaya karar verdim ama bir türlü alamıyorum.
%100 mikro fiber, Kaz tüyü ya da pamuklu yorganlar var. Ben bunlardan hangilerini almalıyım? Bunlar arasındaki farklar nelerdir? Alan ya da kullanan var mı aranızda?

canım ben çeyizime iki tane çift kişilik yorgan aldım. biri english home yün yorgan. iç malzemesi yünün özel işlemlerden geçirilmesiyle üretilmiş. diğeri de sarev pamuklu yorgan. tek kişilikler misafirden misafire kullanılacak diye, onları da yine english home mikro fiber aldım. yün ve pamuk yorganlarımı ablam tavsiye etmişti. o kullanıyor ve çok memnun. ben henüz kullanmadım. havalar sıcak pikelerle idare ediyoruz

canım bende yorgan telaşına düştüm. ne alsam bilemedim senin gibi. kaz tüyü almayı düşünüyordum ama hem bakımı zor hem alerjik hemde pahalı olduğu için penelopenin kaz tüyü hafifliğinde olan imperia microfiber yorganını almaya karar verdim 200lira civarında fiyatı. henüz görebilmiş değilim hiçbir yerde yok çünkü yardım istedim konu açtım cevap yazanda olmadı. eğer alırsam fikrimi sana yazarım.

Kızlar ben biraz araştırma yaptım ve mikrofiber almaya karar verdim. Kaz tüyü konususnda tereddütlerim vardı ama almadım. Çünkü hem daha maliyetli hem de bakımı daha zormuş. Ben de şimdilik mikrofiber aldım. Sarevden. İnternetten sipariş verdim. Bu arada elyaf yorgan hakkında şunu söylyim belirliş bir zaman sonra toplanma oluyormuş. Bu nedenle silikon elyaf dolgulu olanları tercih edin.

dün bir çok yorgana baktım baya inceledim. sonunda en iyisinin penelope terepia olduğuna karar kıldım. hem puf puf hem yumuşacık hemde hafif. diğer bütün yorganlar bu yorganın iç dolgusuna göre (mesela sarev microfiber) sert kalıyor. tavsiye ederim.

ben de yorgan konusunda cok kararsız kaldım , yatasta bir alana ikinciisi yuzde elli indiirmli kapmanyasından yun yorgan almayı dusunuyorum , iki tane alsam cok mu gelir yun yorgan , kaz tuyu sağlıksız diyorlar ve pahalı , microfiber de almak gerekir sanırım yazın sıcak olur yun yorganla , sizin fikriniz ne baska bir tavsiyeniz var mı , kafam cok karıstı bu yorgan konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…