- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 39
-
- Konu Sahibi nicksizbikims
Baslarda oyle degildi ki hatta cok ciddi dururdu yanina giderken cekinirdim hatta onceleri ben onun yanina giderdim kendime kizma nedenlerimden biride bu zaten yolu ben actim taviz verdim diyeYüz verme konuşma hiç işim var meşgul etme de ,baktım yine anlamıyor seninle görüşmek istemiyorum açıkçası senin duygularına bir karşılık bende yok de ciddi ciddi.
Tabikide sen vermişsin o yüzü buarada.hiç onla vakit geçirmemen lazımdı madem irritesin.
Ilgisi hosuma gitmiyor gibi bir yalan soyleyemeyecegim hareketleri banada itici geliyor zaten sorunda hareketleri ama basinda boyle degildi olsa zaten kendisiyle samimi olmazdimIlgi hosuna gitmis ama hareketleride gayet itici bence..
Ilgisi baslarda hosuma gidiyordu fskat hareketleri hic bu kadar ucari degildi ilgim yok saniyprum ama kendimide cozemedim daha bugun karsilastik ben durumdan dolayi cok suratsizdim selam vermedim konusmadim oda konudmadi bu sefer dahada bozuldumBence onun ilgisi cidden sizin hosunuza gitmiş, o yanına gelen diğer bekar kişi için tam sana göre felan demenizden belli, bence siizn de ilginiz var
Uyarmayi dusundum ama bu sefer hepten kendisine ilgim olfugunu dusunecek diye vazgectimitici bir erkek tipi uyarabilirsin