nasıl bir süpriz yapmalıyımm???

okiyanus48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
kızlarr 2 aydır nısanlımla gorusmuyoruz...bu ayın 28 nde nısanlım gelıyor düğünümüz içinn..ben hayatımaaa çok güzel bi süpriz yapmak istiyorum...havaalanına gidicem karsılamaya...sonra eve gelıcez...nasıl bi şeyler yapabılırımmm?

dıyorum kı ılk benı gordugu zamankı kıyafetlerımı gıysemm...ama bu yetmezkı ben degısık bıseyler yapmak ıstıyorumm amaa neee???

bir parçanız varsa onu al,sonra fotolarınızı ele,bu fotoğraf ve müziği birleştir,video akarken ona sevginizi,yada fotolarda ki günün özetini anlatan cümleler aksın alttan...

inan çok işe yarar hem anılarınız tazelenir,hemde beraber ne kadar da mutlu olduğunuzu,birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha görürsünüz...

bunu bir cd haline getir,sevimli bir kutu tasarla,burası biraz klasik bence ama yinede çok güzel bence,cd yi en alta koy,üstünü onun en sevdiği şeylerle doldur...

hmm sevdımm bu fıkrıı hemen yapıcamm

benim sevgilimde 5aydır yurt dışında seyirdeydi.burdan onu nasıl mutlu edebilirim nasıl bi sürpriz yapabilirim diye düşündüm.aldım elime kamerayı çevremdeki herkese tek tek "x, hayce seni çok seviyor" dedirttim.bunları birleştirdim.en son kendimm "aşkım seni çok seviyorum" dedim video böyle bitiyodu.arka fona da bizim şarkımızı eklemştim ve bu aşkımın çok hoşuna gitmişti hatta bayılmııştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…