Nasil bir seyin icine dustum??

Kuzen abaza kuzeni olan eşiniz abaza
Çünkü birbirlerinin dilini biliyor olmalılar
Sizde safım düşmüşsünüz işte
Hiç kendinizi açıklamaya çalışmayın

Tabi olan da olmuş yapacak bir şey yok şimdiye odaklanmak lazım. Güzel bir dille anlatmışsınız siz eşinize . Zamanla siniri geçer diye düşünüyorum kuzeniyle irtibatınızı keserseniz

Kuzene sakın birşey söylemeyin.
O akılsız kocanıza da birşey söylemeyin, etrafınızda dönsün de size kendini affettirmeye çalışsın. İğrenç adam!
Böyle bir suçlamayı nasıl kaldırıyorsunuz, ağzına tükürsenize adamın.
Bahane mi arıyormuş sizle iletişimi kesmek için?
Kuzeni sapkın biri ise ondan sorsaydı hesabını. Ay manyak mıdır nedir böylesini de hiç duymadım, yatak ayırmalar falan. Gözünün önünde mesajlaşmışsınız faturayı size kesmiş. Besbelli bahane arıyordu, üste çıkın, ağzına mıçın!

offf bilmiyorum ben mi kotu dusunuyorum da, kişi kendinden bilir yazmışlar yukarıda bence çok doğru, bu kadar saçma bir olay uzerine tripler, yatak ayırmalar, uykusuz kalıp kahve yapacak kadar dertlenmeler başka bir şey olduğunu düşündürttü bana. yakında çıkar zaten. eşinizin kuzeni saygıdan geri cevap vermişsiniz ne var ki bunda. fazla açıklama yapmayın, daha fazla üzerinize gelir. belki kuzeni aynı kafada olduğundan bir şeyler biliyor eşiniz hakkında? ya da eşiniz bu davranışıyla yaptığı bir yanlışın vicdanını yaşıyor? fazla tepkili geldi bir şey çıkar altından diye düşünüyorum ama umarım böyle bir şey yoktur ve huzurla devam edersiniz

Evlilik güven üzerine kuruludur. Madem bu kadar rahatsız olacaktı sosyal medyadan eklemenize, telefon numaranızı vermenize müsade etmeseydi. 11 senelik evliliğinizde ilk kez neden böyle bir tepki verdi?

Madem bu kadar rahatsız amacını aşan konuşmalar yapan kuzenine hesap soracak ne demek bide yatak ayırmak. Asıl siz eşinize haddini bildirin ne münasebet size bu yakıştırmayı yapmak. Bide siz baktınız işi uzatıyor konuşmayı çok güzel kesmişsiniz zaten ben aktif değilim diyerek daha ne yapacaktınız.

Tecavüz mağduruna kuyruk sallamasa olmazdı diyen zihniyet ile kuzenine çıt çıkarmayıp size sana bu saatte nasıl mesaj atıyor diye aslan kesilen eşinizin zihniyeti arasında fark göremiyorum

Eve geldi yine soyledim zaten git ona soyle ben art niyetli konustuysam tamam haksizim derim dedim. Ki zaten haberinde vardi dedim. Neymis ben niye kuzenine o saatte cevap yazmisim. Dedim ben kibarlik yaptim ama onun pislik dusunecegini bilmiyordum . Kuzenine hesap soracakmis .
Bakalim bugun kuzeni yazarsa once onun hakkini verecegim. Sosyal medyaya resim koydum. Pislik dusuncedeyse muhtemelen yazacaktir.

Sonrada evdekinin hakkini verecegim .
Ne yaparlarsa yapsinlar. Hayatimin icine ettiler kac gundur.

O sirada sohbet guzeldi, sohbet etmek istersen ben hep musaitim dedi.
Kuzen burda sohbetin suyunu çıkarmış. Evet eşiniz tepkisinde abartı yapmış ama erkekler birbirlerini iyi tanırlar. Asıl sinir kuzene ama maalesef size patlıyor.

Zor bir durum dilerim kolay atlatırsınız.

normalde böyle saçma hareketler yapıyorsa tepkinizi koymanız mantıklı ama sadece bu mevzuda böyle yükselmişse adama olan tepkisini size yansıtıyor olabilir. Her zaman yapmadığı bir şey ise gönlünü almaya çalışırım, dikkat edeceğimi söylerim.

Eşin seni tanimiyor mu?hadi kuzeni diyelim ki kotu niyette seni tanimasi ve niyetini bilmesi gerekmez mi?
Karsina al ve sana guvenip guvenmedigini sor.seni ne ile itham ettigini sor.cevap vermedigi takdirde sen konusma asla arayi duzeltmesi gereken o.

Bu mevzuda yukseldi sadece. Ama kesinlikle affetmeyecegim. Bu kadar benim uzerime gelmesi normal degil diye dusunuyorum. Basta beni uyarsaydi sorun olmazdi. Sanki kendisini aldatmisim gibi davraniyor. bana guveni kirilmismis.

Soyledim sen hadi ona guvenmiyorsun dedim, yillardir karinim ne yanlisimi gordunde bana boyle davraniyorsun dedim. Sen niye o saatte yazdin diyor hala. Dedim saatin farkinda bile degildim, adamin niyeti kotuyse ben nerden bileyim.

Soyledim sen hadi ona guvenmiyorsun dedim, yillardir karinim ne yanlisimi gordunde bana boyle davraniyorsun dedim. Sen niye o saatte yazdin diyor hala. Dedim saatin farkinda bile degildim, adamin niyeti kotuyse ben nerden bileyim.
Iyi yaptiniz konusmayin anlasin hatasini

Ne kadar sinir bozucu bir yakıştırma. 11 yıllık evliymişsiniz ve eşiniz kendi kuzeni sapık bile olsa en fazla sil geç şunu diyebilirdi. Kendi kuzenini sorgulamak şöyle dursun ki bana göre o bile saçma, sizi günlerdir perişan etmiş. İlk mevzu bu noktaya geldiğinde keşke direkt tepkinizi koysaydınız. Yatak ayırma, konuyu biliyorsunlar. Asla kaldırabileceğim şeyler değil. Ki siz eski kız arkadaşlarını görürüz konuşur ben konuyu bu kadar uzatmam derken eşinizin bu şekilde davranması çok enteresan. Demek ki kuzenlerinin eşlerine farklı gözle bakıyor ve herkesi kendi gibi zannediyor.

Benim aklıma kuzende sizin bilmediğiniz ama eşinin bildiği çapkınlık vs gibi bir durum olabilir geldi ilk okuduğumda çünkü durumu okuduğum haliyle hiçbir gariplik yok o nedenle hassas davranmış olabilir ama siz nerden bileceksiniz böyle birşey varsa da biraz fazla uzatmış.
Sizin yaptığınızda kesinlikle birşey yok.Ama kuzene birşey yazmayın sakın..bu sefer konu farklı yerlere gider..

Dun aksam acikladi , eskiden cok kisinin basina bela olmaya calisti diye. Dedim niye once demedin dikkat et buna diye. Zaten ondan bunun hesabini soracagim diyor.
Kuzenin tekrar yazacagini dusunuyor. Henuz yazmadi bana ama yazinca hakkini verecegim o pisliginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…