Tabi olan da olmuş yapacak bir şey yok şimdiye odaklanmak lazım. Güzel bir dille anlatmışsınız siz eşinize . Zamanla siniri geçer diye düşünüyorum kuzeniyle irtibatınızı kesersenizBen olsam ,kuzen kişisi fotoğraf hakkında yorum yaptıktan sonra kısa keserdim söylediğine cevap verip . Yani sohbet etmenin bir manası yok . Konuşmayı da eşime gösterirdim böyle böyle şeyler yazmış diye . O saatte yazmış olsa hiç cevap vermezdim . Eşiniz daha iyi tanır kuzenini . Demek ki huylandığı bir şey var adamda . Huylanılmayqcak gibi de değil geç saatte neden yazıyor ? Kuzen de olsa kayın da olsa fazla samimiyete gerek olmadığını düşünüyorum ben
Madem bu kadar rahatsız amacını aşan konuşmalar yapan kuzenine hesap soracak ne demek bide yatak ayırmak. Asıl siz eşinize haddini bildirin ne münasebet size bu yakıştırmayı yapmak. Bide siz baktınız işi uzatıyor konuşmayı çok güzel kesmişsiniz zaten ben aktif değilim diyerek daha ne yapacaktınız.Merhabalar sorun su birkac gun once ozel birgun kutladik yakin tanidiklar ile, esimin kuzeni de mesaj gondermisti, resimleri gorup sosyal medya uzerinden. Bende aksam cevap verebildim. O sirada bir konu acti ve o konu uzerinden konustuk mesaj ile tabi esiminde haberi vardi. Ne ile ilgili konustugumuzdan soyledim esime. Karsidaki kisiyi esimin kuzeni oldugu icin sonucta yabanci degil bazen karsilasiyoruz ayip olmasin diye cevap verdim mesajlarina. Kendisinin cocugu hakkinda da konustuk. Cocuklarimizin gelecegi hakkinda biraz konustuk. Yani normal bir konusmaydi. Ben cikiyorum artik dedim . Iyi geceler dedim. O sirada sohbet guzeldi, sohbet etmek istersen ben hep musaitim dedi. Sasirdim sacmalamaya basladigini dusundum. Pislik dusunmedigim icin sagol ben kullanmiyorum aktif dedim ve kapattim. Ne diyecegimi bilemedim. Tabi esim basladi niye sana bu saatte mesaj atiyor . O normalde kimseye mesaj atmaz . Sen niye mesaj yazdin demeye. Dedim bak beraberdik gizli birsey cevirmedim ben art niyet kesinlikle anlamadim basta diye. Yatagini bile ayirdi Esime herseyimi anlatirim. Biri mesaj yazsa ,bir sey soylerse ,cunku yanlis anlasilma olmasin diye. Yaklasik dort bes gundur bana tavir takiniyordu. Artik zehir etmeye basladi bana hayati hep bir laf sokma ,tersleme,sanki ben asildim kuzenine.
Kuzeni de kendisini arar bazen, beraber calisirlardi eskiden . Beni ilgilendirmez bile. Kuzeni baska bir ilde kaliyor.
Simdi ne yapacacagimi sasirdim , bir yandan kuzenine mesaj atmak istiyorum bu konusma yanlis yone cekilmesin diye, diger taraftan bos ver bir daha cevap vermem birsey derse diye dusunuyorum. Ama gel gelelim esim ile nasil normale donecegim bilmiyorum.
Kuzenlerinin esleri arar kendisini , arkadaslarinin esleriyle samimidir. Kendisinin eski kiz arkadaslarini goruruz bazen konusur ama konuyu ben bu kadar uzatmam.
Ama ben nasil bir durum icerisine dustum anlamadim.
Bu hafta sonu bir araya toplanacaklar ve boyle bir durum varken gitmeyecegim ama bu tatsizliga nasil cozum bulacagim? Simdi hep kendimi sucluyorum .
Siz olsaniz ne yaparsiniz?
Kuzen burda sohbetin suyunu çıkarmış. Evet eşiniz tepkisinde abartı yapmış ama erkekler birbirlerini iyi tanırlar. Asıl sinir kuzene ama maalesef size patlıyor.O sirada sohbet guzeldi, sohbet etmek istersen ben hep musaitim dedi.
Merhabalar sorun su birkac gun once ozel birgun kutladik yakin tanidiklar ile, esimin kuzeni de mesaj gondermisti, resimleri gorup sosyal medya uzerinden. Bende aksam cevap verebildim. O sirada bir konu acti ve o konu uzerinden konustuk mesaj ile tabi esiminde haberi vardi. Ne ile ilgili konustugumuzdan soyledim esime. Karsidaki kisiyi esimin kuzeni oldugu icin sonucta yabanci degil bazen karsilasiyoruz ayip olmasin diye cevap verdim mesajlarina. Kendisinin cocugu hakkinda da konustuk. Cocuklarimizin gelecegi hakkinda biraz konustuk. Yani normal bir konusmaydi. Ben cikiyorum artik dedim . Iyi geceler dedim. O sirada sohbet guzeldi, sohbet etmek istersen ben hep musaitim dedi. Sasirdim sacmalamaya basladigini dusundum. Pislik dusunmedigim icin sagol ben kullanmiyorum aktif dedim ve kapattim. Ne diyecegimi bilemedim. Tabi esim basladi niye sana bu saatte mesaj atiyor . O normalde kimseye mesaj atmaz . Sen niye mesaj yazdin demeye. Dedim bak beraberdik gizli birsey cevirmedim ben art niyet kesinlikle anlamadim basta diye. Yatagini bile ayirdi Esime herseyimi anlatirim. Biri mesaj yazsa ,bir sey soylerse ,cunku yanlis anlasilma olmasin diye. Yaklasik dort bes gundur bana tavir takiniyordu. Artik zehir etmeye basladi bana hayati hep bir laf sokma ,tersleme,sanki ben asildim kuzenine.
Kuzeni de kendisini arar bazen, beraber calisirlardi eskiden . Beni ilgilendirmez bile. Kuzeni baska bir ilde kaliyor.
Simdi ne yapacacagimi sasirdim , bir yandan kuzenine mesaj atmak istiyorum bu konusma yanlis yone cekilmesin diye, diger taraftan bos ver bir daha cevap vermem birsey derse diye dusunuyorum. Ama gel gelelim esim ile nasil normale donecegim bilmiyorum.
Kuzenlerinin esleri arar kendisini , arkadaslarinin esleriyle samimidir. Kendisinin eski kiz arkadaslarini goruruz bazen konusur ama konuyu ben bu kadar uzatmam.
Bu hafta sonu bir araya toplanacaklar ve boyle bir durum varken gitmeyecegim ama bu tatsizliga nasil cozum bulacagim? Simdi hep kendimi sucluyorum .
Eşin seni tanimiyor mu?hadi kuzeni diyelim ki kotu niyette seni tanimasi ve niyetini bilmesi gerekmez mi?Merhabalar sorun su birkac gun once ozel birgun kutladik yakin tanidiklar ile, esimin kuzeni de mesaj gondermisti, resimleri gorup sosyal medya uzerinden. Bende aksam cevap verebildim. O sirada bir konu acti ve o konu uzerinden konustuk mesaj ile tabi esiminde haberi vardi. Ne ile ilgili konustugumuzdan soyledim esime. Karsidaki kisiyi esimin kuzeni oldugu icin sonucta yabanci degil bazen karsilasiyoruz ayip olmasin diye cevap verdim mesajlarina. Kendisinin cocugu hakkinda da konustuk. Cocuklarimizin gelecegi hakkinda biraz konustuk. Yani normal bir konusmaydi. Ben cikiyorum artik dedim . Iyi geceler dedim. O sirada sohbet guzeldi, sohbet etmek istersen ben hep musaitim dedi. Sasirdim sacmalamaya basladigini dusundum. Pislik dusunmedigim icin sagol ben kullanmiyorum aktif dedim ve kapattim. Ne diyecegimi bilemedim. Tabi esim basladi niye sana bu saatte mesaj atiyor . O normalde kimseye mesaj atmaz . Sen niye mesaj yazdin demeye. Dedim bak beraberdik gizli birsey cevirmedim ben art niyet kesinlikle anlamadim basta diye. Yatagini bile ayirdi Esime herseyimi anlatirim. Biri mesaj yazsa ,bir sey soylerse ,cunku yanlis anlasilma olmasin diye. Yaklasik dort bes gundur bana tavir takiniyordu. Artik zehir etmeye basladi bana hayati hep bir laf sokma ,tersleme,sanki ben asildim kuzenine.
Bu mevzuda yukseldi sadece. Ama kesinlikle affetmeyecegim. Bu kadar benim uzerime gelmesi normal degil diye dusunuyorum. Basta beni uyarsaydi sorun olmazdi. Sanki kendisini aldatmisim gibi davraniyor. bana guveni kirilmismis.normalde böyle saçma hareketler yapıyorsa tepkinizi koymanız mantıklı ama sadece bu mevzuda böyle yükselmişse adama olan tepkisini size yansıtıyor olabilir. Her zaman yapmadığı bir şey ise gönlünü almaya çalışırım, dikkat edeceğimi söylerim.
Soyledim sen hadi ona guvenmiyorsun dedim, yillardir karinim ne yanlisimi gordunde bana boyle davraniyorsun dedim. Sen niye o saatte yazdin diyor hala. Dedim saatin farkinda bile degildim, adamin niyeti kotuyse ben nerden bileyim.Eşin seni tanimiyor mu?hadi kuzeni diyelim ki kotu niyette seni tanimasi ve niyetini bilmesi gerekmez mi?
Karsina al ve sana guvenip guvenmedigini sor.seni ne ile itham ettigini sor.cevap vermedigi takdirde sen konusma asla arayi duzeltmesi gereken o.
Iyi yaptiniz konusmayin anlasin hatasiniSoyledim sen hadi ona guvenmiyorsun dedim, yillardir karinim ne yanlisimi gordunde bana boyle davraniyorsun dedim. Sen niye o saatte yazdin diyor hala. Dedim saatin farkinda bile degildim, adamin niyeti kotuyse ben nerden bileyim.
Dun aksam acikladi , eskiden cok kisinin basina bela olmaya calisti diye. Dedim niye once demedin dikkat et buna diye. Zaten ondan bunun hesabini soracagim diyor.Benim aklıma kuzende sizin bilmediğiniz ama eşinin bildiği çapkınlık vs gibi bir durum olabilir geldi ilk okuduğumda çünkü durumu okuduğum haliyle hiçbir gariplik yok o nedenle hassas davranmış olabilir ama siz nerden bileceksiniz böyle birşey varsa da biraz fazla uzatmış.
Sizin yaptığınızda kesinlikle birşey yok.Ama kuzene birşey yazmayın sakın..bu sefer konu farklı yerlere gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?