- 21 Nisan 2016
- 812
- 287
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
merhaba arkadaşlar işyerinde çalışan arkadaşın bebeği oldu ve arkadaşlar kendi aramızda para toplayıp bana iban olarak gönderip ben de bebeği olan arkadaşa çalışanlar adına tebrik için göndereceğim aslında bunu ik yapması lazım ama bana verdiler görevi ancak whatsap grubu var şirketin ve o kişi hariç bir yazı yazıp kişilere tek tek gönderip mesajı iban bilgimi de vermem lazım hani şu şu sebepten ötürü para toplancaktır diye ama bir türlü o yazıyı toparlayamadım nasıl bir mesaj atayım sizlerin yardımına ihtiyacım var
aslında bunu ik yapması lazım ama bana verdiler görevi
çok teşekkür edeirm süper oldu ya :)O kişiyi gruptan çıkar, tek tek niye mesaj atasın ki.. Ardından tekrar o kişiyi eklersin.
..arkdasımızın bebeğine hayırlı olsun hediyesi olarak kişi başı.. TL toplanıyor. Katılmak isteyenler ismi ile şu ibana gönderip bilgi verirlerse ben de isimlerinizle ileteceğim. Teşekkürler.
Bende hiç duymadım ve görmedim :)Kamuda mı , özel sektörde mi çalışıyorsunuz ?
İnsan kaynaklarının, çalışanlardan para toplayarak; bir başka çalışana doğum hediyesi olarak gönderdiğini hiç duymadım.
Bu görevi size kim verdi ?
özelde çalışıyorumKamuda mı , özel sektörde mi çalışıyorsunuz ?
İnsan kaynaklarının, çalışanlardan para toplayarak; bir başka çalışana doğum hediyesi olarak gönderdiğini hiç duymadım.
Bu görevi size kim verdi ?
ne demek beceremeyen ya ne terbiyesiz mesaj danışmak suç mu klavyede yazmam bile size hata aslındaYeni grup kur,bunu beceremeyen bir kişiye neden bu görevi vermişler ki?
Suç değil yazabilirsin ama yazdığına göre becerememissin. Altı üstü arkadaş için para toplayacağız diyeceksinözelde çalışıyorum
ne demek beceremeyen ya ne terbiyesiz mesaj danışmak suç mu klavyede yazmam bile size hata aslında
Hakli amaözelde çalışıyorum
ne demek beceremeyen ya ne terbiyesiz mesaj danışmak suç mu klavyede yazmam bile size hata aslında
özelde çalışıyorum
ya açıkcası benim de hoşuma gitmedi ama napayımPara toplama fikri kimden çıktı ? Bebek görmeye giderken elden para toplayarak hediye alımı yapılmasından farklı bir durum söz konusu burada.
Katılmak istemeyenler varsa, bu mesaj sebebiyle insan kaynaklarına şikayette bulunabilirler.
ya açıkcası benim de hoşuma gitmedi ama napayım
Kenara çekilin. Fikir kime aitse , kendi uygulasın arzu ediyorsa.
Bebek görmeye giderseniz, isteyenler toplanır , hediye olarak neyi uygun görüyorsanız verirsiniz.
Diğer türlü whatsappta tüm iş arkadaşlarınızı ekleyip , para istemek çok çirkin bir davranış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?