• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir mesaj atayım sizlerin yardımına ihtiyacım var

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
287
103
34
merhaba arkadaşlar işyerinde çalışan arkadaşın bebeği oldu ve arkadaşlar kendi aramızda para toplayıp bana iban olarak gönderip ben de bebeği olan arkadaşa çalışanlar adına tebrik için göndereceğim aslında bunu ik yapması lazım ama bana verdiler görevi ancak whatsap grubu var şirketin ve o kişi hariç bir yazı yazıp kişilere tek tek gönderip mesajı iban bilgimi de vermem lazım hani şu şu sebepten ötürü para toplancaktır diye ama bir türlü o yazıyı toparlayamadım nasıl bir mesaj atayım sizlerin yardımına ihtiyacım var

O kişiyi gruptan çıkar, tek tek niye mesaj atasın ki.. Ardından tekrar o kişiyi eklersin.
..arkdasımızın bebeğine hayırlı olsun hediyesi olarak kişi başı.. TL toplanıyor. Katılmak isteyenler ismi ile şu ibana gönderip bilgi verirlerse ben de isimlerinizle ileteceğim. Teşekkürler.

merhaba arkadaşlar işyerinde çalışan arkadaşın bebeği oldu ve arkadaşlar kendi aramızda para toplayıp bana iban olarak gönderip ben de bebeği olan arkadaşa çalışanlar adına tebrik için göndereceğim aslında bunu ik yapması lazım ama bana verdiler görevi ancak whatsap grubu var şirketin ve o kişi hariç bir yazı yazıp kişilere tek tek gönderip mesajı iban bilgimi de vermem lazım hani şu şu sebepten ötürü para toplancaktır diye ama bir türlü o yazıyı toparlayamadım nasıl bir mesaj atayım sizlerin yardımına ihtiyacım var

Kamuda mı , özel sektörde mi çalışıyorsunuz ?

aslında bunu ik yapması lazım ama bana verdiler görevi

İnsan kaynaklarının, çalışanlardan para toplayarak; bir başka çalışana doğum hediyesi olarak gönderdiğini hiç duymadım.

Bu görevi size kim verdi ?

O kişiyi gruptan çıkar, tek tek niye mesaj atasın ki.. Ardından tekrar o kişiyi eklersin.
..arkdasımızın bebeğine hayırlı olsun hediyesi olarak kişi başı.. TL toplanıyor. Katılmak isteyenler ismi ile şu ibana gönderip bilgi verirlerse ben de isimlerinizle ileteceğim. Teşekkürler.
çok teşekkür edeirm süper oldu ya :)

Kamuda mı , özel sektörde mi çalışıyorsunuz ?

İnsan kaynaklarının, çalışanlardan para toplayarak; bir başka çalışana doğum hediyesi olarak gönderdiğini hiç duymadım.

Bu görevi size kim verdi ?
özelde çalışıyorum
Yeni grup kur,bunu beceremeyen bir kişiye neden bu görevi vermişler ki? 🤣
ne demek beceremeyen ya ne terbiyesiz mesaj danışmak suç mu klavyede yazmam bile size hata aslında

özelde çalışıyorum

ne demek beceremeyen ya ne terbiyesiz mesaj danışmak suç mu klavyede yazmam bile size hata aslında
Suç değil yazabilirsin ama yazdığına göre becerememissin. Altı üstü arkadaş için para toplayacağız diyeceksin
Bence hatandan dön ve bana yazma

ya açıkcası benim de hoşuma gitmedi ama napayım

Kenara çekilin. Fikir kime aitse , kendi uygulasın arzu ediyorsa.

Bebek görmeye giderseniz, isteyenler toplanır , hediye olarak neyi uygun görüyorsanız verirsiniz.

Diğer türlü whatsappta tüm iş arkadaşlarınızı ekleyip , para istemek çok çirkin bir davranış olur.

Neden saçma ki?
Herkes tek tek hediye almaz, toplu parayla hediye alırken de sorun çıkar, yapılacak en mantıklı şey para toplayıp vermek veya o parayla altın yapmaktır.

Whatsapp değil de mail atsanız daha hoş olur,biz öyle yapıyoruz. Maili attıktan sonra bir stajyer görevlendirip gezdiriyorum,tek tek masalara uğruyor,kimin ne verdiğini isimle yazıyor sonra da ben toplanan parayı elden veriyorum veya altına çevirip veriyorum. İban ile olmaz, kimi yollar kimi yollamaz,unutur bakmaz vs. En güzeli tek tek gezilmesi büyük şirketlerde. Ayrıca bu işle ik ilgilenmez,şirketin işi değil çünkü. Siz de arkadaş hatrına yapacaksınız bunu,arkadaşlık gereği.

Biz her bebeği olana,düğün nişan yapana,doğum günü olana yapıyoruz bunu. İban versek bir allahın kulu para atmaz ;)

Back