Nasıl bir makyaj yapabilirim

chopinnocturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
791
86
34
Merhabalar benim gözlerim ela yeşil. Yeşil rengi ortaya çıkarmak ve gözlerimin şeklini daha belirginleştirmek istiyorum ama makyaj yapmış gibi gözükmek de istemiyorum ne önerirsiniz ?

Gözlerine mor-pembe-beyaz tonlarında far kullanmanı öneririm. Özellikle morun tonları daha da belirginleştiriyor.
Siyah göz kalemini de gözlerinin içine sür.
=)

Gözlerine mor-pembe-beyaz tonlarında far kullanmanı öneririm. Özellikle morun tonları daha da .
Siyah göz kalemini de gözlerinin içine sür.
=)

Teşekkürler :) yalnız siyah göz kalemi sürünce annem koyun gözü gibi oluyor diyor 😃

Son düzenleme:
Siyah göz kalemini sadece içe sür, gözün dışına sürersen daha büyük görünür =))

Bu resimdeki tonları yakalayabilirsen çok daha hoş olur, gözün dışındaki siyah eyeliner hariç =)

Son düzenleme:

Canım makyaj yapmış gibi görünmeden gözlerini daha doğal tonlarla vurgulamak istersen toprak ve şeftali renklerini kullanmanı öneririm...Rimeli kat kat sürüp topak topak yapmaktansa ince bir katman halinde sürersen bence çok daha güzel gözüküyor
Son olarak göz kalemini sürünce bir pamuk çöpü ile dağıtırsan bakışların daha buğulu gözükecek

Gozune simli plmayan bir beyaz far sur goz pinarinda disa dogru snra eyliner ve rimel yeterli olacak pembe seftali tonlarnda allik ve parlatici dogal bir gorunum kazanrsn byle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadasiminda gozleri yesil lilo mor tonlari suruyo goz kalemi olarak cokta hos duruyo cok belli ediyo gozunu :)

Denicem çok teşekkürler 😃

Cnm benimde gozlerim oyle ve makyaj konusunda baya bilgiliyim beni dinle :)

Once goz cevrene kapaticini suruyorsun sonra pudrayi suruyorsun ardindan ust kisma yarim eyeliner cekiyorsun.. ama kuyrugu gozunjn tam sonuna getirmeden hafif yukari cek gozlerin cok cekici durur ama sonuna kdr indirip sonra dik bir yokus yaparsan cok cirkin durur. Eyeliner yerine surmede yapabilirsin daha dogal duracaktir. Sonra kasinin altina hafif beyaz far sur ama cok hafif hatta kirik beyaz daha dogal duracaktir onun altina yani goz kapagindaki kemik cikintisi varya oraya toz pembe, seftali, lila ve kahverengi (bronz tonu) gbi tatli tonlrda far sur ama cok hafif surmelisin fakat yesilden uzak dur gozlerini bugulu gosterir. Son olarakta gozlerinin icine beyaz surme cek bu kdr :) tbi rimeli doldur

Bi tık daha agir makyaj istersen alt tarafada yarim siyah surme cek ve uste cektigin surmeynin kuyruguyla birlestir harika cok iri ve cekici gozlerin olur ama biraz siradisi olnak istersen alttaki yarim siyah surmenin kurugunu usttekiyle birlestirme aksine kuyrugu duz cek ve bi tık asagi indir en sonundan.. ust ile al surme kuyruklari iki ayri cizgi olusturcak ve uzunluklarinin ayni olmsdina dikkat et :)) bu en guzel en cekici ve en abartisiz makyaj gozlerini oldukca cekici gosterecektir eger anlamazsan ben bu makyajlari yaptigmda fto ceker atarim sana

Çok teşekkürler evet eğer foto olursa daha iyi anlarım :)

Bak canm makyajin asamalarinin oldugu resimdeki eyeliner ve alt beyaz surmeyi kast ettim.. far olarak siyahi surme cnku agir kacacak sadece ordaki kahverenggiyi daha hafif dogal yapablirsin..

Ikinci resimdeki eyeliner ve goz fari tam anlatmak istedigm seydi altina siyah surme cekilmis orda hafif ama sen cekmiceksin kesinlikle siyah surmeyi ice cekme sana gitmez hem koyu olur gozlerin hemde kuculur.. ilk bahsettigim resimdeki eyeliner ve beyaz surmeyle dier resimdeki fari birlestir manyak otesi olcak :))

Eklentiler

• $1401388166352.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 142
  • $1401388179559.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 156

Tamda istediğim gibii :) çok teşekkürler :) bu arada ban mesaj göndermişsin mesaj kutumu boşalttım :)

Hııı tamam :) ama sencede sevdiğim kişimi söylediğin ?

Bilemiorm ki biraz mesafe var aranizda yani sarmas dolas olmicaksiniz ve onun yaninda biri olcak belki ondan bole yakn olamicaksiniz seviyeli bi bulusma olcak tek gördüğüm bu ama seninkine benzio dedin gorunen demekki o :))

İnşallah :) :) :)

Canim kahverengi şeftali tonlarını dene renkli farlar bana göre yaşlı gösteriyor ve gündelik kullanmayı pek tavsiye etmiyorum gözlerinin içlerine beyaz göz kalemi sur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…