Nasıl bir Evlilik Teklifi Aldınız - Almak isterdiniz?

pause

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
251
0
0
İstanbul
Bu topiği açmamdaki sebep insanların nasıl evlilik teklifi aldığını, ve hayallarindeki evlilik teklifinin nasıl olduğunu merak etmemdir. :emir_bebek:Mesela duyduğum bir evlilik teklifi olayını paylaşayım.:32:

Bir genç evlenme teklif etmek istediği kıza sms ile cama çıkmasını söylüyor. Camın önünde topladığı binlerce kişi aynı anda x kişi seni çok seviyor diye bağırıyor. Ardından elindeki megafonla onu çok sevdiğini hayatını onunla birleştirmek istediğini söylüyor. :52:

Peki siz nasıl bir evlilik teklifi aldınız?:49:
Ya da nasıl bir evlilik teklifi almak isterdiniz?:51:

Canım ben pazar akşamı aldım! :16: Çay içerken "ben de çikolata almıştım onları yiyelim bari" dedi iki tane kinder süpriz çıkardı. Çikolatalarını yedik, onun çikolatasından puzzle çıktı onu yaptık falan ama ben benim oyuncağı açmıyorum hiç unutmuşum. Sonra aklıma geldi açayım bi dedim baktım içinde yüzük! Ben tam aşkıma döndüm diycem ki bak hayatım çikolatadan bile yüzük çıkıyo artık, evlenicez ya bu bi işaret falan diye ona baktım gülüyo bana bakıp bi daha yüzüğe baktım bi daha ona baktım aaaaaaaaaaaaaa diye bağırmışım! :9: Dizlerinin üstüne çöküp teklifini yaptı ama şok olmuştum resmen. Dedim nası koydun o kinderi açıp da, benim akıllı sevgilim jiletle yumurtayı ikiye ayırmış yüzüğü koymuş sonra da ocakta hafif ısıtmış çikolata eriyince de yapıştırmış geri birbirine. :16: Böyle hoş bi sürpriz yaptı işte. :10:

yaa çok güzelmiş. hayatın boyunca unutamayacağın bi an. gerçekten çok akılıca. darısı başımıza:):21:

Canım ben pazar akşamı aldım! :16: Çay içerken "ben de çikolata almıştım onları yiyelim bari" dedi iki tane kinder süpriz çıkardı. Çikolatalarını yedik, onun çikolatasından puzzle çıktı onu yaptık falan ama ben benim oyuncağı açmıyorum hiç unutmuşum. Sonra aklıma geldi açayım bi dedim baktım içinde yüzük! Ben tam aşkıma döndüm diycem ki bak hayatım çikolatadan bile yüzük çıkıyo artık, evlenicez ya bu bi işaret falan diye ona baktım gülüyo bana bakıp bi daha yüzüğe baktım bi daha ona baktım aaaaaaaaaaaaaa diye bağırmışım! :9: Dizlerinin üstüne çöküp teklifini yaptı ama şok olmuştum resmen. Dedim nası koydun o kinderi açıp da, benim akıllı sevgilim jiletle yumurtayı ikiye ayırmış yüzüğü koymuş sonra da ocakta hafif ısıtmış çikolata eriyince de yapıştırmış geri birbirine. :16: Böyle hoş bi sürpriz yaptı işte. :10:

süper :69: süper süper bir yöntem . . .
tebrik ettim . . .

Çok hoşmuş yaaa,
bayıldımmm

Bende 1 senelik evliyim.Eşim iş çıkışı beni aldı, denizlide çamlık diye bi semt var.oranın girişinde ışıklı reklam panosu var.Arabada oturuyoduk.Kafamı bi kaldırdım.Işıklı yazılar geçiyo.Bütün ömrümü seninle geçirmek istiyorum.Benimle evlenirmisi?Seni çok seviyorum!!! ve isimlerimiz :D Hiç teklif falanda beklemiyodum.Görünce şok oldum.Sonra tek taş yüzük çıkardı.Ben 1 saat kitlendim,konuşamadım,hüngür hüngür ağladım :5: Allahım ne güzel gündü yaa.Allah herkese aynı mutllukları tattırsın:nazar:

yaa çok güzelmiş. hayatın boyunca unutamayacağın bi an. gerçekten çok akılıca. darısı başımıza:):21:

evet kesinlikle unutamam :16: daha iyileri senin olsun inşallah canım, her kız bekliyo sonuçta bu teklifi. ben çok hayalini kurmuştum şahsen :1:

süpermiş gerçekten ben bir evlenme teklifi alamadım malesef:84: aileler araya girince kaynadı bizm teklif.nişanlıyız suan ama hep burnuna kakıcam bunu görür o gününü :94::59:

süpermiş gerçekten ben bir evlenme teklifi alamadım malesef:84: aileler araya girince kaynadı bizm teklif.nişanlıyız suan ama hep burnuna kakıcam bunu görür o gününü :94::59:

bizim de 2 haftaya isteme olucak bu arada bi teklifte bulunması gerekiyodu. bi beklenti içindeydim yani ama o kadar ummadığım bi anda yaptı ki resmen şok oldum. istemeden sonra yaparsa benim çenemden kurtulamayacağını bildiği için yolunu buldu aşkım benim :9:
sen teklifi almamışsın ama düğün gününüz belli en azından bak bende de o yok canım :1: her ilişkinin kendine göre bi düzeni oluyo işte boşver gitsin :34:

cnm benim ama evlilik yolunda ilerliyorsun allah mutlu etsin. şimdiki zamanda evlilik teklif edilmiyo galiba çok fazla. direk evlenmeye karar veriliyor:4:

valla bende beğendim bu süpriz teklifii...aahh aşkım duy duy ellerin sevgilisi nasıl teklif etmiş..kıskanıyomuyum neyim..:85:benim aşkım da doğum günümde etmişti..ve biz o zaman sözlüydük..yani benim zorumla geç kalınmış bi teklifti..ama olsun ettirdim ya :66:

ay ne güzel çikolatalar yazılar falannn...
bakalım bizimkisi nasıl olacak ablalarımıızzz, darısı başımıza :32::66:

Back