- 24 Haziran 2016
- 37
- 36
- 3
- 35
- Konu Sahibi acemicadii
Nisanli iken aldim ben de evlilik teklifini :) Ileriye dönük konusurken "henüz degerlendirebilecegim bir evlilik teklifim bile yok" diye takilmistim bi kac kere, gülüp gecmistik, bunu derken de nisanliydim :)) Onun dogum gunu icin rezervasyon yaptırdım, ona da gunler oncesinden bi ara yemek yiyelim demistim olay spontane gibi gorunsun dogum günü kutlayacagimi anlamasin diye guya :) Doğum gununde mekana gittim hazirladigim dogum gunu hediyesini biraktim bi de pasta sectim yemekten sonra masamıza getirecekler. Mekandan ciktim nisanlimla bulusup mekana geldik bir sey yok gibi :)) Yemekleri yedik konusuyoruz ordan burdan, ben arasira garsonlarla gozgoze geliyorum ne zaman getirecekler diye :)) Ve pastamiz geliyor nisanlim saskin ne ara yaptin bunu diye, ardindan hediyem geliyor mutlu oldu, ben de oyle, ikimiz de leylayiz tabi :)) Sonra pastamizi yedik guzel guzel sohbet ettik falan derken vakit ilerlemis nisanlim bi arabaya gidip geleyim diyor ben de surekli konusuyorum lafi uzatiyorum dur zaten kalkariz birazdan diye. Ben bir gidip geleyim dedi gitti. Ben masada yalnizim arkam ona dönük camdan yansimasini gordum gelirken, icimden bir sey koptu sanki bir anda ates basti beni :) cicekle geldi ben saskin kokluyorum tesekkur ediyorum sonra yüzüğü cikardi ve uzuuunca bir evlilik teklif etti ama heyecandan ne dedigini benim ne cevap verdigimi hatirlayamiyorum bile ama guzeldi cok guzeldi... Ben "ama ben simdi ava giderken avlandim mi" modundayim saskinim mutluyum duyguluyum... Allah herkese mutluluklar nasip etsin cok guzel seyler bunlar...