• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir evlenme teklifi aldınız?

Nisanli iken aldim ben de evlilik teklifini :) Ileriye dönük konusurken "henüz degerlendirebilecegim bir evlilik teklifim bile yok" diye takilmistim bi kac kere, gülüp gecmistik, bunu derken de nisanliydim :)) Onun dogum gunu icin rezervasyon yaptırdım, ona da gunler oncesinden bi ara yemek yiyelim demistim olay spontane gibi gorunsun dogum günü kutlayacagimi anlamasin diye guya :) Doğum gununde mekana gittim hazirladigim dogum gunu hediyesini biraktim bi de pasta sectim yemekten sonra masamıza getirecekler. Mekandan ciktim nisanlimla bulusup mekana geldik bir sey yok gibi :)) Yemekleri yedik konusuyoruz ordan burdan, ben arasira garsonlarla gozgoze geliyorum ne zaman getirecekler diye :)) Ve pastamiz geliyor nisanlim saskin ne ara yaptin bunu diye, ardindan hediyem geliyor mutlu oldu, ben de oyle, ikimiz de leylayiz tabi :)) Sonra pastamizi yedik guzel guzel sohbet ettik falan derken vakit ilerlemis nisanlim bi arabaya gidip geleyim diyor ben de surekli konusuyorum lafi uzatiyorum dur zaten kalkariz birazdan diye. Ben bir gidip geleyim dedi gitti. Ben masada yalnizim arkam ona dönük camdan yansimasini gordum gelirken, icimden bir sey koptu sanki bir anda ates basti beni :) cicekle geldi ben saskin kokluyorum tesekkur ediyorum sonra yüzüğü cikardi ve uzuuunca bir evlilik teklif etti ama heyecandan ne dedigini benim ne cevap verdigimi hatirlayamiyorum bile ama guzeldi cok guzeldi... Ben "ama ben simdi ava giderken avlandim mi" modundayim saskinim mutluyum duyguluyum... Allah herkese mutluluklar nasip etsin cok guzel seyler bunlar...

Bizimki biraz görücü usulü olduğu için teklif de alamadım. :KK64:Aileler aracılığıyla tanıştık. Tektaşımı, alyanslarımızı birlikte seçtik. Nişan, düğün derken oldu bitti.:)) :KK37:

Benim erkek arkadaşım bayaa planlamış. Çok sevdiğimiz doğa içinde bir çardak var. Yerlere güller dökmüş. Baş harflerimizin balonlarını çardağa giden köprünün başına asmış. Cardağa da renki renkli balonlar asmış. Ortasına şampanya masası ve kadehler hazırlamış. Her yerde mumlar ışıl ışıl olmuş orası. Girişine maytaplar falan hazırlamış. Arkadaslarını organize etmiş. Tam 4.5 senemizin dolduğu gece 12 de beni oraya götürdü. Işıklar ve balonlar arasından cardağa girdim. Diz çöküp evlenme teklifi etti kendi yazdığı bir şiirle. Ben evet dedikten sonra arkadasları havai fişek patlattılar bütün semt duydu. Yüzüğü taktıktan sonra da şampanya patlattılar. Bide papatyalar almış bana. Çok seviyorum diye. Balonları da tek tek yerlerinden çıkartıp birbirine bağlayıp bana verdi. Elimde 30-40 tane uçan balon vardı. Bir sürü de dilek balonu almış. Beraber dilek dileyip uçurduk. Ve en başından sonuna kadar bir arkadaşı videomuzu çekti. Bir arkadaşı da fotoğraflarımızı çekti. Daha sonra hep beraber bir mekana gidip sabaha kadar kutlama yaptık. Ertesi günü de bana videomuzu ve fotoğraflarımızı düzenlenmiş bir şekilde yolladılar. En çok beğeni alan gönderimdi☺️☺️☺️

Ben evlenme teklifimi yakın bir akrabalarının düğününde aldım :) Gelin ve damadı organize etmiş, gelin çiçek atacağı sırada, gelin çiçeğini bana getirdi sonra bir baktım sözlüm önümde diz çökmüş yüzüğü çıkarmış bana bakıyor ben şok :KK48: güzel olmuştu baya şaşırtmıştı beni beklemediğim bi anda getirdi teklifi :) hep diyordu hiç beklemediğin anda edicem diye :halay::KK48:

ben evlenme teklifimi nişanlıyken 14 şubat sevgililer gününde aldım önce yemek yedik sonra seyir tepesine çıkardı beni sen arabada kal ben lavaboya gitcem ama arabanın içinde yat birileri gelip saana laf atmasın dedi bende dediğini yaptım sonra yanan jellerden kocaman bir kalp çizmiş havai fişekleri hazırlamış beni çizilen kalbin ortasına getirdi sonra kalbi ateşledi daha sonra diz çöküp benimle evlenirmisin dedi ? ben heyacandan tr tir titrerken biir yandanda havai fişekler atılmaya başladı kompatiler derken heyacandan dilim dolandı cevap bile vermedim tek sarılabildimm daha sonra heyacanım yatışınca tekrar sordu benimle evlenirmisin cevap vermedin diye evettt dedim :)

Bizimki biraz görücü usulü olduğu için teklif de alamadım. :KK64:Aileler aracılığıyla tanıştık. Tektaşımı, alyanslarımızı birlikte seçtik. Nişan, düğün derken oldu bitti.:)) :KK37:

biz sekiz yıl görüştük ona rağmen almadım :D

Biz çocukluk arkadaşıyız çocukluk aşkıyız. Çok dedikoducu herkesin birbirini tanıdığı bir yerde oturuyoruz. Zaman içinde koptuk, liseye gittik üniversiteye gittik derken yıllarca görüşmedik. O amerikaya gitmişti, döndüğünde ortak bir arkadaşımızın düğününde karşılaştık ve yeniden görüşmeye başladık ama gizli saklı, ailelerimiz tamamen karşıydı buna. Üstelik biz karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz. Bakışırken ederken ödümüz kopardı biri görecek diye. Nitekim görmüşler de, saçma sapan dedikodular çıktı. Bir gün nişanlı olan ortak arkadaşlarımız bizim oturduğumuz yere geldiler. Sitenin bahçesinde de kadınlar oturuyorlardı dedikodu tayfa :) bana laf attılar bilmemkimin oğlunda gözün varmış diye. Ortak arkadaşımız da “ne gözü onlar birbirlerini seviyorlar hatta evlenecekler.” Dedi pat diye :) hesapta evlilik de yoktu o sıra ama arkadaşımız sağolsun herkesin içinde öyle söyleyince biz de evlenmek durumunda kaldık. Eşim çocukken bir okul gezisinde bana ilanı aşk ettiği yere götürdü beni orada evlenme teklif etti. Çoook da güzel oldu şimdi bebek bekliyoruz :)

Esımle tanıştığım günün ertesi günü aldim. Henüz birbirimizi hiç görmemiştik sadece telefonda görüştük. Ve ben o kadar etkilendim sesinden hiç tel kapatmak istemiyordum.kurban bayramının arifesiydi sabah karşı bizim buralarda ilahiler okunur. Konustuk esımle bir ara tel kapattı ve tanıştığımız yani 1 gun öncesinden tel hiç kapanmadı zorunlu durumlar dışında yani 2 gun 2 gece konustuk ☺️tel kapattı geldi ve hala esımı görmemiştim oda beni tek kelime helalim olur musun demişti. Bende el değmemiş bir aşk gezip tozmadan olsun isterdim hep çok şükür Rabbim nasip etti. Evet demek biraz zor oldu ama evet dedim. Sonrasında 1 hafta sonra görüşüp 1 ay sonra nisanlanip 1 sene sonra evlendik. İyki o sormus ve iyki ben evet demişim. Sonrasında tek taşı ile ilk buluşmaya gelip orda yemekte teklif etti. Ama tel de ettiği benim için en kıymetlisi ❤️

Aileler tanıştıktan 1 gün sonra Galata kulesine götürdü beni 🙃 sonra teras kısmından manzarayı izledik fotoğraf çekildik aşağı doğru inerken ben restorant katını da tam geçiyordum ki dur buraya gircez dedi yer rezerve etmiş 🤭 orda yemek yedik önce sonra tatlı söyledik bana güzel sözler söyledi sonra sonunu evliliğe bağladı yüzüğü çıkardı bende Evet dedim tabi ki 🌿🌿

Nişanlandık tan 3 ay sonra 3 sene önce (2017)
kurban bayramı arifesinde gelen bi çiçek ve üzerinde "birbirimize bakarak uyuduğumuz ve göz göze uyandığımız bi ömre varmısın" yazıyordu

Back