• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir evlenme teklifi aldınız?

her genç kızın hayalidir tabi evlilik teklifi almak.
inşallah ben bu merasimlerden önce alırım :KK70:
umarım siz de evlilik teklifini alırsınız azcık dürtükleyin..
şimdi anlaşıldı senin daha olmamış ondan böyle konuşmuşsun sana şu kadar deyim senden daha katıydım diyodum ki işe girince şu kadar zamanı var geldi etti istedi yoksa önüme bakarım:Pteklif etmezse hayatta evlenmem dedimmm mebden ötürü gündüz 3 gün içinde evlenmemiz lazım dedik ve evlendik..

şimdi anlaşıldı senin daha olmamış ondan böyle konuşmuşsun sana şu kadar deyim senden daha katıydım diyodum ki işe girince şu kadar zamanı var geldi etti istedi yoksa önüme bakarım:pteklif etmezse hayatta evlenmem dedimmm mebden ötürü gündüz 3 gün içinde evlenmemiz lazım dedik ve evlendik..
sizinki biraz meb dolaylı mecburiyetten olmuş aslında.. ama öteki türlü ne bileyim evlilik kararı evlenme teklifi edildikten sonra edilmeli diye düşündüm ben hep.
evet ben daha teklif almadım :D 5.yılımız ama okuyorum o bakımdan dolayısı evlenme daha yok önümüzdeki 2 3 sene.

sizinki biraz meb dolaylı mecburiyetten olmuş aslında.. ama öteki türlü ne bileyim evlilik kararı evlenme teklifi edildikten sonra edilmeli diye düşündüm ben hep.
evet ben daha teklif almadım :KK70: 5.yılımız ama okuyorum o bakımdan dolayısı evlenme daha yok önümüzdeki 2 3 sene.
zorunluluktan oldu elbette ama bak daha hala etmedi düğün gününe kadar etmezse düğün gecesi neler ederim:)

Canım bizimki de aynı sanırım ordan kaybediyoruz :-) ilişki ilk günden ciddi gibiydi sözlendik bile, düzgün bir teklif yok hala:) bikaç başarısız deneme var sadece:))
aynen öyle canım ya 16 yaşında bile kendi aramızda yüzük taktık o yüzden bi evlenme teklifine fırsat olmadan gelişti herşey ama etcem düğüne kadar diyo bakalım görcez ama kendimi alıştırdım etmesede çok takmam yani :KK36:

Yorumdaş arkadaşlarla aynı kaderi yaşamak da ilginç oldu :) yok mu şöyle ben çok güzel bir teklif aldım diyen :))

Sahilde bir bankta oturuyorduk, konuşuyorduk. Bak sana bir video göstereceğim dedi telefondan, cebinden de kulaklığı çıkardı. Ben de saf saf bekliyorum öyle.. Videonun başlamasıyla ben şok.. Annem, babam, kardeşlerim, kuzenim, onun ailesi.. Herkes bir şeyler söylüyor ama ben bu videoları ne zaman çekti diye şaşkınlıktan hiç anlayamadım. Videonun sonunda kendisi "Kısacası...." dedi ve video sustu, bu sefer o tamamladı "Cennetim olur musun?" diye.. Yüzüğü de çıkardı. Benim tek dediğim "Nasıl yaa? Nasıl yani?" :KK70: Videoyu sonra tekrardan izledik, herkes birer cümle söylüyor ve sonunda da evlenme teklifi işte.. Ben de hemencik kabul ettim tabi ki, öptüm sonra kuzumu :KK60: Çok güzel, hatırası büyük bir evlenme teklifi oldu benim için..

Sahilde bir bankta oturuyorduk, konuşuyorduk. Bak sana bir video göstereceğim dedi telefondan, cebinden de kulaklığı çıkardı. Ben de saf saf bekliyorum öyle.. Videonun başlamasıyla ben şok.. Annem, babam, kardeşlerim, kuzenim, onun ailesi.. Herkes bir şeyler söylüyor ama ben bu videoları ne zaman çekti diye şaşkınlıktan hiç anlayamadım. Videonun sonunda kendisi "Kısacası...." dedi ve video sustu, bu sefer o tamamladı "Cennetim olur musun?" diye.. Yüzüğü de çıkardı. Benim tek dediğim "Nasıl yaa? Nasıl yani?" :KK70: Videoyu sonra tekrardan izledik, herkes birer cümle söylüyor ve sonunda da evlenme teklifi işte.. Ben de hemencik kabul ettim tabi ki, öptüm sonra kuzumu :KK60: Çok güzel, hatırası büyük bir evlenme teklifi oldu benim için..
Hiç kıdkanmadım ki :D mutluluklar dilerim :)

kızlar yaşadığım şehirden farklı bir yerdeyim öğretmenim. erkek arkadaşım haftasonu ziyaretime geldi. dün alışverişe gittik siparişlerim vardı onları almam lazımdı. ordan yemek yeriz diye düşündük. ben de dalmışım alışverişe erkek arkadaşım bir şeyler yiyelim diyor amaan yeriz yarım saatlik iş yemek yemek falan diyorum çok komikti:KK70: şehri de yeni keşfettiğim için her yeri bilmiyoruz. Nerede yiyeceğiz dedim buralarda bir restoran varmış yemekleri güzel falan dedi kuzeninden öğrenmiş. iyi dedim gidelim madem neyse üzerimde kot sweatshirt falan gayet rahat gittim.

Restorana bir girdik aşırı şık ve lüks manzarası mükemmel. erkek arkadaşım rezervasyonumuz vardı dedi ismini söyleyip ben tabii anlayamadım. masamıza götürdü garson bir de ne göreyim şahane hazırlanmış bir masa gül yaprakları çiçekler mumlar, kırmızı konseptle donatılmış bir masa. şoka girdim resmen. oturduk yemeğimizi yedik. yemekten sonra garson kalp şeklinde bir pasta getirdi üzerinde maytaplar:KK68:

erkek arkadaşım geldi yanıma diz çöktü yüzük kutusunu açıp evlenme teklifi etti:KK68: kabul ettim yüzüğümü taktı sarıldık falan mükemmeldi:-)

kızlar yaşadığım şehirden farklı bir yerdeyim öğretmenim. erkek arkadaşım haftasonu ziyaretime geldi. dün alışverişe gittik siparişlerim vardı onları almam lazımdı. ordan yemek yeriz diye düşündük. ben de dalmışım alışverişe erkek arkadaşım bir şeyler yiyelim diyor amaan yeriz yarım saatlik iş yemek yemek falan diyorum çok komikti:KK70: şehri de yeni keşfettiğim için her yeri bilmiyoruz. Nerede yiyeceğiz dedim buralarda bir restoran varmış yemekleri güzel falan dedi kuzeninden öğrenmiş. iyi dedim gidelim madem neyse üzerimde kot sweatshirt falan gayet rahat gittim.

Restorana bir girdik aşırı şık ve lüks manzarası mükemmel. erkek arkadaşım rezervasyonumuz vardı dedi ismini söyleyip ben tabii anlayamadım. masamıza götürdü garson bir de ne göreyim şahane hazırlanmış bir masa gül yaprakları çiçekler mumlar, kırmızı konseptle donatılmış bir masa. şoka girdim resmen. oturduk yemeğimizi yedik. yemekten sonra garson kalp şeklinde bir pasta getirdi üzerinde maytaplar:KK68:

erkek arkadaşım geldi yanıma diz çöktü yüzük kutusunu açıp evlenme teklifi etti:KK68: kabul ettim yüzüğümü taktı sarıldık falan mükemmeldi:-)

Önce bir gece öncesinden başlayayım.
Annem sen bugün duşa girmeyecekmisin ne giyeceksin diye sorup duruyor.
Cevap verip geçiyorum hiç takılmıyor
Ertesi gün iş arkadaşım pierre cardin kataloğu getirdi, tüm belediye sipariş verdik, akşamüstü sipariş listesi girmeye çalışıyorum olmuyor herkes çıkmıyacakmısın diyor yok diyorum şu bitsin öyle.
Tamamen o geceliklere odalanmış durumdayım, beynim bomboş:KK53:
Odaya 2 amirim geldi, kapıyı kapattı saçma sapan bişeyle beni korkuttlar :KK53:
Sonra kapı açıldı iş yerinden biri beni çağırdı
Kapıya çıktığımda kocaman bir kalabalık bana bakıyordu.
Sırayla yüzlerine baktım, evet vakit geldi dediğimi hatırlıyorum.
Nişanlım Benim baktığım yönün tam tersindeydi.
Hayatımda ilk defa heyecandan bayılıyordum, beni kapı kirişi tuttu
Hayatımda ilk defa mutluluktan şuurumu kaybettim
Hayatımda ilk defa bu kadar özel hissettim.
Elinde Kocaman bir buket, yaşım kadar kırmızı bir adet beyaz gül
pırlanta yüzük,diz çökmeye çalıştı, izin vermedim, yine yeltendi sarıldım,o anı izleyen ağlıyor ağlıyor ağlıyor :)
konfeti patlattılar, sesim çıkmıyormuş tekrar evet dedirttiler :KK200:
Yarısını videodan gördüm, Bir tek yüzünü gördüğümde sesini duymadığımı ama gözleriyle sakinleştiğimi hatırlıyorum.
Bu arada çalıştığım yerde ilkti hala insanlar soruyor, dışarda beklerken görenler araştırmış merak etmiş :halay:

9 kişilik bir arkadaş grubuyla kitap günü yapıyoruz o ay sırası gelen arkadaş taksimde bildik bi cafe de toplanalım kızlar dedi .. erkek arkadaşım işi sebebiyle hafatsonu bir gün izin yapıyor ve her hafta değişiyor bi hafta cumartesi bir hafta pazar ama o haftasonu çalışmak zorunda olduğunu izin kullanamayacağını söyledi bana bende kızlarla kitap günü için sözleştim bu gruba ablamda dahil evden çıkmadan önce bana sen pantolon mu giyeceksin diyor (haziran 27) annem kızım elbise giysene bak ablan elbise giymiş diyor bende aman ya ne gerek var kot iyidir deyip geçiştiriyorum hiç aklıma bişey gelmiyor
mekana gittik yedik içtik kitaplarımızı verdik arkadaşa ..
sırtım kapıya dönük arkamdan biri önüme kurdelalı bir kutu bıraktı ne oluyor derken döndüm arkamda sevgilim
belki yazılan en güzel kitap değil bu ama en güzel hikayeyi yazmak için benimle evlenirmisin dedi.. tabi bende bunları sonra arkadaşın çektiği videodan duyuyorum şaşkınım sen çalışmıyormuydun diyorum hala arkadaşlarımın elinde eğlenceli yazılar kutuyu açtım içinde oyuncak kırmızı üstüaçık arabaya (gelin arabası hayalim kırmızı üstü açık araba ) yerleştirilmiş yüzük kırmızı güller ve güzel bir kitap ..
ve 2 hafta sonra evleniyoruz :)

Etmedi.
Etmeyecekte.
Etmezdi de zaten.
Evlenmek icin isi bekliyorduk.
Sonra baktik babam hadi ama nebkadar uzayacak daha dedi.
Iyi hadi o zaman ben bi gideyim babanin yanina ver numarasini dedi.
Ben böyle seyleri cok onemsemiyorum ama siz onemsiyorsaniz bunu bilip ona göre davranmasi daha hos ve kalbi yumuşatan bir davranis olur.

Eşim bana da etmedi ayrı şehirlerde yaşamayalım diye nikah yaptık düğün mayısta olacak eder mi düğüne kadar bilmiyorum tek umudum doğum günümde belki eder düşüncesi :110:

Back