- Konu Sahibi acemicadii
-
şimdi anlaşıldı senin daha olmamış ondan böyle konuşmuşsun sana şu kadar deyim senden daha katıydım diyodum ki işe girince şu kadar zamanı var geldi etti istedi yoksa önüme bakarımher genç kızın hayalidir tabi evlilik teklifi almak.
inşallah ben bu merasimlerden önce alırım
umarım siz de evlilik teklifini alırsınız azcık dürtükleyin..
sizinki biraz meb dolaylı mecburiyetten olmuş aslında.. ama öteki türlü ne bileyim evlilik kararı evlenme teklifi edildikten sonra edilmeli diye düşündüm ben hep.şimdi anlaşıldı senin daha olmamış ondan böyle konuşmuşsun sana şu kadar deyim senden daha katıydım diyodum ki işe girince şu kadar zamanı var geldi etti istedi yoksa önüme bakarımteklif etmezse hayatta evlenmem dedimmm mebden ötürü gündüz 3 gün içinde evlenmemiz lazım dedik ve evlendik..
zorunluluktan oldu elbette ama bak daha hala etmedi düğün gününe kadar etmezse düğün gecesi neler ederim:)sizinki biraz meb dolaylı mecburiyetten olmuş aslında.. ama öteki türlü ne bileyim evlilik kararı evlenme teklifi edildikten sonra edilmeli diye düşündüm ben hep.
evet ben daha teklif almadım5.yılımız ama okuyorum o bakımdan dolayısı evlenme daha yok önümüzdeki 2 3 sene.
canına okuyun :))zorunluluktan oldu elbette ama bak daha hala etmedi düğün gününe kadar etmezse düğün gecesi neler ederim:)
aynen öyle canım ya 16 yaşında bile kendi aramızda yüzük taktık o yüzden bi evlenme teklifine fırsat olmadan gelişti herşey ama etcem düğüne kadar diyo bakalım görcez ama kendimi alıştırdım etmesede çok takmam yaniCanım bizimki de aynı sanırım ordan kaybediyoruzilişki ilk günden ciddi gibiydi sözlendik bile, düzgün bir teklif yok hala:) bikaç başarısız deneme var sadece:))
Hiç kıdkanmadım kiSahilde bir bankta oturuyorduk, konuşuyorduk. Bak sana bir video göstereceğim dedi telefondan, cebinden de kulaklığı çıkardı. Ben de saf saf bekliyorum öyle.. Videonun başlamasıyla ben şok.. Annem, babam, kardeşlerim, kuzenim, onun ailesi.. Herkes bir şeyler söylüyor ama ben bu videoları ne zaman çekti diye şaşkınlıktan hiç anlayamadım. Videonun sonunda kendisi "Kısacası...." dedi ve video sustu, bu sefer o tamamladı "Cennetim olur musun?" diye.. Yüzüğü de çıkardı. Benim tek dediğim "Nasıl yaa? Nasıl yani?"Videoyu sonra tekrardan izledik, herkes birer cümle söylüyor ve sonunda da evlenme teklifi işte.. Ben de hemencik kabul ettim tabi ki, öptüm sonra kuzumu Çok güzel, hatırası büyük bir evlenme teklifi oldu benim için..
Teşekkür ederimHiç kıdkanmadım kimutluluklar dilerim :)
bu diyalogların üzerine bugün evlenme teklifi aldımDaha önce açıldı mı bilmiyorum. Umarım açılmamıştır. Evet anlatın bakalım kızlar:))
Canım hayırlı olsunbu diyalogların üzerine bugün evlenme teklifi aldımhala şaşkınlık içerisindeyim ve çok mutluyum buraya yazmak sizlerle paylaşmak istedim
ayrıntıları alsak mıı :)bu diyalogların üzerine bugün evlenme teklifi aldımhala şaşkınlık içerisindeyim ve çok mutluyum buraya yazmak sizlerle paylaşmak istedim
kızlar yaşadığım şehirden farklı bir yerdeyim öğretmenim. erkek arkadaşım haftasonu ziyaretime geldi. dün alışverişe gittik siparişlerim vardı onları almam lazımdı. ordan yemek yeriz diye düşündük. ben de dalmışım alışverişe erkek arkadaşım bir şeyler yiyelim diyor amaan yeriz yarım saatlik iş yemek yemek falan diyorum çok komiktişehri de yeni keşfettiğim için her yeri bilmiyoruz. Nerede yiyeceğiz dedim buralarda bir restoran varmış yemekleri güzel falan dedi kuzeninden öğrenmiş. iyi dedim gidelim madem neyse üzerimde kot sweatshirt falan gayet rahat gittim.
Restorana bir girdik aşırı şık ve lüks manzarası mükemmel. erkek arkadaşım rezervasyonumuz vardı dedi ismini söyleyip ben tabii anlayamadım. masamıza götürdü garson bir de ne göreyim şahane hazırlanmış bir masa gül yaprakları çiçekler mumlar, kırmızı konseptle donatılmış bir masa. şoka girdim resmen. oturduk yemeğimizi yedik. yemekten sonra garson kalp şeklinde bir pasta getirdi üzerinde maytaplar
erkek arkadaşım geldi yanıma diz çöktü yüzük kutusunu açıp evlenme teklifi ettikabul ettim yüzüğümü taktı sarıldık falan mükemmeldi
Harika bir teklifti teknede mustafa cecelinin gül rengi şarkısıyla evlilik teklifi etti suyun Üzerind e harika bir duyguydu yaaDaha önce açıldı mı bilmiyorum. Umarım açılmamıştır. Evet anlatın bakalım kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?