- 30 Eylül 2015
- 199
- 33
- 98
- Konu Sahibi acemicadii
Daha önce açıldı mı bilmiyorum. Umarım açılmamıştır. Evet anlatın bakalım kızlar:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de 7 yıldır beraberiz ve sözlüyüz daha bir teklif gelmedi o kadar çok bekledim ki artık geleceğine olan umudumu yitirdim kızların anlattıklarıyla iç geçiryim dedim :)benim şu aralar kafama taktığım bir mesele bu konusu varken bende yazayım:)7 yıldır beraberiz biz,öğretmen olduğum için düğünden önce nikah yapmak durumunda kaldık hatta öyle ki bilenler bilir mebin saçma sapan işlerinden ötürü 1 günde nikah yaptık hal böyleyken ben evlenme teklifimi almadım,doğum günümde eder dedim etmedi,tanışma yıldönümümüzde eder dedim onda da etmedi,yani beklediğimi biliyor olmalı bende sürekli açık edersem o zaman bir anlamı kalmıcak ama böyle bekle bekle ocakta düğün var yani sinir oluyorumm!!!geçen bir yerde okudum kızla sevgilisi yemek yemeğe gidiyorlar çocuk kıza sana bir şey sorucam diyo kızda ben gibi teklif bekliyo kafayı buna takmış çocuk elini cebine götürüyo kız o esnada heycandan evet falan diyo çocuk başka bir şey çıkarınca kız sinirleniyo çok öküzsün diye söyleniyo çocukta iyice yüzsüzlüğe vurup ne güzel işte seni yıllar geçsede heycanlandırıyorum!!yani tam benlik bir durum acaba diyorum bende bunun gibi enstanteneleri yazıp versem utanır mı:)))
kız sen bırakırsın nolcak benim öyle bir durumumda yok etmese etmez yani artık imzayı attık:)ama yüzüğü aldı onu biliyorum tektaşım var yani heraldegalibasanırsam amane zaman etcek deli oliciğimmmBiz de 7 yıldır beraberiz ve sözlüyüz daha bir teklif gelmedi o kadar çok bekledim ki artık geleceğine olan umudumu yitirdim kızların anlattıklarıyla iç geçiryim dedim :)
Tektaşım parmağımda ya :) ay bir de diyor ki sözlüsüne evlilik teklifi edecek ilk kişi olurum falan. Ya çok zor bir şey beklemiyoruz ki, şaşırtsın yeterkız sen bırakırsın nolcak benim öyle bir durumumda yok etmese etmez yani artık imzayı attık:)ama yüzüğü aldı onu biliyorum tektaşım var yani heraldegalibasanırsam amane zaman etcek deli oliciğimmm
İnşallah çok güzel bir teklif olurben de önümüzdeki aylarda evlilik teklifi bekliyorum yani öyle umuyorum bu yüzden konu ilgimi çekti
Kesinliklekonusu açılınca hemen kaçıyor konuyu değiştiriyor haliyle beni de güzel düşüncelere itiyor bu durum umarım size de en yakın zamanda muhteşem bir teklif gelir. muhteşem dediğime bakmayın içten söylenen birkaç cümle pek çok şeye bedeldir
tektaş parmağındaysa nasıl etmedi anlamadım evlilik teklifinden sonra tektaş takılır çünkü,kızzz bu etmicekTektaşım parmağımda ya :) ay bir de diyor ki sözlüsüne evlilik teklifi edecek ilk kişi olurum falan. Ya çok zor bir şey beklemiyoruz ki, şaşırtsın yeter
Çok karışık bir konu canım baktım yüzüne gözüne bulaştırıyor ver yüzüğümü, teklifini falanda istemiyorum dedim öküz az kalır benimkinin yanında :-(tektaş parmağındaysa nasıl etmedi anlamadım evlilik teklifinden sonra tektaş takılır çünkü,kızzz bu etmicek
Canım bizimki de aynı sanırım ordan kaybediyoruz ilişki ilk günden ciddi gibiydi sözlendik bile, düzgün bir teklif yok hala:) bikaç başarısız deneme var sadece:))Bende kendimden biseyler buldum burda bizde 8 senedir beraber subat ayinda nisanimiz oldu nisandada dugun olck Allah nasip ederse ama hala ewlenme teklifi almadim hep bi ewlenicez lafi wardi bizde 15 yasindan beri hersey ole kendi gelisti we oldu ama hala ewlenme teklifini bekliyorum :))
erkek ortamı hazırlarsa herşekilde o heycan olur aileler bilmiyor diye mi sanki o heyecan..ya da anlam..gönül isterki tabiki nişan olmadan önce teklifi alalım ama herkes için bu durum geçerli olmuyor benim için edilmeyen teklifin heycanı hala var aileler bilse de anlamı da var
Bence bunun ailelerin bilip bilmemesiyle bir alakası yok ama tabi sözlü ve nişanlı olduktan sonra da çok bir anlamı da olmuyor gibi. Tabi yine beklemedeyiz ve her türlü yapılması gerekir diye düşünüyorum.
evet sözlenmek ya da nişanlanmaktan bahsediyorum bence bunlardan önce teklif edilmeliBence bunun ailelerin bilip bilmemesiyle bir alakası yok ama tabi sözlü ve nişanlı olduktan sonra da çok bir anlamı da olmuyor gibi. Tabi yine beklemedeyiz ve her türlü yapılması gerekir diye düşünüyorum.
Herşey sırasına uygun gitmeli. Gerçi ben artık olsun modunu bile bıraktım :-Devet sözlenmek ya da nişanlanmaktan bahsediyorum bence bunlardan önce teklif edilmeli
her genç kızın hayalidir tabi evlilik teklifi almak.Herşey sırasına uygun gitmeli. Gerçi ben artık olsun modunu bile bıraktım :-D
Herşey sırasına uygun gitmeli. Gerçi ben artık olsun modunu bile bıraktım :-Devet sözlenmek ya da nişanlanmaktan bahsediyorum bence bunlardan önce teklif edilmeli