Nasıl bir çanta ?

• Konu Sahibi elif_a_k_
  • Başlangıç Tarihi
hazır konu gelmişken söylemek istedim fushcia diye bir marka var ankarada ankamall de ve istanbulda mağazaları varmış en pahalı çantası 39 ytl gidip bakmanızı tavsiye ediyorum oldukça kaliteli ve şıklar. ben geçen kendimi kaybedip 3 tane aldım.

shiftcan hemn yrn ankamalle gdip dediin mağazaya bakıcm bn de lise öğrencsym çanta bakıorm byük ve pek kadnsı durmayan bişi istiorm ...

Ben tam bir çanta delisiyim.
Abartısız en az 25 tane çantam vardır.
Ben 34 yaşında 2 çocuk annesi bir bayan olduğum için (bebişimin ihtiyaçlarını içine koyduğumdan),
Günlük olarak puma,nike, adidas gibi markaların çantalarını tercih ediyorum.
Deri nikelar var mesela çok hoş.
Hem spor, hem şık duruyor.
Bence mutlaka boynere falan gidip bak, çeşit çok oluyor.
50- 100 lira arası bir fiyat düşünüyorsan tabii...
Kolay gelsin...

Üşenmedim resim çektim valla.a.s
Soldaki tam sana lazım olan şey.
O kadar memnunum ki anlatamam..

attachment.php

Eklentiler

• $100_1263.jpg
    $100_1263.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 976
arkadaşım alacağın çantanın markasından ziyade... senin tarzın önemli olan çanta alırken.. ve ayakkabının rengine uydurabilirsin çantanı siyah ve ona yakışan tonlar giyersen siyah gri veya kırmızı...kahve ve tonlarını giyiyorsan kahve tonları veya fark yaratmak istersen pembe yeşil..çanta tercih edebilirsin.. bide ayakkabı harici montunun yada şapka kullanmayı seversen onun rengine uydurabilirsin.. ve bir tavsiye daha hem spor hem klasik kullanabileceğin büyük ve deri çantaları tercih edersen işini 2 tarzdada kurtarmış olurlar..sevgiler

kızlar herkes cekip koysa fotolarını cantalarının ne güzel olr de mii :asigim:

acıkcası marka falan anlamam ben bakarım keseme bakarım malıma hoşuma gitmişse alırım şimdi ebatına gelince öğrenciyiz malum defteri ktabı kadınız malum makyajı tokası cüzdan müzdan bu ları düşününce kocaman canta lazım ki öle kullanıorum siyah k.rengi kırmzı bass kösede olmalı canta için günlük hayatta da öel taslı zincirli falan kullanmak hoş olmuo fikrimce öle işte..

bide hem kola takılabilir hem elde taşınabilir olsun derim ben:)
ilk baktığım özellik..

Guess ve kathy marka cantalar cok guzel tavsiye ederim ben cok seviyorum...)severek kullaniyorum cok $iklar....

çantalardaki aradığım özellikler
hem spor hemde sade olmasından yanayım
büyük olacak çünkü malum birçok eşyamı yanımda taşıyorum ajanda fotoğraf mak. vs..

bende üni.deyken büyük çanta kullanırdım defter kitap içine koyardım cok kullanıslı olur yani büyük almanı kesinlikle öneririm.

X