Nasıl bir çanta ?

• Konu Sahibi elif_a_k_
  • Başlangıç Tarihi
E

elif_a_k_

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi elif_a_k_
arkdşlar çanta almak istiyorum.üniversite 2.sınıftaym..nasıl bi çanta önerirsiniz...ben çok zor karar veririm..o yüzden sizinde fikirlerinizi almak istedm..en azından mağazaya gittiğimde tarif edebileceğim bi çanta olsun istiorum...beğendiğiniz çanta modelleri ve renkleri nelerdir?ne önerirsiniz? a.s.

• Konu Sahibi elif_a_k_
ben kendimden örnek vereyim, çok fazla metal aksesuarı olan çantalar kullanmam, daha sonra 4 renk çantan olsa yeter, gri, kırmızı, kahverengi ama açık tonlarda, birde siyah. siyahın mümkünse büyük olsun en çok onu kullanırsın çünkü. ağızlarının fermuarlı olmasına dikkat et ve mutlaka yine fermuarlı küçük bir gözleri olsun. çantaların içinin en az 2 bölme olmasına da dikkat edebilirsin benimkiler değil. çantaya elimi bir atıyorum bişey çıkarmak çıkarmak için 10 dakika sürüyor:) ve elde taşımaktansa omzuna asabileceğin kadar uzun bir sapı olsun sonuçta elinde defter kitap da oluyor. taşlı pullu olmasın ana çantaların. ana çanta derken gündelik hayatında rahatça kullanabilesin diye. örneğin ben siyah çanta olarak şu sosyete pazarında satılan vakko fasonu çanta kullanıyorum içine gerektiğinde dfterimi bile sığdırıyorum. çantalarında biri mutlaka dikdörtgen olsun uzun olsun yani ki karda kışta ellerin buz gibi olunca defterlerini içine koyabilirsin. ben bunlara dikkat ediyorum ama tercihim hep büyük çantadan yana. küçük çantalara bakmıyorum bile çünkü sığmıyorum.

• Konu Sahibi elif_a_k_
cidden süper yorum yapmışsın shift tşkler cnm...bende deri çanta vardı yazın hiç kullanılmıyor tabi..kışa uygun kışında kumaşlar olmuyor tabi..dediğin bilgiler hiç aklıma gelmemişti saol cnm a.s. başka önerisi olan varmı arkadaşlar??

• Konu Sahibi elif_a_k_
birde colleziona bakmanı tavsiye ederim güzel çantalar vardı 39.99 ytl ye

• Konu Sahibi elif_a_k_
eğer fiyatı sorun değilse quiksilvera da bak derim değişik desenlerde hoş çantalar var biraz bavul gibi olsada herşeyini rahatlıkla içine alıyor defter ve kitaplar dahil... birde ara göz olması iyi olduğu kadar kötü çünkü bazı çantalarda iyi dikilmediğinden ve o gözler astarla birbirinden ayrıldığında astarın sökülme durumu oluyor ki bu da hiç hoş bir durum değil tabi...

• Konu Sahibi elif_a_k_
eğer anadolu yakasında oturuyorsan bı çantacı tariff edebilirim..

• Konu Sahibi elif_a_k_
bence de collezionea bakmalısın ben ordan aldım haftasonu 34.99du fiyatı büyük gri asker yeşil ve kahverengi çeşitler var başak modellerde de genelde siyah var

• Konu Sahibi elif_a_k_
fikstir ya kocaman kocaman cantan olacak bide onu omuzunda degilde bilekle dirsek arasında kolda tasırlar.. oysa öyle bir tutuş öyle bir sitil yok.. yanlızca soylular cok zarif ve kücük ebatlardaki cantalarını o sekilde soyluluk sınıflarınıda belli edercesine takarlarmıs.((alınıp cevap vermenize gerek yok kendimce dip not verdim)). yada uzun zincirli minik canta takarlar onuda boyundan gecicirip capraz takarlar... eger üniversitedeysen büyük canta jerzaman kullanışlıdır.. kitaplar notlar poket pc ve diger esyalar için özelliklede kocaman bir makyaj cantası için cok cok idealdir...siyah herzaman kullanılır ama renk ve uyum kavramı yerine karmasık şıklıga bırakmış durumda.. her rengi keyfince kullanabilirsin yeterki dogru bi tarz oluştur... :)

büyük çanta al kitaplarını falan koyarsın herbişey sığıyo valla büyük çantadan vazgeçemiorm

kızlarr meraba ben yeniiym sitede..izmirde oturan warsa alsancakta rosense mağazasınun yanında yol üstünde bi çantacı war 20 we 30 milyona süper çantalar satılıo.ben afroditten 85 mlyona aldığım çantayı orda 30 milyona buldum we gerçekten kaliteli çantalar çıkıo.bi uğraın derim

ben kendımden ornek verıyım canım asla kucuk cantaları sevmem tercıhım buyuk cantadan yana cunku yanımda yedek bır cıft corap telefonum sarj aletım cakmagım sıgaram makyaj malzemelerım cuzdanım anahtarım yanı esyalarım ancak sıgıyor o yuzden renklı ve cok ceplı buyuk cantaları cok sevıyorumve her zamanda kıyafetıme uygun renklerde canta takarıma.s

cantalar cok ucuzladı 10 ytl 20 ytl ye ıstedıgın cantayı alabılırsın renklerı ve modellerıde cok guzel 60 mılyona bı canta alacagına 20 mılyonluklardan ıstedıgın 3 renkte ve degısık modellerde canta alabılırsın tabı herkesın butcesıne gore

ben klasik abiye sırt cantalarini cok severim vakko nun.hem icinde kitapta tasinir,hemde klas..
4866013_784622_k3j5964.jpg

çabuk sıkıldığım için marka aramıyorum,çok severim çanta alışverişini :asigim:
bu aralar belim ağrıdığı için genelde bel çantamı takıyorum.çook uzun zaman önce mangodan almıştım.sap kısmı güzel bir kalın kemer gibi sarıyor.çok rahat,hem de çok sevimli duruyor.belimi de ağrıtmıyor,okula giderken ellerin ve omzun boş olması çok rahat bir olay ya.aynı ağrıları çeken öğrencilere tavsiye ederim,bu model güzel parçalar bulunur mu bilmiyorum ama bakılabilir.tabii mersin gibi sıcak bir yerde yaşıyorsanız.yoksa ilkbahar ve yaza anca kullanılır sanırım,kat kat giyince zor olsa gerek
kısa saplı çanta rahatsız geliyor,kullanamıyorum.
birisi kısa saplıydı ama hoşuma gidince alıp uzun bir zincir taktırdım.sen de beğendiğin ama eksiği olduğunu düşündüğün bir çantayı alıp değiştirebilirsin.böylece eşsiz olur a.s

bir de postacı çantaları.hepsi de çok rahat.yine de fazla doldurmamak lazım,ciddi rahatsızlıklara neden oluyor biliyorsunuz..onun için gereğinden büyük çantaları tercih etmiyorum,tavsiye de etmiyorum.en büyük çantalarımı yanımda ceket-atkı vs taşıyacağımda kullanıyorum,böylece dolu ve hafif oluyor.

Son düzenleme:
Kitaplarını çantana koymak istersen büyük çanta almalısın!!
Şahsen denedim, seni büyük bir yükten kurtarır!

nine west in çantalarına bayılırım, mudoda da güzel çantalar var hem daha uygun fiyatlı nine west e göre, accessorize ı da çokk beğenirim, guess in çantaları tek kelimeyle mükemmel ama pahalı gelebilir, bershka-zara-mangoda da güzel çantalar var. sositososito
çanta tarif etmek gerekirsee, taba rengi çok seviyorum ben, siyah da çok kullanılışlıdır. büyük çanta zaten fix, küçük çanta pek göremiyorum ben 2 yıldır çanta satan yerlerde, sadece gece çantaları küçük, normal çantalar hep büyük. hatta polo garage de çok güzel çantalar vardı, bitane beğendim ama çok büyüktü valiz gibi, alamadım o yüzden :lepi:
ama şunu söyliyim, kalite olayı deri çantada acayip anlaşılıyor. 20 30 ytllik almayı düşünüyorsan deri alma bence, ucuz derilerin acayip bir görünüşü var nasıl anlatiyim, 10 metreden anlaşılıyor, hele ki kırmızı, yeşil renk deriyse. siyahta falanda anlaşılıyor gerçi, ama yinede o kadar kötü durmuyor siyahı. -tatlicadiarzu-

collezione da güzel cantalar var ayrıcaaa ögrencilere %25 indirim oluo :)

Bencede büyük canta daha $IK görünüm veriyor.. Siyah,kirmizi, kahverengi, bej tonlar ise daha havali gösteren renklerdir..

X