Nasıl bi tarz yapabilirim?

firstcherry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
61
0
Kızlar neredeyse kendimi bildim bileli saçlarım çok uzun ve artık sıkılıyor insan.. Bi değişiklik yapmak istiyorum ama saçlarıma da kıyamıyorum. Boyatsam mı diye düşünüyorum ama ondan da emin değilim sürekli dipboya derdi olur falan diye.. Ne yapsam sizce önerilerinizi bekliyorum :)

bence hiçbirşey yaptırma.bende senin gibi sıkıldım diye kuaföre gittim.belime kadar gelen saçlarımı omuzuma kadar kestirdim.üzüntüden aylarca kendime gelemedim :) sen bilirsin tabi iyi düşün derim.

bence hiçbirşey yaptırma.bende senin gibi sıkıldım diye kuaföre gittim.belime kadar gelen saçlarımı omuzuma kadar kestirdim.üzüntüden aylarca kendime gelemedim :) sen bilirsin tabi iyi düşün derim.

Çok saol canım boyum da uzun kısa pek gitmeyebilir bana :) peki başka bi önerin var mı bi değişiklik istiyoruuum :)

konu biraz eski ama
kına yakabilirsiniz saçınıza. rengi tam olarak ne blmiyorum ama
ben de sizin gibi değişiklik yapmak istemiştim annem kuaför boyatmayı düşünüyordum sonra biri aklıma kınayı soktu saç rengimiz aynıydı onunki çok güzel bi renk olmuş
tamam dedim ben de yaptım vee sonuç mükemmel. tatlı tatlı parlıyor :)

Kızlar yardım ediiinnnnnnnnnnn

eger sacların katsızsa kat attırabilrsn havalı duruyo uzun sacta :KK28: katların varsa percem kakul gibi şeyler yaptır derm ama öyle tutup da sacını kısa kestırme pişman olursun..... (benm gibi:KK50: neeymiş sıkıldım al sana sıkıldım gittim kestrdm simdi bin pişmanm nerde o uzuuuuuun saclarm...)

bende omuzlarımda kestirmek için saçlarımın belime kadar gelmesini istiyorum. sanırım değişikliği baya seviyorum :) ama kestirmek istemiyorsan bencede kat attırabilirsin.

saç modeli yüz-kulak-çene şekli faktörüne göre değişim gösterir. buradan bir şey söylemek saçma olur bence. kaliteli bir salona gidersen bence yardımcı olacaklardır. arkadaşımın saçı azdı kaliteli bir yere gitti adam saça öyle bir şekil vermiş ki arkadaşımın tüm imajı değişti. çok havalı olmuştu

saç modeli yüz-kulak-çene şekli faktörüne göre değişim gösterir. buradan bir şey söylemek saçma olur bence. kaliteli bir salona gidersen bence yardımcı olacaklardır. arkadaşımın saçı azdı kaliteli bir yere gitti adam saça öyle bir şekil vermiş ki arkadaşımın tüm imajı değişti. çok havalı olmuştu

öyle bir yeri de bulmak mesele

makyaj stılını degsstrebılırsın canım saclarını gerı planda tutup yuzunu ortaya çıkaracak bı makyaj tercıh edebılrsn:):nazar:

X