Ben de böyle biriyim, kafamda kurarım kurarım bu kurduklarıma o kadar inanırım ki... Pişman da olsam geri dönemem yargılarımdan. Bu durumda size tavsiyem, biraz uzaklaşın ama çok değil, örneğin 5 gün. Sonra biraz da egosunu okşayın, gururumu ayaklar altına aldım diye düşünmeyin, o tekme olayı onun gururunu kırdı bunu tamamlayın. Seni seviyorum çok seviyorum deyin. Beni seviyorsun bensiz yapamazsın minvali konuşmalar daha da uzaklaştırır. Kendi duygularınızdan bahsedin. Çok fazla da anlatmadan fiziksel temaslarla duygularınızı aktarmaya çalışın. Yani sevdiğinizi söylemek tek başına yeterli olmayacaktır temaslarınızla bunu pekiştirin. Anlayacağınız gururunu okşayın. İnadı bu şekilde kırılacaktır.
Siz benim inadımı bir bilseniz... Bana kalsa ben değil 20 gün aylarca inadımdan konuşmam. Ama konuşmadığımın 2. günü eşim gelir gönlümü alır bazen şebeklik bazen ciddi ve duygusal konuşmalarla. Zaten hep der, sana kalsa çoktan ayrılmıştık diye. Burç olarak söylemiyorum ama inatçı bir insan karşıdakini çok yıpratıyor. Ben de yıpratıyorum farkındayım ama yıpratırken kendim de yıpranıyorum.
Mesela ben bu dönemimdeyken eşim bana, sana adım atarak gururumu hiçe saydım, bu yüzden geri dön demeyeceğim dese, banane senin gururundan, demek geri dön demeyeceksin al o zaman ben de gidiyorum deyip kestirip atarım. Bu yüzden yapıcı konuşmaya çalışın tabi barışmak istiyorsanız. Bu sefer siz kurtarmış olun ilişkiyi.