- Konu Sahibi Sukunetinziva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bende yazdığımı sildim insanlar rahatsiz oluyo diye aman bumlanayim napalim.Bunun sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum beyefendi.
İyiyim şükürPsikolojik destek alin. Tüm bu olanlar psikolijinizi etkilemis. Gel gitler yasiyorsunuz
Sildim rahatsız oldular hep aynı şeyi açıyorum diye bunlayinda artıkKonunuz nerede hanımefendi. Mune
Hep aynı konuyu açmak yerine keşke kuralları okusanız….Sildim rahatsız oldular hep aynı şeyi açıyorum diye bunlayinda artık
Aman noluyosa olsun bunlanırsa da bumlansın sabahtan beri ya okumadım kuralları Allah Allah yaHep aynı konuyu açmak yerine keşke kuralları okusanız….
Banlanmadan derdinizi anlatın diye yazıyorum, sizi neyin atarını yapıyorsunuz? Kötü bişey mi dedim size? O kadar istiyorsanız banlanmatı üyeliğinizi kapatın. Bize neAman noluyosa olsun bunlanırsa da bumlansın sabahtan beri ya okumadım kuralları Allah Allah ya
Ah be niye atarlanayım bı sürü konu acmisim salak gibi bilmemezlikten sizle ilgili.bisi yokBanlanmadan derdinizi anlatın diye yazıyorum, sizi neyin atarını yapıyorsunuz? Kötü bişey mi dedim size? O kadar istiyorsanız banlanmatı üyeliğinizi kapatın. Bize ne
Bir sürü konu açmak yerine ilk açtığınız konuya yazarsanız takip edenler gelişmelere göre yorum yazar şimdi en azından bu konunuzdan devam edin.Ah be niye atarlanayım bı sürü konu acmisim salak gibi bilmemezlikten sizle ilgili.bisi yok
Bumlanmadim:))))))))) konu açayım mı hrjejehejeu yok anam açmam :))Kız yanlışlıkla konu mu silinir bile isteye silmişsin işte az gitmeden yaz da bizde bilelim
Bumlanmak ne kız banlanmak ban yani bloke edilmekBumlanmadim:))))))))) konu açayım mı hrjejehejeu yok anam açmam :))
Biliyorum kıs makara olsun diye öyle yazıyorum heuejuee ban ban ban :))Bumlanmak ne kız banlanmak ban yani bloke edilmek
Bibiii sende komiksin heee valla bugün beni güldürdün :))))))Bumlanmak ne kız banlanmak ban yani bloke edilmek
Öyle olduğum soylenirBibiii sende komiksin heee valla bugün beni güldürdün :))))))
Yanlız bumlanmadim anlamadılar heralde devamke mi :)))))) ayyÖyle olduğum soylenir