- Konu Sahibi Sukunetinziva
Noluyo simdi banlandimmi ben :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noluyo simdi banlandimmi ben :)
Kendim ettim kendim buldum ah ahBiriniz de alıntılasaydınız ya hayınlar...
Yok daha buradasın. Belki birazdan gidersin, artık yazamayinca anlarsın. İlk ban zaten 1 gün çok çabuk geçiyor.Noluyo simdi banlandimmi ben :)
Heeee bende sürekli sandım tamam tamam kendinize çok iyi bakın ayyy bende bilmiyorum mal gibi habure konu açıyorum :)))))))Yok daha buradasın. Belki birazdan gidersin, artık yazamayinca anlarsın. İlk ban zaten 1 gün çok çabuk geçiyor.
Sürekli banlanlar sana tahtı bırakmaz merak etmeHeeee bende sürekli sandım tamam tamam kendinize çok iyi bakın ayyy bende bilmiyorum mal gibi habure konu açıyorum :)))))))
Heueheueu yarina konu düşüneyim.falan :)))Sürekli banlanlar sana tahtı bırakmaz merak etme
Kız yanlışlıkla konu mu silinir bile isteye silmişsin işte az gitmeden yaz da bizde bilelimBuraya kadarmış bacılar ne iyi kafamı dagitiyordum yanlışlıkla sildim desem inanmazlar bunu bile yalan atamiyorum haha
Örnek ben mesela bir haftadır hiç küfredip banlanmadım sıradayımSürekli banlanlar sana tahtı bırakmaz merak etme
Bilerek sildim kıs .Kız yanlışlıkla konu mu silinir bile isteye silmişsin işte az gitmeden yaz da bizde bilelim
Anlatsana banlanmadannnn günlük dedikodu dozu lazımBilerek sildim kıs .
Sürekli konu açıyorum yorumda da fark edilince utandım :))) tek tek sildim banlayin beni banlaaayın ulennn
Kim miş ya onlarSürekli banlanlar sana tahtı bırakmaz merak etme
Aha kopardi kayışı hfhxhdhBilerek sildim kıs .
Sürekli konu açıyorum yorumda da fark edilince utandım :))) tek tek sildim banlayin beni banlaaayın ulennn
PuhahahaAha kopardi kayışı hfhxhdh
Konuyu neden alıntılamadınız zalımlar kulübü
evet ya artık şunu alışkanlık haline getirinBiriniz de alıntılasaydınız ya hayınlar...
Niye siliyorsunuz ki? Yeni üye de değilsiniz halbuki .
Bunun sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum beyefendi.Hep aynı konuları açıyorsunuz neden bi konudan devam etmiyorsunuz ki her gün hatta günde 2 kere konu açmışsınız