- Konu Sahibi Sukunetinziva
-
Yarabbim inşallah bitiricem kesin ama kanmaktan korkuyorum düşünsenize her ay maaş günü yalan dolan artık hasta oldum rengim çekildi kendime saygım kalmadıEn çabuk yoldan bitirin kanmayın tekrar çünkü düzelmeyecek. Dik durun çocuğunuza sağlıklı bir anne lazım.
Çok haklısınız çok hemde daha açmam konu kusuruma bakmayın ..Ben hiçbir konunuza yorum yapmadım ama konularınızı sürekli görüyorum. Bu hafta 5.konunuz falan. Üyeler size uzun uzun çok dil döktü. Sayfalarca yazıldı çizildi. Artık daha fazla veya daha farklı ne denebilir?
İstemem doğru hayatta istememHayatınızın sonuna kadar bunu çekmeye gerçekten razı mısınız bunu bir sorun kendinize.
Yarın çocuk büyüyecek maddi manevi sorumluluğu artacak, çocuğu olan adam da böyle işler yapıyorsan ondan bir halt olmaz. Çocuğunuzun böyle bir ortamda büyümesini mutsuz bir annesi olmasını ister misiniz?
Yok estağfurullah o yüzden söylemiyorum istediğiniz kadar konu açmakta özgürsünüz. Ama belli ki burdaki üyeler sizi ikna etmek için yeterli değil. Her konunuzda aşağı yukarı aynı şeyler yazılacak. Kimse kumar bağımlısı bir adam için eşiniz düzelir biraz sabredin demez.Çok haklısınız çok hemde daha açmam konu kusuruma bakmayın ..o kadar doğru ki
İkna sürecinde değilim de hiç arkadaşım yok şöyle aklı başında olgun hepsi laylaylom...Yok estağfurullah o yüzden söylemiyorum istediğiniz kadar konu açmakta özgürsünüz. Ama belli ki burdaki üyeler sizi ikna etmek için yeterli değil.
Kimse size konu açmayın demiyor konular aynı zaten öteki konularınızdan devam etseniz zaten görünür ve yazılmaya devam edilirÇok haklısınız çok hemde daha açmam konu kusuruma bakmayın ..o kadar doğru ki
Umursamaz olurmuyum be kuzum sabah akşam gece uyaninca bile okuyorumSürekli ayıni konuları açarak atlatamazsin..
Yazılanlar hep aynı.
Eski konularini tekrar okumanini öneririm.
Seri seri açtığın konular yapılan yorumları çok fazla umursamadigini gösteriyor sanki.
Beceremedim ben bunu yahu valla silsem miHep aynı konuları açıyorsunuz neden bi konudan devam etmiyorsunuz ki her gün hatta günde 2 kere konu açmışsınız
Yok silmeyin banlanirsiniz burdan yazmaya devam edin o zamanBeceremedim ben bunu yahu valla silsem mi
Anam sildim tühhhh banlancam utandim doğru ama sürekli sürekli yazmışımmmYok silmeyin banlanirsiniz burdan yazmaya devam edin o zaman
Niye sildin bacım ya. Hem konun geri gelecek hem de banlanacaksın. Banlı olduğun sürece tek ayak üstünde bekliyorsun artık
Konuyu neden alıntılamadınız zalımlar kulubu
Buraya kadarmış bacılarNiye sildin bacım ya. Hem konun geri gelecek hem de banlanacaksın. Banlı olduğun sürece tek ayak üstünde bekliyorsun artık
Buraya kadarmış bacılarne iyi kafamı dagitiyordum yanlışlıkla sildim desem inanmazlar bunu bile yalan atamiyorum haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?