Nasil atlaticam bilmiyorum..

Aslinda sorunlar nisanliyken kendini göstermis ama görmemezlikten gelmissiniz

Neyseki en azindan gec olmadan bosanmissiniz , böyle insanlarla ömür gecmez
Unarim bundan sonraki hayatinda mutlu olursun..
Ondan vazgecmemek icin her turlu mucadeleyi veren ben artik caresiz kaldim ve biraktim.su an ki tek pismanligim dediginiz gibi nisanliliktaki gormezden gelislerim.insan yasamadan akillanmiyor bazen..

öyle tbı haklsınız dertler ust uste bendede gelıyor ama umursamamya calsıyorm yoksa mutsuz oluyorm :)

Edindim izlenime gore....
dunyanin en kotu evliligi ve kocasindan da bosansan...oh be diyen sayili kisiler var....
yani genellikle insanin icini huzun gelecek kofkusu yalnizlik kapliyor....
ve bence bu cok normal....cunku karsindakine fena alisiyorsun...
bilmem sigara kullaniyormusun ama sigara gibi dusun....
yoksunluk duygusu insani mavhediyor...
Umarim cabuk atlatirsin

Oncelikle cok gecmis olsun anneniz icin durumu nasil? Sizin icinde ayni sekilde zaten yalnizmissiniz es varken yalniz olacagima yokken gercekten yalniz olurum daha iyi yeterinxe uzulmus ve yipranmissiniz simdi kendinize vakit ayirin hersey zamanla rayina oturur eskiyi dusunmeyin yalniz ve gucsuz hissetmeyin guclu olmayan insan bunlara katlanamaz hayatinizin daha guzel olacagini sabrinizin karsiligini alacaginizi dusunuyorum

Cok tesekkur ederim annem duzeliyor ama o duzeldikce benim yuklerim daha bir zorluyor beni sanki.kendisi hala arayip beni sebepsiz yere evliligi bitirmekle sucluyor.bir yandan barismak istiyor ama bunu mesaj atarak hicbir hatasini kabul etmeyerek yapmaya calisiyor.olan gucumu bana bu sekilde harcatiyor.artik ne dusunecegimi dahi sasirdim

Demekki sevmemiş ,evlenmek için evlenmiş... İnsan karısını bırakır mı hemen ? Onu nasıl teslim alıyorsun nasıl bırakıyorsun .. Yazıklar olsun k.v ve diğerlerine. Yuvanızı ayakta tutmak için girişimde bulunmayanlara da
Geçmişi düşünmemeye çalış olmadı uzmandan yardım al canım. Ümidini kaybetme karşına elbet senin değerini bilecek bir eş çıkacaktır bundan emin ol. Umutlu ol herzaman. Güçlü durmaya çalış. hem kendin hemde anneciğin için.

ayrılarak cok ıyı yapmışssınız
üzülmeyin herşey mutlaka geçiyor

Ana kuzularından uzak duracaksınız kızlar veeee karsı tarafın aılesı sızı ıstemıyosa hıc ınada gerek yok bıtıreceksınız. oyle yada böyle o aıle o oğlanın akılına gırıyorrrrr
Sana gelınce en doğrusunu yapmışsın kardeş... sen de farklı seyler yap kafanı dağıt :) temız hava al, etkınlıkler yap )

Istenmeyen gelinde degildim ustelik.iyiyken cok iyi sorun oldugunda kacan insanlar.bir kere bile aramadilar ayrilirken o kadar kavga gurultude hic orali olmadilar.ya sahtekarlardi icten ice istemediler ama yuzume gulduler yada erkek ailesi egosuna kapildilar bilemiyorum..

Insallah duzelirim saolun.hala suclamalar vicdan yoklamalari devam ediyor benimde gucumu azaltiyor bu durum ama gecicek umarim..

Artık geçmişi anmanın mantığı yok.. Sen kendıne cıkaracagın derslerı al ve yoluna oyle devam et... Geçmişi anma bır daha da.. Dedıgım gıbı kendıne bol bol vakıt ayır. Kafanı dağıtacak aktıvıtelere vakıt ayır

Cok gecmis olsun Allah ım acil sifalar versin .Ayrılık cok zor tabi Allah ım kimsenin yuvasının bozulmasına izin vermesin .Sizin yapacagınız tek sey Allah a sıgınmak ibadet etmek inanın huzurlu olacaksınız bol bol dua edin rabbim hakkımız da herseyin hayırlısını versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…