- 12 Kasım 2020
- 191
- 308
-
- Konu Sahibi portakalkeki
Ya ona da ihtimal vermiyorum bi arkadaşım cidden insanları pek çağırmaz keyfine düşkündür mutfakla misafirle uğraşmak istemez ama ilk ondan beklemeden çağırıyorlar onu belki o üç defa gidiyorsa kendisi bir defa çağırıyordur şeyran tüyü mü var acaba bazılarında1_2 defa insanları çağırırsınız...sonrasında sizi çağırıp, cagirmamalarina göre durumu degerlendirirsiniz.gunumuzde herkes herşeyi karşısındakinden bekliyor..
Yok ya öyle biri değil sıradan sen ben gibi işte çağıranlar da öyle komik tipler değil bebek çocuk sohbeti günlük hayat dertleri konuşuluyor toplanınca da ama ben neden tercih edilmiyorum bilemiyorum işteKadin nasil bir kadin cem yılmaz gibi ise bende gelsin isterim zaten herkes bitkin yorgun dertli bari mutlu eğlenilecek insanla vakit geçiririm derim eglence anlayisiniz nasil
Bende hayatımda 2 insan tanidim işyerinde oyle sesi naif nasil oluyorsa kendini dinletiyordu saatlerce konuşsun sıkılmazdim ben ses tonlarinin tinisini severdim konuşma ahenkleri cok iyiydi. Bazi insanlar oyle kendini dinletebiliyor . Gelisim kitaplari alsanız bi .belki konuşma şekliniz yanlis kadini iyice gozlemleyinYok ya öyle biri değil sıradan sen ben gibi işte çağıranlar da öyle komik tipler değil bebek çocuk sohbeti günlük hayat dertleri konuşuluyor toplanınca da ama ben neden tercih edilmiyorum bilemiyorum işte
Bilmiyorum ki olduğum gibi davranıyorum aslında ortamdayken dışlanmıyorum hep sohbetteyim ama başla görüşmelere de çağırılmıyorum sebebini çözemedim sorulmuyor daBende hayatımda 2 insan tanidim işyerinde oyle sesi naif nasil oluyorsa kendini dinletiyordu saatlerce konuşsun sıkılmazdim ben ses tonlarinin tinisini severdim konuşma ahenkleri cok iyiydi. Bazi insanlar oyle kendini dinletebiliyor . Gelisim kitaplari alsanız bi .belki konuşma şekliniz yanlis kadini iyice gozlemleyin
Yakın olsaydık cagirirdim seniBilmiyorum ki olduğum gibi davranıyorum aslında ortamdayken dışlanmıyorum hep sohbetteyim ama başla görüşmelere de çağırılmıyorum sebebini çözemedim sorulmuyor da
Ya teşekkürlerYakın olsaydık cagirirdim senilojmadaydiniz sanırım onun da bu sıkıntısı var
Hayır sanırım benle ilgili bir sorun ama bilmiyorum kendimi gözlemlediğimde ters bir durumum yok ama insanlar ne düşünür anlamak zorÇocuğunuz cok mu kucuk belki ondandir
Esra ezmeci yi takip et hem çok tatlı hem etkili bende işe yariyorKızlar bu konuda dertliyim biraz insanlara kötü bir enerjimi veriyorum ki bu kadar silik kalıyorum. Sosyalleşmek ev gezmelerine çağırmak ve çağırılmak istiyorum ama kimseden bu ışığı alamıyorum bir kaç kişilik arkadaş grubumuz var eşli , toplu olarak etkinlik yapılacaksa bizi çağırıyorlar ama birebir de kendi aralarında görüşüyorlar bizim haricimizde hepsi gidiş geliş yapıyor ikili olarak , boşver onları yalnızlık güzel demeyin lütfen bi yerden sonra yalnızlık çekilmiyor, sanki ilişkiler sadece ben ittirirsem yürüyecek gibi kimsenin aklına gelen, davet edilen biri değilim çok kırılıyorum sohbetim kötü değil insanları kıracak bir hareketim de olmuyor nasıl bi izlenim veriyorum ki kimseyi darlamam da benden kaçsınlar , e sorulmuyor da beni neden çağırmıyorsunuz diye en basitinden binamızda millet birbirine gidip geliyor görüşüyor beni hiç çağırmıyorlar sen çağır diyeceksiniz ama istendiğimden emin olamıyorum nezaketen gelmek zorunda kalıp beni de nezaketen çağırmalarını istemem ciddi anlamda iyi ikişkiler kurmak iyi bi elektrik vermek istiyorum ama olmuyor
Ya evet illa ki vardır derdi de ben zaten o konuya takılmadım muhteşem hayatları var demiyorum. Bana göre daha tercih edilesiler siz ne tip insanları sevmezsiniz ya da öyle sorayım evime gelsin istemem diyeceğiniz tipler nasıl ?Emin ol o dikkatini çeken kadını yakından tanima imkanin olsa, ben bu kadina mi özenmişim dersin. Bu hayatta hickimsenin kusursuz bir hayati yoktur. Onun da ya eşiyle, ya maddi, ya anne babasiyla ilgili bir yarası yada başka birsey mutlaka sorunu vardir. Aslinda özenilecek bir tarafi yoktur. Kimseyi okadar da gozunde buyutme.