- 12 Kasım 2020
- 191
- 308
- Konu Sahibi portakalkeki
Kızlar bu konuda dertliyim biraz insanlara kötü bir enerjimi veriyorum ki bu kadar silik kalıyorum. Sosyalleşmek ev gezmelerine çağırmak ve çağırılmak istiyorum ama kimseden bu ışığı alamıyorum bir kaç kişilik arkadaş grubumuz var eşli , toplu olarak etkinlik yapılacaksa bizi çağırıyorlar ama birebir de kendi aralarında görüşüyorlar bizim haricimizde hepsi gidiş geliş yapıyor ikili olarak , boşver onları yalnızlık güzel demeyin lütfen bi yerden sonra yalnızlık çekilmiyor, sanki ilişkiler sadece ben ittirirsem yürüyecek gibi kimsenin aklına gelen, davet edilen biri değilim çok kırılıyorum sohbetim kötü değil insanları kıracak bir hareketim de olmuyor nasıl bi izlenim veriyorum ki kimseyi darlamam da benden kaçsınlar , e sorulmuyor da beni neden çağırmıyorsunuz diye en basitinden binamızda millet birbirine gidip geliyor görüşüyor beni hiç çağırmıyorlar sen çağır diyeceksiniz ama istendiğimden emin olamıyorum nezaketen gelmek zorunda kalıp beni de nezaketen çağırmalarını istemem ciddi anlamda iyi ikişkiler kurmak iyi bi elektrik vermek istiyorum ama olmuyor