- 8 Şubat 2009
- 54
- 1
- 11
- Konu Sahibi adimyokbenim
-
Merhaba arkadaşlar...
Sizinle en yakın ve çok sevdiğim bir arkadaşımın sıkıntısını paylaşmak istiyorum.
Arkadaşım çok küçük yaşta bisikletten düşmüş ve bisikletin oturulacak yerinin hızlı çarpması sonucu bi kanama yaşamış. Bu olaydan ailesine hiç bahsetmemiş zaten ilkokula gidiyomuş ve utancından söylemeyip iç çamaşırını çöpe atmış.
Aradan yıllar geçti şimdi arkadaşımın ciddi bi ilişkisi var ve bu yaz evlenmeyi planlıyor. Evleneceği insan gelenek ve göreneklere çok bağlı bi insan. Arkadaşım bunu bildiği için bişeyler fazla ciddiye binmeden gidip bi doktora görünmek ve işin aslını öğrenmek istemiş.
Doktora gittiğinden beklemediği bir sonuçla kaşılaşmış. Doktor kızlık zarının bu bisiklet kazasında zedelenmediğini fakat başka bi durumun olduğunu söylemiş. Bu durum zarının çok çok geniş olduğuymuş. Ve ilk gece büyük bir ihtimalle kanama olmayacağıymış.
Şimdi iyi ya işte diyebilirsiniz. Fakat arkadaşım bunu ilişkisi olduğu kişiye nasıl anlatır? Anlatırsa arada yine de bi güvensizlik şühe oluşmaz mı ? Arkadaşım daha önce nişanlanıp ayrılmıştı. Acaba sevdiceğinin aklına başka şeyler gelir mi? Acaba düğün gününü bekleyip o zaman mı açıklasa. Bende bi çözüm bulamıyorum ne yapsın kızcağız ?:1no2: Fikirlerinizi bekliyoruz.
arkadaşınızın daha 6-7 yaşındayken bunun bekaretle ilgili bir olay olduğunu anlayıp herkesten saklaması,çamaşırını çöpe falan atması çok ilginç...hani o yaştaki masumluk ve saflıkla koşa koşa annesinin yanına gidip "anne kanadıı" diye ağlaması gerekmezmiydi?
gerçi yukardaki kısım başka bir topik konusu olabilir.
ben konu hakkındaki yorumumu yapayım...
bu tamamen fiziksel bir durum.eğer arkadaşında kendinden eminse karşı tarafa ıspat için kendini paralamasına gerek yok.
ama en azından bir açıklama yapmalı.yani "ben rutin doktor kontrollerimde böyle bir durumum olduğunu öğrendim." demeli.karşı tarafında bu durumu bilmeye hakkı var.
ama ister ama istemez.onuda paşa gönlü bilir
Arkadaşım zaten bisiklet kazasından bi bozulma yok ... Anatomik bi durum var ortada.Bisiklet kazası sadece bunun öğrenmesine neden oldu. Ama ilk gün sorun yaşamamak için acaba en başından söylese mi kararsız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?