Ne kanı ne etı arkadasım abartmayın yahu sergıleyecegı kasap rolünde bu anlattıklarınızın esamesı yokDavulcu ve Kasap rollerini seviyor çünkü, "Ramazan Davulcusu" ve "Kurban Bayramındaki Kasaplar" yüzünden mi acaba ?
Bir çocuk kasap rolünü neden sever yahu? Etler, kanlar vs . Lütfen .
İkinci kez bu örneği verdiniz sormadan geçemedim.
Emın olun bu anlattıklarınız gıbı durumlar yasamadık ve cocukta sızın abartıgınız gıbı vakalık durum yok ılerıde olmaz Allah'ın ıznıyle kımse guvendıgımız burada cok onemlı
Ayrıca komuşumun oğlunun gittiği yerdeki kadın öğretmen diyemicem değil çünkü eğer anneni üzersen seni burda tuvalete kitlerim ailenden uzak kalırsın diyerek çocuğu tehdit etmiş..ve annesi de bu çok doğru bir şeymiş gibi aynı şekilde korkutuyor çocuğu..çocuğa 10 a kadar saymayı benim kardeşim öğretti kırmızıya çilek rengi derdi kırmızı olduğunu kardeşim öğretti..yani çocuklara bir şey öğrettikleri yok..belki bir gün falaka geri gelir..yazık..nasıl güvenip gönderiyorlar çocuklarını hiç bir resmiyeti yok..kurum değil..şirket değil..kimsin diye soran yok..yani kolaylıkla çocuk kaçırılır oralardan...
Ne kanı ne etı arkadasım abartmayın yahu sergıleyecegı kasap rolünde bu anlattıklarınızın esamesı yok
Ne sorduğumu anladınızmı ağlamasına uzuldunuz
Davulcu ve Kasap rollerini seviyor çünkü, "Ramazan Davulcusu" ve "Kurban Bayramındaki Kasaplar" yüzünden mi acaba ?
Bir çocuk kasap rolünü neden sever yahu? Etler, kanlar vs . Lütfen .
İkinci kez bu örneği verdiniz sormadan geçemedim.
Lütfen benım konumda böyle yorumlar yapmayın çıkın konumdan rıca edıyorum ne sordum ben ıyı okudunuzmu yaptığınız yorum ne alaka
bana kalırsa, kasap, davulcu gibi etrafında her zaman gördüğü ve çevresinde kabul gören rolleri benimseyebiliyor..
tango yapan erkek ise onun sosyal çevresinden olmayan ya da onaylanmayan bir rol olabilir, bu yüzden de uyum sağlayamıyordur belki..
Konu sahibi arkadasim, oncelikle sen buraya konu acarken oncelikle subyan mektebinden, ne kadar dindar, mutaassip oldugunuzdan bahsedersen, bize de bu konuda yorum yapma hakki dogar. Direk ogretmene nasil soyleyeceksiniz sorusundan once herkesin dikkatini bu cekti haliyle.
Ikincisi, biz cocugun rol oynamak istememesine degil, bunu edepsiz bulmasina ve ettigi boyundan buyuk lafa takildik. Buda sana "o istemese de birak oynasin, birsey yapma, o cocuk, ona yakisir, ister istesin, ister utansin, ille oynayacak" diyen mi oldu? Istemiyorsa, utaniyorsa oynamaz. kimse de zorlayamaz zaten, ogretmen bile. Israrla anlasilmadigindan bahsediyorsun, esas sen denileni ve insanlarin neye takildigini bir turlu anlayamadin.
Gidersin okula, "cocuk utaniyormus, istemiyormus, baska rol alsa olmaz mi" dersin ogretmenine. Bu kadar basit. Olayi dine baglayan sen, yorumlar bu yonde gelince bozulan yine sen. Hayret birsey.
Icımzı rahat arkadasım zaten cocuk bana neden ıstemıyorsun dediğimde kızın elllerini öpmek önünde diz çökmek benı mutsuz edıyor utanıyorum edepsızce bır davranış oynamak ıstemıyorum dedı davulcu ve kasap rolünü sevdıgını ama bu rol onu mutsuz ettıgını soyledı
Olabilir . Ben de dini bir anlam arayınca bunları çıkardım benimsediklerinde.
Hayırlısı olsun yavrucak için . Ana-baba evladı. Sağlıklı olsun inşallah.
Ben çocuğumu böyle yetiştirmezdim. Konu sahibi böyle yetiştiriyor, bana düşen çocuğa sağlık dilemek,iyi bir ömür dilemek olur sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?