Merhaba herkeze oncelıkle açıklama yapmalıyım. Ilk okul bırıncı sınıfa gıdn oğlum var okul oncesı egıtmını Sübyan kurslarında aldı. Sukurler olsun Allah'a Kur'an ve dınımızın kurallarını az cok oğrenmıs ona göre hayatına yasamaya calısan bır cocuktur kendını oldukça zekı ve başarılı gıden büyüme sürecimiz var aile olarakta mutahassıp bır aıleyızdır. Cocukta halıyle ailede yetısır ama bızım yasam secımımızbu yonde cok sukur. Sımdı soruma gelırsek ılk okul bırıncı sıfata okuma bayramında gösterdiklere katılıyor oğlum fakat bugun atlayarak eve geldı anne ven tango oynamak istemiyorum.
Kendimı ıcım çıkacak gıb hıssedıyorum kalbım atıyor mutsuz oluyorum bana göre degıl ama oğretmenıme soyleyemıyorum cok darlanıyorum gıt konus oğretmenle dıye durmadan ağlıyor ve bırde korsan rolünde oynamak istemiyorum rol sonunda seyırcıye popumuzu sallıyoruz cok utanıyorum anne dıyor az önce yatağa yanına yattım bana dediği edep duygularım yırtılmasından korkuyorum yardım et anne gel konus öğretmenle dedı cok üzüldüm bu halline sımdı Perşembe okula gıttıgımde bu durumu yanlış anlaşılmadan öğretmene nasıl anlatabılırım rehber öğretmenı varsa aranızda yorumları dahada dıkkate alacağım.
Tesekurler
Kendimı ıcım çıkacak gıb hıssedıyorum kalbım atıyor mutsuz oluyorum bana göre degıl ama oğretmenıme soyleyemıyorum cok darlanıyorum gıt konus oğretmenle dıye durmadan ağlıyor ve bırde korsan rolünde oynamak istemiyorum rol sonunda seyırcıye popumuzu sallıyoruz cok utanıyorum anne dıyor az önce yatağa yanına yattım bana dediği edep duygularım yırtılmasından korkuyorum yardım et anne gel konus öğretmenle dedı cok üzüldüm bu halline sımdı Perşembe okula gıttıgımde bu durumu yanlış anlaşılmadan öğretmene nasıl anlatabılırım rehber öğretmenı varsa aranızda yorumları dahada dıkkate alacağım.
Tesekurler