• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl anlaşılır bu hamilelik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
798
Kızlar normalde dk hapı kullanıyordum ancak bu ay karıştırmışım günleri dolayısıyla korunamadım geç fark ettik test yaptırdım ama negatif çıktı 1.8 baya da o havaya girmiştim baş dönmesi, mide bulantısı filan sonra üzüldüm reglim gecikti yine şüphelendim ancak sonra regl oldum daha doğrusu olduğumu sandım 1 gün çok az devam etti sonra kesildi tekrar başladı ama bu kez de kahverengi yine lekelenme gibi geldi yine kesildi hiç planımızda yoktu ama tuhaf bir umutlanma içerisine girdim böyle olup da gebe kalanlar var mı aranızda ya ben daha yeni evliyim ve tecrübesizim bu konularda hiç de düşünmemiştim daha önce hamile kalanlar paylaşır mısınız görüşlerinizi

Evde test yapsam çıkar mı dersiniz son korunmasız ilişkim pazar günüydü 15 gün beklemek gerekmiyo muydu idrara çıkması için :26: bi doktor diyo reglinden birkaç gün önce yapman lazım biri diyo gecikmeden yapılmaz git sonra gel anlamadım doğrusu :26:

Edit: İki tane test yaptım biri negatif (miratech) diğeri erken gebelik testiydi çok çok silik ince bir çizgi var prediktörün güvenmeyin falan yazmış herkes bu prediktöre kkda araştırdım baya :26:

Son düzenleme:
RegliniZin gecikmesi gerekiyor idrar testi için genelde birhafta ongun gibi bir süreçte çıkıyor bu kan testindede ikigunluk bile olsa çıkar..hakkınızda hayırlısı olsun.

Geç döllenme olabilir..

Ben de sizin gibi lekeli adet kanaması görmüştüm , ve bi kaç gün sonra test yaptığımda pozitif çıkmıştı..

Hemen de o ruh haline girmek istemiyorum negatif çıkınca üzülmüştüm ama bir doktor reglinden birkaç gün önce yapcaksın dedi diğeri gecikmesi lazım dedi bu doktorlar test yapmak istemiyorlar herhalde :26:

beklenen adet tarihim 20 Ağustostu ben ayın 19 unda test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı bi sonraki günde kan testi verdim onunlada tescillenmiş oldu

beklenen adet tarihim 20 Ağustostu ben ayın 19 unda test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı bi sonraki günde kan testi verdim onunlada tescillenmiş oldu

Böyle lekelenme oldu mu peki sizde de :26:

Ben de test alıp evde yapmayı düşünüyorum doktorlar çok nazlı davranıyorlar nedense

Ben de test alıp evde yapmayı düşünüyorum doktorlar çok nazlı davranıyorlar nedense

canım bende yerleşme kanaması oldu bizimki planlı bi gebelikti ovulasyon günlerimde bir gün arayla ilişkiye girdik en uygun gün 3 Ağustos görünüyodu ki gerçektende hamile olduğumu öğrendiğimde netten baktım döllenme günü 3 Ağustos yazıyodu tam 1 hafta sonrada yerleşme kanaması yaşadım ama kan dediğime bakma kahvemsi pembemsi lekelenme tarzı bişeydi

zaten sana adetten bikaç gün önce test yapan doktoru kaldır at idrar testi adetin gecikmesinden bikaç gün sonra yapılır ben dayanamadım 1 gün önce yaptım ve pozitif çıktı ama benimki erken döllenme falandı galiba bide ben hamile olduğumu hissettim kasık ve bel ağrılarım olmuştu

canım bende yerleşme kanaması oldu bizimki planlı bi gebelikti ovulasyon günlerimde bir gün arayla ilişkiye girdik en uygun gün 3 Ağustos görünüyodu ki gerçektende hamile olduğumu öğrendiğimde netten baktım döllenme günü 3 Ağustos yazıyodu tam 1 hafta sonrada yerleşme kanaması yaşadım ama kan dediğime bakma kahvemsi pembemsi lekelenme tarzı bişeydi

Ay ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizim planda hiç yoktu ama belki de kaderimizde vardır dedik erken olması hapı karıştırınca o yüzden bir beklenti içerisine girdik :) Benim de öyle bir tuhaf kesiliyor geliyor kahverengi :26:

Bu arada evet doktora ben de çok kızdım sanki test yapmamak için elinden geleni yaptı ya sadece bhcg istiyorum demem bile yetmeliydi :19:

kahverengi leke genelde gebe kalındığında oluyor ben günüm 2 gün gecikince yapmıştım testi pozitif çıkmıştı hemen bir test al dene beklemene gerek yok canım

oyy:16:hayırlısıyla teyze mi olucam:16:2. uzaktan teyze:27:

Benimde 20 temmuz 1 gün ara ne ki :) 26 nisan tahmini doğum tarihim dr öle dedi :)

takviminde 27 yazıyoda ondan 1 gün ara dedim, tabi hiç belli olmaz bu işler geçen hastanede bi bebek gördüm annesiyle konuştum 35 haftalık doğmuş kuzum :16: inşallah konu sahibide hamiledir :emir_bebek:

oyy:16:hayırlısıyla teyze mi olucam:16:2. uzaktan teyze:27:

Dur kız havaya sokma hemen beni :1:

takviminde 27 yazıyoda ondan 1 gün ara dedim, tabi hiç belli olmaz bu işler geçen hastanede bi bebek gördüm annesiyle konuştum 35 haftalık doğmuş kuzum :16: inşallah konu sahibide hamiledir :emir_bebek:

teşekkür ederim canım inşallah doğru ve iyi olan neyse o olur hakkımda :) :16:

Son düzenleme:
kahverengi leke genelde gebe kalındığında oluyor ben günüm 2 gün gecikince yapmıştım testi pozitif çıkmıştı hemen bir test al dene beklemene gerek yok canım

Son korunmasız ilişkim pazar günüydü sonrasında zaten bu kesintili kanama başladı bir iki hafta beklemem daha doğru olmaz mı? :26: 15 günde filan idrara çıkıyor diye biliyorum yanlış mıyım?

Kızlar normalde dk hapı kullanıyordum ancak bu ay karıştırmışım günleri dolayısıyla korunamadım geç fark ettik test yaptırdım ama negatif çıktı 1.8 baya da o havaya girmiştim baş dönmesi, mide bulantısı filan sonra üzüldüm reglim gecikti yine şüphelendim ancak sonra regl oldum daha doğrusu olduğumu sandım 1 gün çok az devam etti sonra kesildi tekrar başladı ama bu kez de kahverengi yine lekelenme gibi geldi yine kesildi hiç planımızda yoktu ama tuhaf bir umutlanma içerisine girdim böyle olup da gebe kalanlar var mı aranızda ya ben daha yeni evliyim ve tecrübesizim bu konularda hiç de düşünmemiştim daha önce hamile kalanlar paylaşır mısınız görüşlerinizi

Evde test yapsam çıkar mı dersiniz son korunmasız ilişkim pazar günüydü 15 gün beklemek gerekmiyo muydu idrara çıkması için :26: bi doktor diyo reglinden birkaç gün önce yapman lazım biri diyo gecikmeden yapılmaz git sonra gel anlamadım doğrusu :26:

sen istiyor musun istemiyor musun çocuk? istiyorsan neden korundun, istemiyorsan neden korunmadın da içinde az da olsa bir ümit var. umutlanma durumunda aldığın doğum kontrol haplarının çocuğu etkileme durumunu düşünerek inşallah yoktur diyorum.

sen istiyor musun istemiyor musun çocuk? istiyorsan neden korundun, istemiyorsan neden korunmadın da içinde az da olsa bir ümit var. umutlanma durumunda aldığın doğum kontrol haplarının çocuğu etkileme durumunu düşünerek inşallah yoktur diyorum.

Duygularım çok karmaşık aslında ikimiz de istiyorduk ama birkaç yıl beklemenin daha doğru olduğuna karar vermiştik işleri yoluna koyana kadar sonrasında ilacın günlerini karıştırdığımı fark ettim ama geç fark ettim ya :( çocuğu nasıl etkiliyor bunu duymuştum ama ne gibi bir zarar gelir varsa gebelik gibi bir durum :( :18:

Son düzenleme:
canım ben deli gibi istediğim halde ve Allah lütfedip verdiği halde bazen korkuyorum nasıl bakıcam nasıl korucam vs diye yani bence anneliğe hazır olmak diye bişey yok yaa, ha şu var maddi açıdan donanımlı olmak ve bedenen hamileliğe hazır olmak, ama gene korkuyosun gene korkuyosun hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back