- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Kızlar normalde dk hapı kullanıyordum ancak bu ay karıştırmışım günleri dolayısıyla korunamadım geç fark ettik test yaptırdım ama negatif çıktı 1.8 baya da o havaya girmiştim baş dönmesi, mide bulantısı filan sonra üzüldüm reglim gecikti yine şüphelendim ancak sonra regl oldum daha doğrusu olduğumu sandım 1 gün çok az devam etti sonra kesildi tekrar başladı ama bu kez de kahverengi yine lekelenme gibi geldi yine kesildi hiç planımızda yoktu ama tuhaf bir umutlanma içerisine girdim böyle olup da gebe kalanlar var mı aranızda ya ben daha yeni evliyim ve tecrübesizim bu konularda hiç de düşünmemiştim daha önce hamile kalanlar paylaşır mısınız görüşlerinizi
Evde test yapsam çıkar mı dersiniz son korunmasız ilişkim pazar günüydü 15 gün beklemek gerekmiyo muydu idrara çıkması için :26: bi doktor diyo reglinden birkaç gün önce yapman lazım biri diyo gecikmeden yapılmaz git sonra gel anlamadım doğrusu :26:
Edit: İki tane test yaptım biri negatif (miratech) diğeri erken gebelik testiydi çok çok silik ince bir çizgi var prediktörün güvenmeyin falan yazmış herkes bu prediktöre kkda araştırdım baya :26:
Evde test yapsam çıkar mı dersiniz son korunmasız ilişkim pazar günüydü 15 gün beklemek gerekmiyo muydu idrara çıkması için :26: bi doktor diyo reglinden birkaç gün önce yapman lazım biri diyo gecikmeden yapılmaz git sonra gel anlamadım doğrusu :26:
Edit: İki tane test yaptım biri negatif (miratech) diğeri erken gebelik testiydi çok çok silik ince bir çizgi var prediktörün güvenmeyin falan yazmış herkes bu prediktöre kkda araştırdım baya :26:
Son düzenleme: