Tuvalet Eğitimi nasil alistirabilirim

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

seydaogretmen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
155
3
118
Kayseri
Arkadaslar 26aylik bir oglum var son zamanlarda kakasi ve cisi fazlaca pisik yapmaya basladi bende iyi kotu bir gecis yapmak istiyorum tuvalete ama hic istegi yok altini kirletince soylemiyor bile napmaliyim nasil tuvalet kavramini ogretebilirim sanki hic ogrenmeyecekmis gibi cok umutsuzum

ilk önce bizde alıştıramayız sandık ama çok sabır gerektiren bir iş .. biz pepeyi cok seviyoruz ve pepeli bir tuvalet aldık ilk olarak onunla oynamasına izin verdik yavas yavas ilerledik korkutmamak için kızımızı.. anlatmaya basladık once tuvaletini buraya yapması gerektiğini ve onu ödüllendireceğimizi.. ilk basladıgımızda hep altına işedi ama hic kızmadan devamlı ugrastım bende ve sonunda alıştı kızım onunla konusmayı deneyerek ve korkutmadan yaklaşmanızı öneririm ..

Pepeyi oglumda cok seviyor bende klozet adaptoru almayi dusundum aslinda.lazimliga alistirmalimi once bilemedim,alisipta sonra tuvaleti ogrenemezse diye korkuyorum

merhabalar,kış mevsımınde oldugumuz ıçın havaların ısınmasını bekleyın derım cunku gece ve gunduz uykularındada baglamayacagınız ıcın kacırıp uşutebılır bu benım şahsi fıkrım tabı sız bılırsınız,cocugunda hazır olaması lazım ,doktrların dedıgıne gore sabah kuru kalkıyorsa acın dıyolar yazınızdan cocugunuzda hazır degıl gıbı,evınızde klzet varmış dırek klozete alıştırmanız daha ıdeal her yere lazımlık taşımazsınız .eger beklemeyı tercıh edersenız bu sure ıcınde cocugunuzla çişini ve kakasını tuvalete yapması gerektıgını sureklı knuşun önce cocugu hazırlayın,sizi ve babayı hatta varsa agb ı veya ablayı tuvalete yaparken gormesı de etkılı oluyor.eger bezını acarsanızda kendısı sylemesede sız 20 dk da bır tuvalete oturtturun,tuvaletı yenı öğrenen cocuklar sifona basmaya cok heveslenırler bunu yapmasına ızın verın ve tabıkı gunduz uykuda ve gece uykularınde bezlemeyın elbettekı kacıracaktır sabırlı olmazın lazım,kızmayın bezını baglamanızı ıstersede o an dıkkatını başka yone cekın,ama asla acınca tekrar bez baglamayın benım bır arkadasım evım kırlenmesın dıye cocuk soyledıgı halde ısrarla bez baglıyrdu cocuk cışını söyluyor tuvalete yapmasına ragmen annesi yaptıktan sonra tekrar bez baglıyrdu ılk başlarda bezıne yapmıyordu söyluyordu ama sımdı baktıkı altında bez var tekrar bezıne yapmaya başladı.bu hataya duşmeyın kesın kararlı olun ya havaların ısınmasını bekleyın yada acacaksanız sabırla baslayın ama uykularda dahıl tekrar bez baglamayın inş.faydalı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…