- 30 Mart 2020
- 919
- 2.768
Buradaki konularda önerilen hemen her kremi denedim diyebilirim, eczaneden de önerilenlerle benzerlik gösteriyor buradaki krem isimleri. Fakat hiçbiri etki etmedi bende acıyı azaltmıyor bile. Belki dedim size klinikte önerilen bir krem ismi varsa işe yarayabilir diye düşünmüştüm ama krem ismi vermek zorunda değilsiniz tabiiGoogle a yazarsanız burada yazılmış sayfalar çıkıyor veya bir eczaneye danışabilirsiniz. Ben ilaç/krem ismi vermek istemiyorum. Lazer için uyuşturucu krem şeklinde sorabilirsiniz.
Ben burada önerilen kremi kullandım ve memnun kaldım. BilemedimBuradaki konularda önerilen hemen her kremi denedim diyebilirim, eczaneden de önerilenlerle benzerlik gösteriyor buradaki krem isimleri. Fakat hiçbiri etki etmedi bende acıyı azaltmıyor bile. Belki dedim size klinikte önerilen bir krem ismi varsa işe yarayabilir diye düşünmüştüm ama krem ismi vermek zorunda değilsiniz tabii
Ben özel bölgeme ve gıdık kısmıma bir dönem yaptırd hiç öyle bir sorun yaşamadım ki ben regl olmayan bir insandım bu arada konu sahibi sarı tüylüymüş zatem ona bir etkisi yok kiHormonların da elbet etkisi vardır fakat alex cihazla bu işlemi yaptıranların genellikle böyle şikayetleri var. Tüyleri kalınlaştırıp çoğalttıgını birkaç kişiden duymuştum.
Bu olabilir yüzünde baska biryerde çıkar ama bacağa yapılırken sırtta çıkmazMesela yüzüme yaptırdığım yerde çenemde yokken sert kıllar çıkmaya başlamıştı çenemde.
Psikolojik olarak zor bir süreç tahmin edebiliyorum ama kendinize yapacağınız bir yatırım olarak görün. İnanın çok fazla rahatlıyor insan.
Haliyle ama yüzde yapılırken hiç olmayan çenede çıkması, bacak yapılırken hiç olmayan üst kısımda çıkması vs bundan bahsedilmişBu olabilir yüzünde baska biryerde çıkar ama bacağa yapılırken sırtta çıkmaz
Yakın bölgelerde görülebilir zaten onu hepimiz biliyoruz ama bacakta yapılan sırtta nasıl görülecek lazer ışığının oralara değmesi gerekiyorHaliyle ama yüzde yapılırken hiç olmayan çenede çıkması, bacak yapılırken hiç olmayan üst kısımda çıkması vs bundan bahsedilmiş
Öyle mi demiş konu sahibi?Yakın bölgelerde görülebilir zaten onu hepimiz biliyoruz ama bacakta yapılan sırtta nasıl görülecek lazer ışığının oralara değmesi gerekiyor
İşte böyle kötü tecrübeler yüzünden ben lazere gitmedim kendime bir lümia aldım ayda bir kere çıkıyor rahatımDertlendim yine buraya yazayım dedim... Lazer mağduru olarak artık ben bir goril kadın oldum. 34 yaşındayım ömrümde vücudumda bu kadar kıl görmedim , yanlış cihaz sonrası her yerimden kıl çıktı, omuz, sırt, üst kol üst bacak , yüz bir tek gözümün içinde yok desem doğru olur.. alışamıyorum bu duruma, çözüm bulamıyorum, gecen seneye kadar kısa kollularla gezen ben şimdi evde dahi uzun kollu giyiyorum resmen kendi kendimi yaktım , iğneliye başlayacağım yüzüm ve kollarım için ama tekrar mağdur olmak istemiyorum hala içime sinen bir yer bulamadım böyle böyle deliricem sanırım cok kıllı olup onlarla barışık yasayaniniz var mı?
Konusunu eklemiştim 2 konu öncesinde vardıÖyle mi demiş konu sahibi?
Öyle mi demiş konu sahibi?
Üst bacağa ve popo arasına da atış yapıldı bu sırada bel bölgemde açık o yüzden oralarda da kıllanma olduğunu belirttim yine koltuk altına atış yapılırken yüz ve omuz bölgem de tetikleme oldu diye düşünüyorumÖyle mi demiş konu sahibi?
Doktor inceleyip cihaza yönlendirdiyse sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum umarım iyi sonuçlanır sizin içinBende cuma günü gideceğim. İnşallah pişman olmam. Ama bu süreci iyice araştırdım öyle jiletle al gel demezmiş iyi yerler.
İpl e modern ağda diyorlar lazer değilmiş ama sizde etkisi mucize olmuş , sanıyorum ne yazılmışsa o oluyor burda da kader ağlarını örüyor galiba :)Ben de butik bir yerde yaptırdım. Ne cesaret ama yaptırdım. Yeni açılmıştı. Kıza babası işyeri açmış yeri belli olsun demişti. Neyse kız işini severek yapıyordu. Tam 6yıl önce yaptırdım toplamda 14 seans O gün bu gündür tüy çıkmıyor. Benimki iyi yönden olmuş. Kullandığı cihaz IPL idi.
Aynen mucize gibiydiİpl e modern ağda diyorlar lazer değilmiş ama sizde etkisi mucize olmuş , sanıyorum ne yazılmışsa o oluyor burda da kader ağlarını örüyor galiba :)
Bayagı araştırdım bu dönemde. Yaptıracagım yer klinik birde doktor yapacak ondan güven duyuyorum. Bide benden önce giden 4 tanıdığım var.Doktor inceleyip cihaza yönlendirdiyse sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum umarım iyi sonuçlanır sizin için
Ipl cihazın adı neydi ben de başladım ipl mis öğrendim şok oldum hatta az önce tartıştım ve çıhazin adi ALEx ama aleksandrayt ile alakası yok ama kadin bitirme garantisi verdi 8 seans ta bitmezse paranı veririm dediAynen mucize gibiydi
Ben başladığımda herkes bana aynısı dedi. Kıl köklerini uyutuyor tekrar çıkacak dediler. Çok bekledim tekrar çıkacak diye. Hamilelik döneminde bile çıkmadı.
Ben ücreti peşin ödediğim için gittim. Ödemeseydim yarım bırakırdım sanırım.
Daha profesyonel bir yere gidip düzeltilebilir diye düşünüyorum