- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.982
- 34
Bildiğim kadarıyla alex koyu renkli tüylerde çok etkiliymiş. Bir kaç seans bile yetiyormuş. Ama açık renklilerde sonuç hüsran.Bilmiyordu sanırım ki bu duruma getirdi beni parayı iade etti ama neye yarar ki ne yapacaksam o parayla
Genital, alt bacak, alt kol koyu renk ama diger yerler açık kumralBildiğim kadarıyla alex koyu renkli tüylerde çok etkiliymiş. Bir kaç seans bile yetiyormuş. Ama açık renklilerde sonuç hüsran.
Sizin tüyleriniz çok mu açık renkli?
Yarın gideceğim tekrar doktora hormonlarıma baktırmak için ama alex sarı tüyleri tetikleyip arttırıyormus ben hata edip çok araştırmadan başladım bu işe, uygulamayı yapan kişi üst bacağım sarı olmasına rağmen atış yaptı ve kıllarım çoğaldı , lazer atışı yapılınca belki o ışık dalgası diger tüylerimi de tetiklemis olabilir diye düşünmeden edemiyorum çünkü lazere başladıktan sonra kıllanma sorunum ortaya çıktıHayatımı mahvettim
Merhabalar Buraya yazmak istedim çünkü artık bu sıkıntı beni mahvediyor, bir çıkış yolu bulamıyorum... Geçen sene bir güzellik merkezinde epilasyon yaptırmaya başladım , aslında tek problemli yanım genital bölge ve kollarımdı, o kadar yerle konuştum, fiyat aldım nerden karşıma çıktıysa tesadüf...www.kadinlarkulubu.com
Burda yazmışsınız ama böyle birşey mümkün değil
Kesinlikle doktor kontrolünde yaptırmalısınız en azından kıl koklerinize bakarak sizin icin hangi cihazın daha uygun olduğunu söyleyecektir lazer yaptırıp cok memnun olan kisilerde mevcut çünküBende bu kış lazere gitmek istiyorum ama şöyle hikayeler duyunca korkuyorum ya. Sadece kolu yaptıysanız nasıl diğer bölgelerde kıl kokunu tetikliyor orda şaşırdım. Belki başka bir sorun vardır doktora gidin bence. Sonra hastanelerde yapılan lazere daha sıcak bakıyorum. Doktor kontrolünde yapılıyor çünkü
Hormonların da elbet etkisi vardır fakat alex cihazla bu işlemi yaptıranların genellikle böyle şikayetleri var. Tüyleri kalınlaştırıp çoğalttıgını birkaç kişiden duymuştum.Hayatımı mahvettim
Merhabalar Buraya yazmak istedim çünkü artık bu sıkıntı beni mahvediyor, bir çıkış yolu bulamıyorum... Geçen sene bir güzellik merkezinde epilasyon yaptırmaya başladım , aslında tek problemli yanım genital bölge ve kollarımdı, o kadar yerle konuştum, fiyat aldım nerden karşıma çıktıysa tesadüf...www.kadinlarkulubu.com
Burda yazmışsınız ama böyle birşey mümkün değil
Bütün vücudunuzda mi kıllanma artışı olmuştu olmuştu ? Buz lazeri bende duydum ama başka bir lazere cesaret edemiyorumBende yanlış lazer sonrası aşırı kıllanma yaşadım, olmayan yerlerimde kıl çıkmıştı. Bir de yetmezmiş gibi sürekli sen bir hormonlarına baktır diyip duruyordu kadın
Hormonal hiçbir sıkıntım yoktu. Oradan sonra jiletle almaya başladım nasıl olsa bir fark yok bari ne acı çekeyim ne de para kaybedeyim diye düşündüm. Uzun süre de öyle devam ettim. 1,5 sene önce buz lazer reklamlarına denk gelince bir deneyeyim dedim. Gerçekten sorun kıllarımda değil yanlış lazer seçimindeymiş. Bazı bölgeler harici 1 sene içinde tamamen kurtuldum.
Sabrınız ve durumunuz varsa farklı lazerleri deneyin. Yoksa da jiletle alın geçin.
Mesela yüzüme yaptırdığım yerde çenemde yokken sert kıllar çıkmaya başlamıştı çenemde.Bütün vücudunuzda mi kıllanma artışı olmuştu olmuştu ? Buz lazeri bende duydum ama başka bir lazere cesaret edemiyorum
Endokrinolojiye de muhakkak gidin zaten sizi oraya gönderir muhtemelenEvetyarın kadın doğuma gideceğim tahlil için
Tüyleriniz açık renk miydi? Bir de buz lazerde acı olmuyor diyorlar doğru mu acaba siz acı hissettiniz mi ?Bende yanlış lazer sonrası aşırı kıllanma yaşadım, olmayan yerlerimde kıl çıkmıştı. Bir de yetmezmiş gibi sürekli sen bir hormonlarına baktır diyip duruyordu kadın
Hormonal hiçbir sıkıntım yoktu. Oradan sonra jiletle almaya başladım nasıl olsa bir fark yok bari ne acı çekeyim ne de para kaybedeyim diye düşündüm. Uzun süre de öyle devam ettim. 1,5 sene önce buz lazer reklamlarına denk gelince bir deneyeyim dedim. Gerçekten sorun kıllarımda değil yanlış lazer seçimindeymiş. Bazı bölgeler harici 1 sene içinde tamamen kurtuldum.
Sabrınız ve durumunuz varsa farklı lazerleri deneyin. Yoksa da jiletle alın geçin.
Tüy değil kıl olmuştu artık onlar o yüzden koyu renkliydiler.Tüyleriniz açık renk miydi? Bir de buz lazerde acı olmuyor diyorlar doğru mu acaba siz acı hissettiniz mi ?
Ben de hiç acı olmadığını okuyup sevinmiştim, ben acısına dayanamıyorum lazerin hala korkuyorum giderken. Teşekkür ederim cevabınız içinTüy değil kıl olmuştu artık onlar o yüzden koyu renkliydiler.
Acı diğer lazere göre daha az. Ama bikini bölgesinde son seanslarda baya acıyordu.
Acısız güzellik olmuyorBen de hiç acı olmadığını okuyup sevinmiştim, ben acısına dayanamıyorum lazerin hala korkuyorum giderken. Teşekkür ederim cevabınız için
Öf bıktım ya tüyü kılı saçı hep dert heeepAcısız güzellik olmuyor
Son seanslarda uyuşturmak için krem kullanıyordum. Onların isimlerine bakıp deneyebilirsiniz.
Google a yazarsanız burada yazılmış sayfalar çıkıyor veya bir eczaneye danışabilirsiniz. Ben ilaç/krem ismi vermek istemiyorum. Lazer için uyuşturucu krem şeklinde sorabilirsiniz.Öf bıktım ya tüyü kılı saçı hep dert heeepisimleri alabilir miyim zahmet olmazsa