Nasıl alışacağım böyle yaşamaya

Bilmiyordu sanırım ki bu duruma getirdi beni parayı iade etti ama neye yarar ki ne yapacaksam o parayla
Bildiğim kadarıyla alex koyu renkli tüylerde çok etkiliymiş. Bir kaç seans bile yetiyormuş. Ama açık renklilerde sonuç hüsran.
Sizin tüyleriniz çok mu açık renkli?

Burda yazmışsınız ama böyle birşey mümkün değil

Bende bu kış lazere gitmek istiyorum ama şöyle hikayeler duyunca korkuyorum ya. Sadece kolu yaptıysanız nasıl diğer bölgelerde kıl kokunu tetikliyor orda şaşırdım. Belki başka bir sorun vardır doktora gidin bence. Sonra hastanelerde yapılan lazere daha sıcak bakıyorum. Doktor kontrolünde yapılıyor çünkü

Yarın gideceğim tekrar doktora hormonlarıma baktırmak için ama alex sarı tüyleri tetikleyip arttırıyormus ben hata edip çok araştırmadan başladım bu işe, uygulamayı yapan kişi üst bacağım sarı olmasına rağmen atış yaptı ve kıllarım çoğaldı , lazer atışı yapılınca belki o ışık dalgası diger tüylerimi de tetiklemis olabilir diye düşünmeden edemiyorum çünkü lazere başladıktan sonra kıllanma sorunum ortaya çıktı

Kesinlikle doktor kontrolünde yaptırmalısınız en azından kıl koklerinize bakarak sizin icin hangi cihazın daha uygun olduğunu söyleyecektir lazer yaptırıp cok memnun olan kisilerde mevcut çünkü

Hormonların da elbet etkisi vardır fakat alex cihazla bu işlemi yaptıranların genellikle böyle şikayetleri var. Tüyleri kalınlaştırıp çoğalttıgını birkaç kişiden duymuştum.

Bende yanlış lazer sonrası aşırı kıllanma yaşadım, olmayan yerlerimde kıl çıkmıştı. Bir de yetmezmiş gibi sürekli sen bir hormonlarına baktır diyip duruyordu kadın
Hormonal hiçbir sıkıntım yoktu. Oradan sonra jiletle almaya başladım nasıl olsa bir fark yok bari ne acı çekeyim ne de para kaybedeyim diye düşündüm. Uzun süre de öyle devam ettim. 1,5 sene önce buz lazer reklamlarına denk gelince bir deneyeyim dedim. Gerçekten sorun kıllarımda değil yanlış lazer seçimindeymiş. Bazı bölgeler harici 1 sene içinde tamamen kurtuldum.
Sabrınız ve durumunuz varsa farklı lazerleri deneyin. Yoksa da jiletle alın geçin.

Bütün vücudunuzda mi kıllanma artışı olmuştu olmuştu ? Buz lazeri bende duydum ama başka bir lazere cesaret edemiyorum

Bütün vücudunuzda mi kıllanma artışı olmuştu olmuştu ? Buz lazeri bende duydum ama başka bir lazere cesaret edemiyorum
Mesela yüzüme yaptırdığım yerde çenemde yokken sert kıllar çıkmaya başlamıştı çenemde.
Psikolojik olarak zor bir süreç tahmin edebiliyorum ama kendinize yapacağınız bir yatırım olarak görün. İnanın çok fazla rahatlıyor insan.

Tahlillerinize bir baktırın bence muhakkak. Lazerden değildir umarım, hormonal bir durumsa ilaçlarla düzelir diye düşünüyorum. Bende lazere gittim çok azalma göremedim açıkçası. Hatta o kadar para verdiğime pişman oldum onun yerine lumea alsaydım hem daha ucuz olurdu. Şunu söyleyeyim bir de sakın kıllarım çok diye sarartıcı falan kullanmayın lütfen, o sarartıcılar sonra çok sert yapıyor kılları. Bir de paraya kıyıp uzman bir doktorun olduğu bir klinik veya hastane tercih edin. Ben olsam sanırım medic.... park gibi bir hastaneye giderdim. İsim yapmış bir yer bence daha iyi olur , hatta tahlilleri alıp oraya giderdim yani her şeyi aynı doktorun takip etmesi daha iyi olurdu

Tüyleriniz açık renk miydi? Bir de buz lazerde acı olmuyor diyorlar doğru mu acaba siz acı hissettiniz mi ?

Alex ben dizden asagi yarim bacak koltuk alti ve yuze yaptirdim. Yuz yapilmamasi gerekiyormus orada faydasini gormedim ama koltuk alti ve diz altim tertemiz oldu cunku siyah kalindi. Genital bolgeye de yaptirdim %65 civari azaldi kalin siyahti ama hepsi degil diz ustum gibi tuylerin kokleri sari. Yani kök sariysa etkisi olmaz atis olmayan yerdekileri de uyarmaz bence hormonlarla alakali bisey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…