Nasıl alışacağım böyle yaşamaya

Ipl cihazın adı neydi ben de başladım ipl mis öğrendim şok oldum hatta az önce tartıştım ve çıhazin adi ALEx ama aleksandrayt ile alakası yok ama kadin bitirme garantisi verdi 8 seans ta bitmezse paranı veririm dedi
Hatırlamıyorum inan çok oldu. Bana o zaman şunu demişti. Lazer öyle yıllarca yapılmaz. En fazla 14 15 seanstır. Dahası olmaz demişti

Dertlendim yine buraya yazayım dedim... Lazer mağduru olarak artık ben bir goril kadın oldum. 34 yaşındayım ömrümde vücudumda bu kadar kıl görmedim , yanlış cihaz sonrası her yerimden kıl çıktı, omuz, sırt, üst kol üst bacak , yüz bir tek gözümün içinde yok desem doğru olur.. alışamıyorum bu duruma, çözüm bulamıyorum, gecen seneye kadar kısa kollularla gezen ben şimdi evde dahi uzun kollu giyiyorum resmen kendi kendimi yaktım , iğneliye başlayacağım yüzüm ve kollarım için ama tekrar mağdur olmak istemiyorum hala içime sinen bir yer bulamadım böyle böyle deliricem sanırım cok kıllı olup onlarla barışık yasayaniniz var mı?
Edit: Yanlış anlaşılma olsun istemem ben lazeri kotulemiyorum bundan benim elime geçecek hiçbir şey yok sadece kendim iyice araştırmadan gittiğim için yapılan yanlış uygulama sonucunda yaşadığım sıkıntıyı paylaşmak istedim , doktor gözetiminde doğru kıla doğru cihazla elbette iyi sonuçlar almış olanlar vardır.
Bioderin ampül tüy azaltıcısi var vücut için yüz için eczaneden alıp kullana bilirsiniz benim bir müşterim de sizin gibi mağdur edilmişti her ay ağda yaptıktan sonra 1 ay boyunca günlük kullanmaya başladı ve çok büyük faydasını gördü sizde deneye bilirsiniz

Bende bu kış lazere gitmek istiyorum ama şöyle hikayeler duyunca korkuyorum ya. Sadece kolu yaptıysanız nasıl diğer bölgelerde kıl kokunu tetikliyor orda şaşırdım. Belki başka bir sorun vardır doktora gidin bence. Sonra hastanelerde yapılan lazere daha sıcak bakıyorum. Doktor kontrolünde yapılıyor çünkü

Yanak kısmımda vardı küçük bir yer çok rahatsız ediyordu, lazere gittim, yanak kısmım çenem, gıdık, boyun bölgesini hep sardı diğer kökleri etkilemiş dendi bana yüzüm mahvoldu bin pişman oldum şimdi 15 de bir sir ağda yapıyorum.
Lazere yaklaşık 3 yıl gittim her gidişimde yüzde 90 biticek dediler farklı yerler iyice çoğaldı bıraktım.
Not. Hormon testi defalarca yaptırdım bir sorun yok, her vucut tipi lazere uygun olmuyor bence iyice araştırın.

Yanak kısmımda vardı küçük bir yer çok rahatsız ediyordu, lazere gittim, yanak kısmım çenem, gıdık, boyun bölgesini hep sardı diğer kökleri etkilemiş dendi bana yüzüm mahvoldu bin pişman oldum şimdi 15 de bir sir ağda yapıyorum.
Lazere yaklaşık 3 yıl gittim her gidişimde yüzde 90 biticek dediler farklı yerler iyice çoğaldı bıraktım.
Not. Hormon testi defalarca yaptırdım bir sorun yok, her vucut tipi lazere uygun olmuyor bence iyice araştırın.
Bende önce bir bölgeye yaptırayım eğer ise yararsa tüm vücut yaparım dedim ama sanırım ona da cesaret edemicem. Kaş yapayım derken göz çıkarmaktan korkuyorum ama böyle kıllı kıllı da nereye kadar diyorum bazen :KK61:

Yanlış işlem uygulayan yere dava açarsıniz umarim

Bende yaptırıyorum çok tüylüydüm bende ilk alex cihazla yapıldı fakat etki göremedim sonra buz lazere gectim baya fark etti ve acıyı daha az hissediyosun. Ama sizde hormonal sorun varsa bilemem ona bir baktırın bence hormal sorun varsa igneli de fayda etmez

Merhaba tatile gidiceğim icin belirgin olan göbek ve bel tüylerimi aldırırken kuaför biraz daha yukarıyı da aldı ve neredeyse ayva tüyleri bile yok diyebilirim sırtımda... malesef birden oldu ve birşey yapamadım. Birdaha yaptırmıcam. Merak ettiğim olay şu çoğalma yada uzama yapar mı alınmadığında? Eskisi gibi mi olur yoksa sadece.. lütfen yardımcı olun çok üzüldüm

Merhaba tatile gidiceğim icin belirgin olan göbek ve bel tüylerimi aldırırken kuaför biraz daha yukarıyı da aldı ve neredeyse ayva tüyleri bile yok diyebilirim sırtımda... malesef birden oldu ve birşey yapamadım. Birdaha yaptırmıcam. Merak ettiğim olay şu çoğalma yada uzama yapar mı alınmadığında? Eskisi gibi mi olur yoksa sadece.. lütfen yardımcı olun çok üzüldüm

Sevgili yeni üye. Kılla tüyle ilgili bütün eski konuları hortlatmak yerine kendi konunuzu açın lütfen. O zaman cevap alırsınız, bu şekilde çok zor.

Bioderin ampül tüy azaltıcısi var vücut için yüz için eczaneden alıp kullana bilirsiniz benim bir müşterim de sizin gibi mağdur edilmişti her ay ağda yaptıktan sonra 1 ay boyunca günlük kullanmaya başladı ve çok büyük faydasını gördü sizde deneye bilirsiniz
Tuy azaltici ampullerde kemoterapi ilaclarinin etken maddesi kullanildigi ortaya cikmisti. Saglikli bir birey icin cok zararli.

Lazer 1 2 lik seansli atimla evet guclendirir yani uyandirir ama devamnda dökülür sonuc alınır az ya da çok. 1 2 seans islem mi yaptırmış nasıl olmuş böyle gorile dönmek. 1 2 yaptirsanda gorile donulcegini sanmıyorum en fazla biraz goze batar

Dertlendim yine buraya yazayım dedim... Lazer mağduru olarak artık ben bir goril kadın oldum. 34 yaşındayım ömrümde vücudumda bu kadar kıl görmedim , yanlış cihaz sonrası her yerimden kıl çıktı, omuz, sırt, üst kol üst bacak , yüz bir tek gözümün içinde yok desem doğru olur.. alışamıyorum bu duruma, çözüm bulamıyorum, gecen seneye kadar kısa kollularla gezen ben şimdi evde dahi uzun kollu giyiyorum resmen kendi kendimi yaktım , iğneliye başlayacağım yüzüm ve kollarım için ama tekrar mağdur olmak istemiyorum hala içime sinen bir yer bulamadım böyle böyle deliricem sanırım cok kıllı olup onlarla barışık yasayaniniz var mı?
Edit: Yanlış anlaşılma olsun istemem ben lazeri kotulemiyorum bundan benim elime geçecek hiçbir şey yok sadece kendim iyice araştırmadan gittiğim için yapılan yanlış uygulama sonucunda yaşadığım sıkıntıyı paylaşmak istedim , doktor gözetiminde doğru kıla doğru cihazla elbette iyi sonuçlar almış olanlar vardır.

Maalesef aynı durumdayız,zaten kıllı bir insandım ama lazerden sonra tüylerim daha koyu bir şekilde çıkmaya ve artmaya başladı.Pandemi olmasa iğneliye başlayacaktım ama şu an onu göze alamam.Bioderin kürünü kullanmayı düşünüyorum.O da olmazsa artık bu durumlar geçene kadar bekleyip iğneliye başlayacağım.

Soprano XL cihazın modeli firma ismide Alma.Kesinlikle tavsiye ederim bulundugunuz şehirlerde bulabilirseniz.Yüzümü yaptirdim ve komple kurtuldum aradan 5 yıl geçti bile

X