derindenizlerden Denizkızı Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2012 3.387 1.815 2 Kasım 2015 Konu Sahibi trustno_1 #41 Teacher2121 .!.: Ben öğrenciyim devletten kredi alıyorum o kartımla yaptım bu sefer. Ama iş bankasının işte ünşversiteli kartıyla yaptığım da oluyor :) Genişletmek için tıkla... İş bankası kartına sanal kart çıkattırıp(o karta oluyorsa tabii, sorarsın bankaya) oradan alışveriş yapman daha güvenli olur.
Teacher2121 .!.: Ben öğrenciyim devletten kredi alıyorum o kartımla yaptım bu sefer. Ama iş bankasının işte ünşversiteli kartıyla yaptığım da oluyor :) Genişletmek için tıkla... İş bankası kartına sanal kart çıkattırıp(o karta oluyorsa tabii, sorarsın bankaya) oradan alışveriş yapman daha güvenli olur.
asena87 Guru Kayıtlı Üye 15 Mart 2010 3.692 6.597 9 Kasım 2015 Konu Sahibi trustno_1 #42 aliexpress te benimde begendiğim ürünler oluyor fakat kargo 60 gün yazıyor...baska bir site falan yokmu bu tarz türkiyede satılan.2 ay sonra begendğim seyden sogurum ki ben hem şimdi lazım
aliexpress te benimde begendiğim ürünler oluyor fakat kargo 60 gün yazıyor...baska bir site falan yokmu bu tarz türkiyede satılan.2 ay sonra begendğim seyden sogurum ki ben hem şimdi lazım